אילת-שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
אילת-שבוע 4 שנת לימודים מתחילה באילת עם פרקים חדשים בערוץ חדש..
ערוץ ספיד 72 בשלט של הוט...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 13
אז מה קרה לנדבי אחרי המעשה של נועה? איך הוא מרגיש? ומי זאת סבתא של נתי?
ומה יקרה לקרני בטיפול?

למה לי ללכת לגן עדן אם כל ה*וווו* הולכות לגיהינום...
נקודה למחשבה- קרני קמה כשהיא מאופרת. וכן, קרני מתעוררת ככה היום, כמו כולם בתאריך הזה. לא, קרני! לא החופש הגדול! זהו! צריך לקום כשחושך! מיקה קורעת כל הסצנות. אני לא מבין, מה הטיפולים עוזרים באמת? הרי שיפור במצב אין לה. מסכנונת. יופי, קבעת עם נרי. מה אתה בא מאחור?!
&nbsp
מי רואה ויוה? או, הנה ממה אלגרה. אני חושב שהיא מתה... נראה לי שממה אלגרה מתה. טוב, למי אכפת. תתבייש לך. נתי! הוא באמצע פרק! יש לנדבי אינטליגנציה רגשית גבוהה. כן, אני לא חושב שזה נכון. אמנם הם יכולים להתבלבל ולחשוב שאתה סטפן, אבל... אה, ניסן וצחי! מי מהם זה סטטבוי ומי זה בן אל? אני לא מבין איך זה משתלב עם התכנית של נעה... כן, היא יפה. וחכמה. ומדהימה שאין דברים כאלה. ומרוקאית. וחמה. ועם פרצוף מדוכא וחמוד!!!!!!!! את בטוחה, נתי? בטוחה? כן, עדן, לא רגיש.
&nbsp
איזה שלמה ארצי זה... היי, השאלה היא מי זה דין ולמה הוא נדחף פתאום!!!!!! #דנההיאהחייםעצמם. דנה הכי חכמה. הדמות הכי חכמה באילת. דברי איתו חופש. אוי, היא קורעת... סידי הנהדרת!
&nbsp
איזה מוזר זה לראות אותם אחרי הסרט של הפסטיגל. מי שגנב את התרופה תכף בא לאסוף אותה.
&nbsp
אולי צריך שתום תלך לבדיקות? מסכנונת. לא, נרי, אתה תגרום לה להקיא יותר!
&nbsp
צריך לראות את השף הזה פעם אחת... לא, לא פה. אני לא חושב שהתכנית עובדת!
&nbsp
אה, קיים מכון כזה! מי היה מאמין. מה יש? למה אתם לא קולטים? דנה הייתה קולטת! מעניין איזה אנשים רעים יש בעולם הזה.
&nbsp
הנה עוד אנשים רעים. כן, בדרך כלל אנשים נדיבים הם די רעים. תום, את סוחטת שוטר.
&nbsp
כל כך לא רומנטי. מצד שני, מדובר בציפית שמיכה. כל הרוע שם. מה עם האידיוט ההוא שמסתובב בלי חולצה? הוא באמת אוהב להמשיך הלאה. אני חושב שאני לא מת על יואב. על הגרסת-ליטמן-חנוני הזה. זה לא גם אצלה ככה? וואי, הוא הפך מישהי לידידה בכוונה... איך הגלגל מתהפך.
&nbsp
אל תקרא לו קיקי.
&nbsp
אני לא חושב שהיה לו קסם. זה הפרק ה-13, נעה... צריכה עזרה בתסריט? אוקיי, זה לא סיום נאה! סיום מתאים: את מגלה שאבא שלך חתיכת רמאי. את קוראת לו שקרן, רמאי ורוצח, מתנצלת בפני כולם ומצילה אותם. ואז, כשאת תהיי חוקית סופסוף, אולי אני אוכל להתאהב בך. אולי. כי בכל זאת את מפחידה אותי באמביציה שלך. את מתכננת להשתלט על העולם תוך עשר שנים.
&nbsp
טוב, בואו נגיד שהמפגשים שלהם עם המשפחות הם לא ממש כיפיים. זה... יכול להיות שמדברים על אסמארה? מעניין מה הגמל אומר.
&nbsp
יופי, פופאי. העיקר לא לספר לו... מי מחק?
&nbsp
"וואי וואי איזה חום"?! עדי עזרוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עדי עזרוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמין!!!!!!!!!!!!! אז היא ברחה?

