אני מהמר שהיא תעשה יולי סער
למה בערבית?! למה?! אלוהים אדירים, מה זה הפחד הזה?! מה הקשר לשעון?

הוא באמת פליט סודני אבל גם שחקן. יפה, ממש לקחו פליט סודני לשחק תפקיד. תום, אל תתני לו אוכל, הוא יביא את כל החבר'ה שלו!!!!! אין לנו מקום בשבילם, אנחנו מדינת ישראל, הם סרטן בגוף שלנו!!!!!!!!!!!! מסיני, תום, הבריחו. כן, חשבתי שגמלים.

אחלה בית יש לנתי. כשנדבי לא הופך אותו לבסיס מרושע. אוי, נתי והאלוקות. אני חושד בזאת. חושד בה.

פופאי עלול להרביץ לו. וואו, אתם המקור לבעיה?! איזה אנשים, מה פתאום... לא, חבר'ה, זה משהו אחר. פשששש, מתעסקים בנושאים חשובים. לא, לא פיראס. השאלה זה עם הדם. לפחות בסדרה הזאת הרשויות מתערבות... בגאליס זה היה בדיחה. עומרי רצה, רצה. מה נראה לכם? בואו, שניכם צודקים. לא הוא לא, תום. רק קרני צודקת. "אנשי יערות"?!

עזבי, אורנה, יש הגדרות יותר חשובות. מקום מגורים, שלוש אותיות, מתחיל בב"ית, לוח עץ שנפתח, שלוש אותיות, מתחיל בדל"ת, איבר דיבור, שתי אותיות, מתחיל בפ"א, ואיבר מין זכרי, שלוש אותיות, מתחיל ב... לא משנה. את ובז'רנו קצת עסוקים. עזבי, נועה, הם עסוקים, הם קצת מתבלבלים ביניהם. תום, זה לא גזעני בכלל. הוא הלך לקרני... למה אתם חושבים ש... מה רע בניינטיז?! מרוקאית ותימנית.

אבל מה הקשר לדם?! עדן, הוא סודני. מאיפה אתה מבין את זה?! ואחר כך אומרים שנועה גזענית!!!!!!!! חיסון... עם הדם?! למה?! הם מזריקים להם את הדם... למה?! נועה בכלל מדברת עם תום וקרני?

תום, מה זה הנרות האלה... עומרי הטמבל. ואחר כך הוא אומר שהוא מאוהב בקרני, את הלב הוא נותן לסמוחטות. כן, אילן, שכחנו. ומזל, אחרת עומרי היה מגלה הכול. אני לא מבין, הוא כאילו מבין שזה דומה לשעה שהוא ברח להם? יופי, עומרי. אידיוט. אין פה כלום נקודה.

אני מאוד לחוץ על מה שיקרה עם נועה... חכי חכי תרצי לראות את בילי שוורץ, תמותי על דיזנגוף! קרני!!!!!!!!!!! איזה מזל!!!!!!!!!!!! תום, לכי להזדנגף. הדג נחש, עד כדי כך קרני מנותקת... מה, חצות והפכת לדלעת?

כמה צפוי, כמה צפוי... אבל למה... למה היא... מה קרה? מה קיבלת? זה הדואר?

קרני והעששית. תום, את גנבת לי בדיחה! לא, עומרי לא קולט. זה בניגוד למדיניות שלו. כן, אחד כמו עומרי. אה, אמרתי כבר לפני כמה פרקים שקרני היא גלאי והיא תגלה. עומרי, אתה טמבל. מאוד טמבל.