אילת
"השתלמות" קוראים לזה.
אבל למעשה מדובר בחופשה מטעם מקום העבודה - 3 ימים בבית מלון באילת, בעלות מינימלית.
צריך להכנס להרצאה זו או אחרת, אבל מדי פעם יש הרצאות מעניינות, וגם אם לא, נרשמים ומתחמקים החוצה.
אסור להביא בני או בנות זוג. רק לעובדים עצמם.
אז אני נהנה מזה שאני לבד שלושה ימים. מנקה את הראש.
וגם את פה. ועכשיו אנחנו על שפת הבריכה, אחרי רחצה. את לבנה ומסתתרת מתחת לשמשייה, שיער רטוב וגולש קצת נדבק לכתפיים. משקפי שמש. בגד ים שלם שמסתיר גוף נשי, עגול ורך במקומות הנכונים. הפטמות שלך מעט מנקבות את בגד הים שצמוד לגופך כמו עור נוסף, כי קר לך ככל הנראה אחרי הטבילה בבריכה הקפואה.
כמה את יפה.
מדברים על שטויות, ועניינים שקשורים לעבודה וגם לא.
ואת מחייכת וחושפת שיניים לבנות.
ומדי פעם נוגעת בעורך החשוף באצבע ואני מת להיות האצבע הזו.
מביט בך ובולע את הרוק ומקווה שאת לא מצליחה להבין מה עובר במוחי בזמן שאני מתבדח אתך על המנהל של כוח אדם.
ואז את אומרת שאת עולה לחדר להתקלח ומנשקת את לחיי.
ואני מחייך ואומר כבדרך אגב "לבוא לסבן לך את הגב?"
ואת מחייכת וקורצת ואומרת "רק אם אתה רוצה"...
ואני רוצה. מאד רוצה.
אבל את עובדת אתי, ונשואה כמוני, ואני לא מצליח להבין אם את רצינית או לא, ומה יהיה, ומה אם, ואם לא, ופיטורין והטרדה מינית.
את עולה.
ואני מדמיין אותך פושטת את בגד הים שמתקלף ממך ומגלה את גופך היפהפה, בהיר וחלק ועם פטמות עגולות וגדולות (חומות? ורודות?).
ומי המקלחת נוטפים על עורך.
ואת מרימה ראש ושוטפת שיער ומסבנת שדיים רכים שנימוחים למגעך.
ומפרידה בין עגבות ישבן ומסתבנת שם באמצע ואני מדמיין את נקבייך. כולם. כמה הם מגרים.
יושב בבריכה
מסתיר זקפה
ומאחל לעצמי להיות בתוכך.
בכל מקום.
לטעום את כולך.
ואת אותי.
"השתלמות" קוראים לזה.
אבל למעשה מדובר בחופשה מטעם מקום העבודה - 3 ימים בבית מלון באילת, בעלות מינימלית.
צריך להכנס להרצאה זו או אחרת, אבל מדי פעם יש הרצאות מעניינות, וגם אם לא, נרשמים ומתחמקים החוצה.
אסור להביא בני או בנות זוג. רק לעובדים עצמם.
אז אני נהנה מזה שאני לבד שלושה ימים. מנקה את הראש.
וגם את פה. ועכשיו אנחנו על שפת הבריכה, אחרי רחצה. את לבנה ומסתתרת מתחת לשמשייה, שיער רטוב וגולש קצת נדבק לכתפיים. משקפי שמש. בגד ים שלם שמסתיר גוף נשי, עגול ורך במקומות הנכונים. הפטמות שלך מעט מנקבות את בגד הים שצמוד לגופך כמו עור נוסף, כי קר לך ככל הנראה אחרי הטבילה בבריכה הקפואה.
כמה את יפה.
מדברים על שטויות, ועניינים שקשורים לעבודה וגם לא.
ואת מחייכת וחושפת שיניים לבנות.
ומדי פעם נוגעת בעורך החשוף באצבע ואני מת להיות האצבע הזו.
מביט בך ובולע את הרוק ומקווה שאת לא מצליחה להבין מה עובר במוחי בזמן שאני מתבדח אתך על המנהל של כוח אדם.
ואז את אומרת שאת עולה לחדר להתקלח ומנשקת את לחיי.
ואני מחייך ואומר כבדרך אגב "לבוא לסבן לך את הגב?"
ואת מחייכת וקורצת ואומרת "רק אם אתה רוצה"...
ואני רוצה. מאד רוצה.
אבל את עובדת אתי, ונשואה כמוני, ואני לא מצליח להבין אם את רצינית או לא, ומה יהיה, ומה אם, ואם לא, ופיטורין והטרדה מינית.
את עולה.
ואני מדמיין אותך פושטת את בגד הים שמתקלף ממך ומגלה את גופך היפהפה, בהיר וחלק ועם פטמות עגולות וגדולות (חומות? ורודות?).
ומי המקלחת נוטפים על עורך.
ואת מרימה ראש ושוטפת שיער ומסבנת שדיים רכים שנימוחים למגעך.
ומפרידה בין עגבות ישבן ומסתבנת שם באמצע ואני מדמיין את נקבייך. כולם. כמה הם מגרים.
יושב בבריכה
מסתיר זקפה
ומאחל לעצמי להיות בתוכך.
בכל מקום.
לטעום את כולך.
ואת אותי.