בבקשה
התכווננו לשעות של הארוחה העסקית. יש שלוש רמות מחיר לעסקית 49-69 ש"ח, העסקית כוללת פלטת 3 מנות ראשונות (משולשי טופו בציפוי שומשום מטוגנים- ממש בסדר, ואני שונאת טופו, כנפי עוף ברוטב טוב, וחצאי אגרול- אני לא אוהבת אגרול. מי שאוהב, אהב) שאותה חולקים כל סועדי השולחן, או מרק (החום באילת הזכיר באותו יום את התכנית הפירוליטית בתנור שלנו). המרק מוגש לכל סועד בנפרד... לעיקריות: שתי מנות של נודלס עם פירות ים וירקות ברוטב חלב קוקוס וקארי, חריף במקצת, רוטב מענין, היו קלמרי טובים ושרימפ'ס קטנים, לא יבשושיים, לא גומי, ובכמות נדיבה וראויה. הדבר היחיד שהפריע לי, היה שילוב מיני-תירס וחטרי במבוק שמקורם בשימורים. מנת אורז עם פירות ים וירקות ברוטב חריף: הרוטב היה נהדר. חריף. טעים. המינוס היה, שלקראת סוף המנה (ככל שיורדים לתחתית הקערה) החריפות לוותה בטעם לוואי מריר ולא נעים, אבל קטן. לא הפריע לי ולילדה לחסל את הצלחת. גם במנה הזו היו ירקות שמקורם בקופסא. סושי לא טעמתי, ההיצע די בנאלי, לפחות זה שבתפריט (הרגיל, בעסקית אין סושי). ויתרנו על קינוח, גם בגלל שלא זכור לי שהתפריט הציע משהו מענין. סיכום: טוב במונחי אילת, בינוני פלוס במונחי ת"א. סובל מבנאליות (פירות ים= שרימפ'ס וקלאמרי וזהו, ירקות מקופסא במוקפץ, סושי שגרתי). ואני ממליצה להמנע מאילת בכלל עד יעבור זעם, וחגי תשרי.