למה לי ללכת לגן עדן אם כל ה*וווו* הולכות לגיהינום...
נקודה למחשבה- קרני קמה כשהיא מאופרת. וכן, קרני מתעוררת ככה היום, כמו כולם בתאריך הזה. לא, קרני! לא החופש הגדול! זהו! צריך לקום כשחושך! מיקה קורעת כל הסצנות. אני לא מבין, מה הטיפולים עוזרים באמת? הרי שיפור במצב אין לה. מסכנונת. יופי, קבעת עם נרי. מה אתה בא מאחור?!

מי רואה ויוה? או, הנה ממה אלגרה. אני חושב שהיא מתה... נראה לי שממה אלגרה מתה. טוב, למי אכפת. תתבייש לך. נתי! הוא באמצע פרק! יש לנדבי אינטליגנציה רגשית גבוהה. כן, אני לא חושב שזה נכון. אמנם הם יכולים להתבלבל ולחשוב שאתה סטפן, אבל... אה, ניסן וצחי! מי מהם זה סטטבוי ומי זה בן אל? אני לא מבין איך זה משתלב עם התכנית של נעה... כן, היא יפה. וחכמה. ומדהימה שאין דברים כאלה. ומרוקאית. וחמה. ועם פרצוף מדוכא וחמוד!!!!!!!! את בטוחה, נתי? בטוחה? כן, עדן, לא רגיש.

איזה שלמה ארצי זה... היי, השאלה היא מי זה דין ולמה הוא נדחף פתאום!!!!!! #דנההיאהחייםעצמם. דנה הכי חכמה. הדמות הכי חכמה באילת. דברי איתו חופש. אוי, היא קורעת... סידי הנהדרת!

איזה מוזר זה לראות אותם אחרי הסרט של הפסטיגל. מי שגנב את התרופה תכף בא לאסוף אותה.

אולי צריך שתום תלך לבדיקות? מסכנונת. לא, נרי, אתה תגרום לה להקיא יותר!

צריך לראות את השף הזה פעם אחת... לא, לא פה. אני לא חושב שהתכנית עובדת!

אה, קיים מכון כזה! מי היה מאמין. מה יש? למה אתם לא קולטים? דנה הייתה קולטת! מעניין איזה אנשים רעים יש בעולם הזה.

הנה עוד אנשים רעים. כן, בדרך כלל אנשים נדיבים הם די רעים. תום, את סוחטת שוטר.

כל כך לא רומנטי. מצד שני, מדובר בציפית שמיכה. כל הרוע שם. מה עם האידיוט ההוא שמסתובב בלי חולצה? הוא באמת אוהב להמשיך הלאה. אני חושב שאני לא מת על יואב. על הגרסת-ליטמן-חנוני הזה. זה לא גם אצלה ככה? וואי, הוא הפך מישהי לידידה בכוונה... איך הגלגל מתהפך.

אל תקרא לו קיקי.

אני לא חושב שהיה לו קסם. זה הפרק ה-13, נעה... צריכה עזרה בתסריט? אוקיי, זה לא סיום נאה! סיום מתאים: את מגלה שאבא שלך חתיכת רמאי. את קוראת לו שקרן, רמאי ורוצח, מתנצלת בפני כולם ומצילה אותם. ואז, כשאת תהיי חוקית סופסוף, אולי אני אוכל להתאהב בך. אולי. כי בכל זאת את מפחידה אותי באמביציה שלך. את מתכננת להשתלט על העולם תוך עשר שנים.

טוב, בואו נגיד שהמפגשים שלהם עם המשפחות הם לא ממש כיפיים. זה... יכול להיות שמדברים על אסמארה? מעניין מה הגמל אומר.

יופי, פופאי. העיקר לא לספר לו... מי מחק?

"וואי וואי איזה חום"?! עדי עזרוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדי עזרוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!! אז היא ברחה?