אילת

אילת

בקשה לי למי שמכיר ויודע אני יוצא מחר ל 4 ימים באילת וחוץ מהמסעדות בקניוןואלו שמסביב-יש המלצות טובות? מסעדות ביתיות? מזרחיות? כל מה שטוב ולא יותר מידי פנסי-שמנסי תודה וחג שמח

taltulit1

New member
המחבוא של סבא

מסעדה מומלצת ביותר, הממוקמת באיזור הפחות תיירותי באילת. תעשה חיפוש ב-rest .

shima

New member
../images/Emo31.gif מאוד לא נהננו במחבוא

בביקור האחרון לפני שלשוב שבועות. לא מומלץ.... כן מומלצות לה קוצ'ינה ובוסטון פיש אנד גריל.

metrocard

New member
כמה שמות

ברזיל (מומלצת מאוד)- לא להתבלבל עם קאזה דו ברזיל אלא ברזיל - המקורית - בשרית פדרו (המומלצת ביותר) - מסעדה מעולה קיימת כבר 12-13 שנה. מזרחי יש את הכרם - מסעדת תימנית. דודא - סגנון נאפיס פתוח 24 ובמלונות - ברויאל יש את לה קוצי'ינה (איטלקית) , וונגס גריל (סינית) , וראנץ' האוס (בשרים אמריקאית.) מצטרף להמלצה על המחבוא של אדי.

meravbr

New member
מתי היית בברזיל לאחרונה?

../images/Emo45.gif בקשר לברזיל

המקומות שאני אוהבת באילת: המפלט האחרון - (רק בשבילה שווה לרדת לאילת) בעיני אחת המסעדות הטובות בארץ לדגים מנות ממולצות: מרק סרטנים, קרפציו דגים (מעולה הם עושים משני סוגי דגים), והסרטנים המוקפצים. פאגו פאגו - מנות מומלצות - קונכיות פאגו פאגו וכמובן הלובסטר הטעים. ומישהו כתב פה לפני זמן מה על מסעדה ארגנטינית מעולה שהוא אכל בה באילת (גם זולה) כבר שלחתי לשם חברים שגרים באזור לבדוק אותה...

mars4

New member
המפלט האחרון נפלאה. ואני מאד

אהבתי את לורנס. בהרודס. ועכשו שמעתי על המסעדה החדשה, גם של רונן דוברת בלוך, לא זוכר את שמה אבל אמרו לי שהיא מעולה. למי שאוהב את השיגעונות של רונן כמובן.

meravbr

New member
לורנס היא החדשה, לא?

(וג'ולסון ה"ישנה" הלא כשרה). אבל נראה לי ששתיהן לא עונות על ההגדרה "לא פלצני"

למעלה