אילת? האם יש עדכונים? החברות המסחריות טסות לשם כאילו אין מחר....
J jsurie New member 19/2/14 #2 רן, יש מבצעים באילת, יומיים בית מלון 5 כוכבים לזוג, כולל ארוחת בוקר וטיסות, אז יש קצת נהירה. תכין אתה את הטיסה ללרנקה ב-21.3.14.
רן, יש מבצעים באילת, יומיים בית מלון 5 כוכבים לזוג, כולל ארוחת בוקר וטיסות, אז יש קצת נהירה. תכין אתה את הטיסה ללרנקה ב-21.3.14.
ר רמי בר1 New member 19/2/14 #5 אפרופו אילת.הגעתי לאילת בצהריים וחנתה ססנה בחניית הקלים. גלגל אף, אבל נראתה לי גדולה מ-172. צבע לבן, עם אדום על הגוף והזנב. כנראה שאפשר לנחות באישור מראש.
אפרופו אילת.הגעתי לאילת בצהריים וחנתה ססנה בחניית הקלים. גלגל אף, אבל נראתה לי גדולה מ-172. צבע לבן, עם אדום על הגוף והזנב. כנראה שאפשר לנחות באישור מראש.
D Donisyus New member 21/2/14 #9 לגבי רוי והמנחת ביטבתה מישהו יודע האם המנחת פעיל? האם אפשר לתאם נחיתה שם? יכול להיות פתרון טוב במקום אילת.
לגבי רוי והמנחת ביטבתה מישהו יודע האם המנחת פעיל? האם אפשר לתאם נחיתה שם? יכול להיות פתרון טוב במקום אילת.
ר רוני ואזה New member 21/2/14 #10 רוי רוטר מצניח מלפני שבועיים גם במנחת יטבתה כ-25 דקות צפונית לאילת.,לכן המטוס חונה באילת.
ר רמי בר1 New member 21/2/14 #11 לאף אחד אין בעיה עם החניה. רק שכדי לחנות צריך לנחות קודם,וכאן מלינים השכם והערב שזה לא אפשרי באילת לתעופה הכללית וגם לא ל מסחריים במטוסים הקטנים.
לאף אחד אין בעיה עם החניה. רק שכדי לחנות צריך לנחות קודם,וכאן מלינים השכם והערב שזה לא אפשרי באילת לתעופה הכללית וגם לא ל מסחריים במטוסים הקטנים.
J jsurie New member 21/2/14 #12 רמי, כשיש רוח דרומית אין בעיה לנחות. לא צריך הקפה, מקסימום מעגל המתנה.
ר רמי בר1 New member 21/2/14 #13 זו בכלל לא הנקודה. מה שאני מבין ולא נאמר כאן אף פעם,שאם מישהו צריך לטוס לאילת,והוא יבקש אישור ממי שצריך,הוא יקבל. ואתפלא אם זה לא כך.
זו בכלל לא הנקודה. מה שאני מבין ולא נאמר כאן אף פעם,שאם מישהו צריך לטוס לאילת,והוא יבקש אישור ממי שצריך,הוא יקבל. ואתפלא אם זה לא כך.
ר רמי בר1 New member 21/2/14 #15 אני לא חושב שהססנה שחונה שם לא נחתה קודם. אני חושב שכלנוטאם,או אפשרות לעקוף אותו,צריך להיותמושת על כולם.
אני לא חושב שהססנה שחונה שם לא נחתה קודם. אני חושב שכלנוטאם,או אפשרות לעקוף אותו,צריך להיותמושת על כולם.