איל שלום

tal341

New member
איל שלום

אני עכשיו בתהליכים של מציאת האור, עקב משברים בלתי פוסקים בחי, שמזלי הם חומריים בלבד, מכירת דירה, טעויות בעסקים וכאלה, נתנו לי לקרא את הספר " הנזיר שמכר את הפרארי שלו" ואני באמת מגלה את האור בקצה המינהרה. אני מתחילה להאמין בדברים שנראו לי בלתי הגיוניים. אני מנסה לחשוב חיובי ולכוון את חיי בכיוונים הנכונים אבל זה עדיין מאוד קשה לי...יש לי בעיות כלכליות קשות ואף שאני מנסה לראות ולחשוב חיובי יש רגעים של משבר. מה אתה מציע לי לעשות? איך ללמוד לכוון נכון את מחשבותיי ?? תודה, טלי

sovlanit

New member
TAL341,ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif,מאמינה

שלחברים וכמובן,לאיל,תהיינה תשובות מעולות עבורך. כל טוב.

הי טל

אני חושבת שעליך לקנות את הספר הסודות האבודים של אטלנטיס - מאת ילדי חוק האחד כי מחוויה אישית שלי הספר פתח אותי לגמרי במילים פשוטות... מדהים איך שדברים מתנהלים בחיים ומדהים "שכל דבר מדגים כל דבר " משפט של מורתי המדהימה...

איל באש

New member
טלי היי../images/Emo23.gif

אני ממליץ בחום על הסםר "לחיות מתוך תשמחה" של סאניה רומן. ועוד אמליץ בחום על חיבור לרגשות שלך. הביני לא הכול רציונלי בחיים, ואם תשלטי במחשבות אז מה ? הרי יש גם רגשות , ומומלץ דווקא ללכת עימם. התבונני במצבים המפחידים וראי מה יש שם? איזו אנרגיה מסתתרת מאחורי הכול? אם את מזהה את האנרגיה , את התחושה הפיזית של הפחד או הדאגה או הכעס, את יכולה לתת לה, לתת להרגשה הזו להיות בך, ללא קשר למה שהביא אותה. להיות עם ההרגשה ולתת לה לשטוף אותך , ורק להתבונן בה. הנה תרגיל שיעזור לך להתחזק מבפנים זה תרגיל כדור האור.

טלוש ברוכה הבאה גם..../images/Emo140.gif

אני מרגישה בצורך בשינוי קוראת כאן כל יום מה כותבים החברים. מנתחת את מה שאני עוברת מבלי לשים לב במחשבה שניה,אני כבר כ- 8 חודשים בתוך זה.קראתי את הספר" כוחו של התת מודע",ואת הספר" הכוח הטמון בתוכי". כעת קוראת את הספר"מתנות לנשמה". מחזיקה לך אצבעות מאמינה בך,ושתקחי ותיישמי את מה שהחברים מציעים כאן, וכמובן אילל היקררר נכנסתי לקרא את הכתוב :כדור-אור תודה תודה ממליצה חברים בחום כנסו ותקראו כדור אור/איל באש. באהבה ושיהיה לנו לילה טוב ממני לבנה.

sovlanit

New member
חברה אמיתית,אחלה ספרים...

גם אני רוצה לרכוש את הספר "מתנות לנשמה". את השניים האחרים שאלתי ונהניתי מ א ו ד. תודה וכל טוב

למעלה