אילת-שבוע 6

Roei152

Well-known member
מנהל
אילת-שבוע 6 שבוע קצר בגלל כיפור מקצצים רק בפרק אחד ..
צפייה מהנה!!!1

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 21
תום ועומרי גורמים לנרי לחשוב שקרני בקשר רומנטי עם עומרי .. למה? ,
מה התוכנית הגדולה שלההם?

Roei152

Well-known member
מנהל
אני לגמרי מבולבל ..
למה עומרי "טבע " בבריכה בבשביל התוכנית שלו ושל תום? בשביל להראות שהוא מתחיל להחלש? , ולמה הם מדרדים את המלון? מה התתוכנית הגדולה? , זה שלילי וקטן באו לטפל בו , גרם לנו לחשוב שהוא נפגע מהם , מה שלא נכון .. בקיצור ברור שהתוכנית הגדולה שלו ושל תום , זה לגרןום לנרי לחשוב שהוא נדבק מקרני ?
&nbsp

ולא רק
בגלל שנועה הנשימה אותו, התכנית היא שנרי יחשוב שגם נועה נדבקה (או לפחות בסכנה להידבק). בגלל זה הם היו צריכים שנועה תבוא ותציל אותו.

אבל כמובן שברגע שקרני תגלה היא תחשוב שזה בגלל הנשיקה האמיתית שלהם, ואז תום תבין...

שיר m

Well-known member
יופי, עוד גאון
מה יהיה, אתם גורמים לי להרגיש טפשה מתמיד

האחות של מיכל הייתה קוראת לזה אבוללה!
אגב, חבר'ה, כנראה שצדקתם בנוגע לזה שזאת תכנית ורצון שלהם "להדביק" את נועה במחלה כדי שנרי יצטרך את התרופה, אבל גם אני כנראה צודק, וכנראה קרני תאמין שזה באמת בגלל הנשיקה שלה עם עומרי אז תום תבין.

ואגב, אחות של מיכל מאחותי קפצה כיתה הייתה קוראת לזה אבוללה, כי בר השתתפה בסרט הזה.

גועל נפש, עדן. לך אתה תתאשפז בכפייה!!!!!!! כי היא קטינה. קטינה. לא? מכניס פחם? גזען. נועה, מה זה ה"חכה" הזה?! וואו, בעצם בא לי לשלוח את דין לטיטאניק. שיקפוץ ויציל כמה נשים, תוך שנייה העור חסר החולצה שלו יקפא בים הקפוא. היא עדיין עושה את זה בשביל המותג. משהו שיכול לקדם את המותג שלה!!!!! ואני עדיין לא סולח לכם על זה שאיבדתם את נדבי! שאני אבין, קים משחקת נגעלת? היי, אתם יכולים להסתובב ביחד קצת זמן ואז יתחילו שמועות שאתם ביחד ואז לחשוף באינסטגרם. מעניין אותי אם נועה חישבה כמה זמן לפני שריץ' מגיע היא צריכה להיות עם עדן כדי שהיא לא תצטרך לסבול אותו יותר מדי.

שוב פעם במסלול הזה? בסוף אתה אשם, פופאי! אתה תהיה אשם! אגב, כשחי צועק הוא נשמע כמו ויטלי. מה 25 שנה מה? אתה לא יודע, פופאי, שכסף משתחרר אחרי שבע עשרה שנה? ושצריך לשמור על הכסף במגדל מים מורעלים בזמן הזה? בחייאת, תשאל את ניסן, הוא יסביר לך. זה בגלל שיש לו בן מטומטם. אבל אחרת איך היינו יודעים... אה, גם את זה פופאי לא יודע. וואו, עומרי ילך לכלא. אני מבטיח לכם שבסוף כן! אבל למה בעצם נרי העלים?

דין עם חולצה זה כבר משמח. כן, חשבתי שהוא היחיד. "מדים". בוא. דין, אני לא יכול לאכול בגללך. אני מתלונן?!

