אילת -שבוע 9

Roei152

Well-known member
מנהל
אילת -שבוע 9 עם כל הכבוד לאו בוי , יש לנו סדרה שממשיכה עם פרקים חדשים ומותחים
האם נועה באמת מתכוונת להגיד את האמת לעדן ונתי?
מה הזר עושה בבית של תום? נמ

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 32
מה קרה לאיש שהופיע בבית של תום?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
המתח עעולה והלב דופק!!!!!
אני לא עומד במתתח הזה!!! הסיפור הזה מטורף!!!!1

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי נו באמת
המתח שם באמת מטורף .. עולה על גאליס, למרות שהיום בבדיחות של אורנה ובז'רנו חשבתי קצת שהם חזרו להיות ילדותיים.
&nbsp

הכול שם יחסית צפוי
מה חשבת, רועי?
&nbsp
שתום לא תגלה את הטלפון בזכות קרני?
&nbsp
שנועה תחזור בתשובה?
&nbsp
עכשיו תגיד לי אם האמנת שגיא ומאיה יחזרו ויהיו מלך ומלכה!!!!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
בודאי שציפתי
אבל לא ציפיתי שהם יעשו מתים לרגע שלל נוער , ויבריחו אנשים , או שיתעסקו בגזענות ,.. בעיקר לא אחרי שראינו איזה צחוק הם יכולים לעשות מנושא הגאווה בגאליס.. המהלך דומה אבל המסגרת שונה ובוגרת יותר..
&nbsp

רועי, הנה עוד ציפייה
הם מזריקים להם את הדם של קרני.
&nbsp
ואיך לא ציפית שיתעסקו בגזענות? הם פרסמו שזאת העלילה של נועה.
&nbsp
וגם דיברנו על הברחות, ומה לעשות, בגבול זה מה שמבריחים בדרך כלל.
&nbsp
צפוי. נחמד אבל צפוי.

אני מהמר שהיא תעשה יולי סער
למה בערבית?! למה?! אלוהים אדירים, מה זה הפחד הזה?! מה הקשר לשעון?
&nbsp
הוא באמת פליט סודני אבל גם שחקן. יפה, ממש לקחו פליט סודני לשחק תפקיד. תום, אל תתני לו אוכל, הוא יביא את כל החבר'ה שלו!!!!! אין לנו מקום בשבילם, אנחנו מדינת ישראל, הם סרטן בגוף שלנו!!!!!!!!!!!! מסיני, תום, הבריחו. כן, חשבתי שגמלים.
&nbsp
אחלה בית יש לנתי. כשנדבי לא הופך אותו לבסיס מרושע. אוי, נתי והאלוקות. אני חושד בזאת. חושד בה.
&nbsp
פופאי עלול להרביץ לו. וואו, אתם המקור לבעיה?! איזה אנשים, מה פתאום... לא, חבר'ה, זה משהו אחר. פשששש, מתעסקים בנושאים חשובים. לא, לא פיראס. השאלה זה עם הדם. לפחות בסדרה הזאת הרשויות מתערבות... בגאליס זה היה בדיחה. עומרי רצה, רצה. מה נראה לכם? בואו, שניכם צודקים. לא הוא לא, תום. רק קרני צודקת. "אנשי יערות"?!
&nbsp
עזבי, אורנה, יש הגדרות יותר חשובות. מקום מגורים, שלוש אותיות, מתחיל בב"ית, לוח עץ שנפתח, שלוש אותיות, מתחיל בדל"ת, איבר דיבור, שתי אותיות, מתחיל בפ"א, ואיבר מין זכרי, שלוש אותיות, מתחיל ב... לא משנה. את ובז'רנו קצת עסוקים. עזבי, נועה, הם עסוקים, הם קצת מתבלבלים ביניהם. תום, זה לא גזעני בכלל. הוא הלך לקרני... למה אתם חושבים ש... מה רע בניינטיז?! מרוקאית ותימנית.
&nbsp
אבל מה הקשר לדם?! עדן, הוא סודני. מאיפה אתה מבין את זה?! ואחר כך אומרים שנועה גזענית!!!!!!!! חיסון... עם הדם?! למה?! הם מזריקים להם את הדם... למה?! נועה בכלל מדברת עם תום וקרני?
&nbsp
תום, מה זה הנרות האלה... עומרי הטמבל. ואחר כך הוא אומר שהוא מאוהב בקרני, את הלב הוא נותן לסמוחטות. כן, אילן, שכחנו. ומזל, אחרת עומרי היה מגלה הכול. אני לא מבין, הוא כאילו מבין שזה דומה לשעה שהוא ברח להם? יופי, עומרי. אידיוט. אין פה כלום נקודה.
&nbsp
אני מאוד לחוץ על מה שיקרה עם נועה... חכי חכי תרצי לראות את בילי שוורץ, תמותי על דיזנגוף! קרני!!!!!!!!!!! איזה מזל!!!!!!!!!!!! תום, לכי להזדנגף. הדג נחש, עד כדי כך קרני מנותקת... מה, חצות והפכת לדלעת?
&nbsp
כמה צפוי, כמה צפוי... אבל למה... למה היא... מה קרה? מה קיבלת? זה הדואר?
&nbsp
קרני והעששית. תום, את גנבת לי בדיחה! לא, עומרי לא קולט. זה בניגוד למדיניות שלו. כן, אחד כמו עומרי. אה, אמרתי כבר לפני כמה פרקים שקרני היא גלאי והיא תגלה. עומרי, אתה טמבל. מאוד טמבל.

