איל רוב על רדמן החדש

volatile

New member
לא מסכים בכלל עם אייל

רשמתי שם בתגובה מה דעתי על האלבום. בכל מקרה בתקווה אוטוטו אני הוציא את סקירת ה - Essence שלי על רדמן (שהוא אחד מהראפרים האהובים עלי ביותר לידיעתכם). ובנוסף כמובן אוסף כפול!!! עם כל השירים שלפי דעתי מייצגים את רדמן הכי טוב לאנשים שלא מכירים וגם לאנשים שמכירים ורוצים להכיר עוד. כל זה יהיה ב - 101 בהמשך השבוע. יהיה כיף. פלג.

חולוני

New member
כפול זה יותר מדי לדעתי.

אל תהיה כמו רדמן שדוחס את כל ה-80 דקות שעל הדיסק עד הסוף, זה מעייף.

volatile

New member
תראה בדוגרי

לרדמן יש יותר מדי חומר טוב שאינו יכול להידחס על דיסק אחד. מצד שני אני כן חושב על טובתם של אלה שהכמות חומר הזאת תעייף אותם. לכן יהיה Essence Must ו - Essence Extra, לפי השמות אתה יכול להבין על מה מתבסס הפיצול. בנוסף יהיו עוד חלק שהוא כל החלקים של ה - soopaman lover. באשר לדחיסת האלבומים. אצל רדמן מעט מאוד חומר זה Filler. יש לו מספר סגנונות בכל דיסק שחלק יקלעו לטעם של אנשים מסויימים וחלק לא. לדוגמא אני אישית לא מת על הסגנון האריק סרמוני ששולט לו בד"כ בחצי דיסק. אבל מאוד אוהב את ההפקות היותר מגוונות שגם תמיד אפשר למצוא בדיסקים שלו. קיצר הבנתי כבר שאתה לא אוהב את רדמן מי יודע מה. אתה לא חייב לחזור על זה כל פעם ופעם.

חולוני

New member
אם ככה, אז סבבה.

זה לא שאני לא אוהב את רדמן, פשוט האלבומים שלו יותר מדי ארוכים וזה מאוד מעייף. ואין פילר? באלבום האחרון שלו כל שיר שני זה פילר ממה ששמעתי (כמו שאמרתי - לא הצלחתי עדיין לשמוע את האלבום עד הסוף) + יש לו יותר מדי סקיטים ואמרתי לא פעם שהסקיט זאת המצאה מיותרת שהרבה פעמים הורסת לי את ההנאה מאלבומים טובים (אלבום הבכורה של דה לה סול למשל היה כ"כ יותר טוב בלי הסקיטים שלו).

volatile

New member
יש לו לרוב סקיטים משעשעים

אפילו כללתי סקיט אחד קורע. כמו שאמרתי red gone wild זה אלבום בינוני, אבל לבחור יש 5 אלבומי סולו שאני לא יכול להגיד על אף אחד מהם שהוא גרוע. מעט מאוד אמנים זוכים לכבוד הזה.

חולוני

New member
סקיט משעשע זה נחמד לשמיעה אחת או 2

לא בשמיעה ה-20 של האלבום, זה כבר מציק ומעצבן. 99 אחוז מהסקיטים מיותרים.

volatile

New member
אתה יודע מה בכלליות

אני דווקא מסכים איתך. בגדול רוב הסקיטים אני מעביר בלי בכלל לשמוע כיום.

חולוני

New member
הוא צודק.

עדיין לא הצלחתי לשמוע את האלבום הזה עד הסוף, כבר לקראת האמצע התעייפתי.

KOOL MIC

New member
לא התלהבתי מהביקורת

ביקורת פושרת על אלבום בינוני גם הטענה של חוסר רלונטיות של מספר ראפרים לא מדוייקת כולם עושים קופה בכל העולם ורובם עדיין פעילים כולל אלבומים והרכבים שונים (מי שמע על EMC ?) ולא פעם ראשונה שאני אומר שהגיעה הזמן שביג דאדי קין יביא אלבום קמבאק כי כל התארחות שלו זה פנינה (ראה ג'זי גאף החדש) כאמור ביקורת מאוחרת על אלבום שלא עשה את זה השנה היו טובים ממנו נ.ב א.הסיפור של רדמן על שהוא היה ב WU נהפך לאגדה אורבנית.

למעלה