והתכנית מתחילה. רגע, מה הם אמרו לקרני? נרי, אני מבין שהורשת לנועה את הפה. מה אתה עושה, עומרי?

אז גם לנועה יש מנהג של ארוחה קבועה. כן, דין, היא מתחילה לפתח. זה ברור.

משחק נהדר, עומרי. אוקיי, נועה קפצה די מהר, וההסבר היחיד הוא שהיא ועומרי עדיין מסתירים את היותם חברים טובים מתקופת הבנים והבנות. הרי היא זוכרת את המשימה הראשונה שלהם בבריכה... היו לה פלאשבקים. אגב, מעניין אותי... נועה תמיד קינאה בקרני, בתשומת הלב שנרי נתן לה. נראה לכם שזה ישנה אותה? שהיא דווקא תעדיף את תשומת הלב? אגב, גם תום זייפה טביעה. הם מזייפי טביעות.

נתי, למה המוזיקה העצובה? למה הפרצוף העצוב? יואו, איזו מלכה נתי! היא נפרדת ממנו לפניו! אבל את יפהפייה וכולם מסתכלים עלייך! חה חה חה! יום לא טוב לנועה.

היא פשוט צמודה לעומר, זה הקטע. מעניין אם זאת הסצנה היחידה שלהם ביחד.
מנצורה? מה זה פה, אלישע? חה חה חה!!!!!! כן, זה די רומנטי, אבל נועה לא רומנטית. נועה, חוץ מלהגיד שיש לך תכנית את אומרת הכול. חכה חכה, נועה תפגע. נועה יודעת לפגוע.

"הרגל השנייה"?! לא, לילי, רק למה רצית לדבר על יפה השכנה?! להזיע באילת זה חשוד. עומרי בסכנה.

לא, נו, עומרי במצב קשה כי עף עליו פקק שמפניה. סתם, נו, העמדת פנים.

שיר m

Well-known member
דר יא גאון
בדיוק מה שאמרת! לא הייתי עולה על זה...

נועה מטומטמת ועדן טמבל. נתי מותק.

תום ועומרי יא חמודיםםםםםםםםםםם שכמוכם

פרק מעולה:)

dar dahan

Member
זה לא גאונות זה היה צפוי שזאת התוכנית שלהם
אין דרך שבה נרי יתן את התרופה בלי לערב את הבת שלו.
ככה זה בהרבה סדרות, שמערבים את הבת או הילד של האדם הרשע.
אבל אהבתי את הדרך, לא חשבתי שהם יגרמו לו לטבוע ואז שהיא תנשים אותו וזה בעצם תהיה ההדבקה.
פה זה באמת היה גאוני מצידם.
ואהבתי את זה.
&nbsp

rubmwue1234

New member
כל מה שקורה שם..
לא ניצול ציני של המחלה של קרני?
בכל מקרה זו מחלה מומצאת, אז יש ליוצרים מזל.
סדרה פשוט מעולה. כיף שיש סדרות כאלה.

שיר m

Well-known member
המטרה מקדשת את האמצעים

וזאת לא מחלה מומצאת. יש אנשים שרגישים מאוד לקרינה, ויש באמת כפר כזה איפשהו...
אולי זה מוגזם (לא התעמקתי בעניין) אבל זה לא המצאה.

אה, שיר, המחלה הזאת לא קיימת
כלומר, יש שטוענים שכן אבל זה לא מוכר כמחלה אלא כמשהו פסיכוסומטי.
&nbsp
גם העיירה- קיימת, אבל היא ממש לא מקלט...

שיר m

Well-known member
שוב, לא בדקתי לעומק, אבל יש סיפורים וזה מספיק בשביל הבסיס

וגם- מזל טוב לניב!!!!!!!!!!!
שחוגגת היום 26, וחמש שנים של תפקידים שאת כולם ראינו ועקבנו מקרוב!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 22
כפולה קופצת לביקור אצל משה אבטובול -כתב פרוגי .. איך זה קשור לפרק של היום ולדנה?

למעלה