שיר m

Well-known member

בדיוק, עדן לא אמור להבין את השפה!

שיר m

Well-known member
אוי ואבוי
כל הכבוד לכל מי שעלה על הקטע של עובדים זרים
&nbsp
נועה את מגעילה שאין דברים כמוך.
&nbsp
תום את מלכה.
&nbsp
פופאי אתה קצת טמבל.
&nbsp
"איבר ראייה שלוש אותיות מתחיל בעין"

dar dahan

Member
נועה המניאקית
איזו מרשעת היא פשוט לא יאמן שהיא עשתה את זה.
לא ברור לי למה היא חזרה בה אבל זה פשוט רוע מוחלט.
עלק למדה מאבא שלה.
שקרנית.
&nbsp

דר - אני חושב שפספסנו משהו אני חושב שקרה משהו בכמה שעות בין ההגעה למלון ועד לשיחה. רוב הסיכויים שהיא קיבלה משהו בדואר שהלחיץ אותה. כמו שארל.

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי אני לא הייתי בהלפ מכך ששנועה עשתה את זה
כי אני מכיר את יולי סער מגאליס , אני בעיקר בהלם מסיפור המתח...
דר לא ראה גאליס , אז הוא לא מכיכר את יולי סער ..

רועי, חשבתי שאולי עושים לנו רונה
מה זאת אומרת?
&nbsp
טוב, אתה זוכר שדורי רצה להיות חבר של רונה והיא דחתה אותו?
&nbsp
ואז גילינו אחר כך שיולי פשוט סחטה אותה?
&nbsp
אני חושב שזה מה שקורה כאן. יולי מעולם לא באה בכוונה להודות על התכנית, היא תמיד ניסתה לכסות על עצמה. מה יוצא לנועה מזה?
&nbsp
היה לה את כל מה שהיא רצתה - עדן, נתי מפוטרת - היא מסכנת את זה כשהיא מספרת לנתי הכול, ועכשיו היא גם חוזרת בה? מה, נתי לא תצא עליה עכשיו כשהיא שמעה ממנה הכול?
&nbsp
למה שנועה תעשה את זה?
&nbsp
אלא אם משהו בדואר - ואני מקווה שזה לא מכתב מריץ' שפשוט גרם לה לרצות לחזור לתכנית - גורם לה להיסחט.
&nbsp
אני מהמר - נדבי נתן לרע שבו להתפרץ ודרש מנועה להחזיר את נתי!!!!!!!! נדבי המרושע הזה.

פרק 33
אז מה תום תעשה אחרי שעלתה על עומרי?
&nbsp
מה הקשר בין החיסונים לעובדים הזרים והדם של קרני?
&nbsp
למה נועה התחרטה?
&nbsp
ולמה ניב זילברברג עוד קיים?!

למעלה