אילת שלי

ליגה76

New member
אילת שלי

אילת שלי, אהבנו אותך כ"כ, היית המקום בו נפשנו הרבה, המקום בו היה לנו זמן לעצמנו ולילדים, היית המקום בו שאבנו לתוכנו כוחות לכל השנה איילת שלי, אהבתי לטייל בך, היית עיר יפה, טיילתי איתו אצלך בכל מקום, השתוללנו בך, נחנו אצלך, כל השנה חיכיתי לטיול שיורדים אלייך. עד ש... עד שירדנו אלייך לטיול גיוס, זאת הייתה הפעם הכי יפה שלנו אצלך חיבקת אותנו, צללנו יחד למעמקי ימך היפהיפה, נהננו מכל רגע ואז לקחת לנו אותו. לקחת ממנו את האיש שלנו לקחת לנו את אהוב ליבנו. מאז קשה לי לרדת אלייך, והקושי הולך ומתעצם משנה לשנה. אבל זה הטיול השנתי של המשפחה המורחבת. כולם עדיין אוהבים אותך, אבל לי קשה. לא רוצה ליסוע בדרך אלייך, לא רוצה לטייל בך בלעדי הגבר שלי. האמת אני רוצה, אבל כשיהיה לי אהבה חדשה. רוצה לחזור לאהוב אותך כמו פעם, לחכות לחופשה הזאת, ולהנות ליצלול במעמקים להנות לטייל בעירך ובנופייך עוצרי הנשימה אבל עם אהבה חדשה. עם גבר חדש. מקווה שיגיע היום הזה. אני לחוצה פחד מהנסיעה ביום שישי, לא רוצה ליסוע למרות שאני יודעת ששם אהנה. תודה רבה רבה לכל מי שאירגן לי דיסקים להנעים לי את הדרך! אתם אנשים מקסימים! תתפללו שנחזור בשלום אוהבת אותכם...

סאני42

New member
נסיעה טובה ובטוחה.

ה' שומר עליכם, ואנו מחכים לשובכם

../images/Emo24.gif אישה מדהימה

שתהי'ה לך נסיעה טובה ובטוחה. צאתך לשלום ובואך לשלום...

בשבילך אחות יקרה ../images/Emo24.gif

על חוף אילת יפה ירקוני מילים: אבשלום כהן לחן: אבשלום כהן היה זה יום אביב תש"ח ואנוכי על חוף אילת יושב בצל עצי תמרים מול פני ים סוף ומול הרים. ואת עברת, פסעת בחוף הוספת עוד קסם על הנוף היית כל כך כל כך יפה שזופה ויחפה. על חוף אילת אני ואת בצל הנוף השליו נשב יחדיו יחדיו נאהב את מה שעורג לו הלב. היסמיקו רגע שמי מרום שקעה חמה על נוף דרום ואנו עוד צמודים לנוף וכך נשבה עד אין סוף. ירד היום, הערב בא אך את נשארת חבובה הו מה נעים מה טוב שבאת דווקא לחוף אילת. על חוף אילת אני ואת בצל הנוף השליו נשב יחדיו יחדיו נאהב את מה שעורג לו הלב. תסעי ותחזרי בשלום
אוהבים אותך

דודי 34

New member
לאחותינו היקרה

סעי לשלום ותחזרי לשלום, תשתדלי לא לחשוב הרבה כשתחצי את המקום " ההוא " וכל מחשבותייך יהיו צריכים להיות " כמה אני עוד יכולה להנות מהחיים " כי כל מה שקרה הוא רצון בעל העולם הזה ואל לנו להיכנס לחשבונותיו. ואל תישכחי לספר חוויות מהטיול..

ליגה76

New member
תודה אנשים יקרים../images/Emo23.gif

אני במתח כבר שבועיים מהנסיעה הזאת ומאתמול הדמעות מאיימות לצאת ולא יוצאות. הכתיבה, למרות שלא אהבתי מה שיצא, שחרר לי את המעצורים והדמעות לא הפסיקו לזרום. עכשיו מרגישה הרבה יותר טוב. תודה לכם

ותשחק

New member
מתוקה יקרה!

כמו שסאני אמרה - ה' ישמור עלייך, ותחזרי אלינו רק עם חוויות מקסימות. את גיבורה אמיתית. נשיקות, ותשחק.

נסיעה טובה מאמי...

תשמרי על עצמך. תהני עד כמה שאת יכולה. ואת יכולה. ב"ה הקב"ה נתן לך כוחות. בע"ה תמצאי את האהבה הענקית שמגיעה לך בפעם השנייה. אוהבת אותך. ושיר ליום נפלא. הנה האור.. שלך.. שלי.. של כולנו...

למעלה