אילת

shima

New member
אילת ../images/Emo42.gif

אחרי עיון מעמיק במאמרי הפורום נפלה החלטה ללכת ערב אחד למחבוא של אדי, אולם הערב השני נשאר מיסתורי. בסנטה פה נהנתי מהמסביב אבל הבשר היה לא משהו, אני חושבת אולי על בוסטון פיש אנד גריל או על משהו חדש.... מה אתם אומרים?

shima

New member
אוי ../images/Emo2.gif

אל תבאסי! הלכתי עליה לאחר שכל הביקורות החמיאו! מה הזמנתם? אני ממש לא יודעת לאן ללכת. זה גם סופש אז המסעדה של רפי כהן סגורה...

הייתי שם לפני שבועיים ולדעתי

אין שני לו, האוכל פשוט הוציא מאיתנו קולות שמזכירים את כשהרי פגש את סאלי. בחיי שהיה אדיר. רק לזכור שהעיצוב הכי פשוט שיש, מן בייתי כזה - אבל האוכל מעלף! וכך גם השירות שהיה גם מקצועי וגם מקסים. נציגה מהמלון הזמינה לנו מקומות וגילתה להם שאנחנו חוגגים יומולדת, קיבלנו שני קינוחים בהפתעה והם היו פשוט מדהימים ושווים כל קלוריה (ממש שהרבה זמן לא טעמתי כאלה) כמה חבל שאילת רחוקה כל כך.... תהנו

ת ו ת

New member
אילת

לפני כשנה ביקרתי במחבוא של אדי והיה בסדר אבל ממש לא מדהים. אני אוהבת באילת את "פסטורי" ו"לה קוצ'ינה" שהן בסגנון איטלקי, את "לה קוקי" בסגנון צרפתי ואת "סנטה פה" שציינת.

שירי ב

New member
ממליצה בחום על ברסרי של המלך

שלמה - מסעדה מעולה, ומסעדת רטרו במלון מרידאן, בשתיהן נרשמו הצלחות

lady_anne

New member
המליצו לי מאד על "ג'ולסון"

ליד מלון הרוד'ס, וסנטה-פה ליד מלון קיסר היא סוד גלוי.

beeyourself

New member
סנטה פה והמחבוא של אדי../images/Emo45.gif

הייתי לפני כחודשיים ואני עדיין חולמת על הטעמים. היה מעולה. ג'ולסון לעומתם ממש ממש אכזב. יקר ובלי הצדקה. תבלו המון בכל מקרה
איזה כייף!

shima

New member
בוסטון או לה קוצ'ינה?

תודה לכולם על העזרה, כשאחזור אדווח. כרגע אני מתלבטת בין שתי המסעדות שבכותרת.

ת ו ת

New member
לדעתי לה קוצ'ינה

בבוסטון אכלנו ארוחה חביבה (הקינוח היה מעולה). בלה קוצ'ינה נהננו יותר.

למעלה