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי קרני
ברחת , והשארת את תום מודאגת.. יופי יופי ..
מה התוכנית של נועה ? בינתים עדן מנסה להתנצל בפני נתי , ידעתי שלהביא את נדבי למסיבה יפגע בנתי , ולא בעדן , נראה לכפם שהתוכנית של נועה היא לגרום לנתי להבריז מהיום כיף עם עדן?
ואיך בדיוק הפלילו את שארל?

שיר m

Well-known member
דבר איתי חופשששש
(אני שומעת את השיר הזה בלופ מאז המופע)
&nbsp
עומריייייייי ותוםםםםםם אתם חמודיםםםםםםםם
&nbsp
בכור, גמל עם גלימה? זה פרט חשוב להמשך, תזכרו.
&nbsp
אפילו נועה לא יודעת מה היא מתכננת

&nbsp
באסה לך עופרי. זה מה יש. רצית דין? לכי לדין.
&nbsp
פרק נחמד מאוד
&nbsp
(לא אכפת לי ממש מקרני, מצטערת)

ד"ר יעל או ממה- מי מהן מפתיע יותר שחיה?
שתי דקות של תקציר! זה גאליס...
&nbsp
איך נרי מתעניין בחציית הגבול. אה, אין גדר בגבול שם... ברור. איזה ילד? אסמארה? הוא קשור...
&nbsp
נתי, מה את לובשת? צודקת, נתי. צודקת. בינתיים עדן הופך לחרא. ולמפלצת.
&nbsp
אתם לא צוות? מזכיר לי את הדביקיות של דנה ויותם. היי, אמרת שאתה רוצה שהוא יתנשק. זוג חמוד. הנה, בבקשה! עשו את זה! אפילו נישק יותר ממך! זוג חמוד. דביק. אבל נחמד. וזה גם עוזר לאביגיל ולאוג.
&nbsp
יופי, נעה... יופי, דין... שני מרושעים.
&nbsp
אני לא חושב שהמשחק הזה יעבוד. בטח לא כשהיא... גזענית.
&nbsp
תום ועמרי מתקרבים. חשבתי שאתה בעניין של להיות איתה. לא?
&nbsp
נתי, חיים שלי... בואי לא נעשה טעויות. מי שרץ ואומר אמת ישר מתעלמים ממנו. היית צריכה לחכות. אבל את חיים את. לא, נתי! לא!
&nbsp
דין, לא. דין, לא. חתיכת בריון. דין... חתיכת... אני זוכר שמישהו יידחף לבריכה. רק לא יודע מי.
&nbsp
שומעים ברקע "קרני! קרני!".
&nbsp
לא עוברים, ניסן. צחי... לא כתבתם בספר החוקים של המועדון ש... טוב, בסך הכול הוא ממלא אחרי החוק.
&nbsp
בטח עופרי תעזור לו.
&nbsp
מתלהב מהכלא. מתלהבים מהחבל... קרני.
&nbsp
דין, סתום. ונתי, תירגעי. צריך לעשות את זה חכם. זה סטרואידים. הנה זה. נועה כנה... בערך. בגלל זה לא חיפשת אותה?! מצחיק שעדן אמור לכעוס על נתי בגלל הרמיזות לקידום שלו. כולם אומרים את זה! כולם! אמרתי שצריך לעשות את זה חכם. בסוף נרי ישאיר את עדן... מה אתה עושה, אידיוט...
&nbsp
כן, יש מצלמות. זה ברור.
&nbsp
מסכנה קרני. וואו. מוזר.

שיר m

Well-known member
לקח לי רגע להבין מה הקשר לאוג ואביגיל... לא זיהיתי אותה!

שיר m

Well-known member
היה ברור
שהגמל עם הגלימה יופיע, רק לא חשבתי שכל כך מהר! זה נראה קל מדי

&nbsp
עומרי ותום חמודיםםםםםם (כןכן חוזרת על עצמי. אז מה. הם חמודים)
&nbsp
אז יש לנו גם בריונות בסיפור... נו ניסן, קח ממנו ת'כובע, הכי הרבה הוא יעיף אותך לבריכה.
&nbsp
מעניין אותי מה יקרה עם נועה בסוף.
&nbsp
נתי, לא משנה כמה את צודקת, יש דברים שלא אומרים.

rubmwue1234

New member
זה אבל כל כך כיף
שזה לא נמרח והסיפור מתקדם
זה רק אומר שיש עוד הרבה חלקים ורובד לסיפור בהמשך

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמתי ליומים כי ישנתי בדירה
אני עדיין לא מאופס בדירה .. הכל קורה בדירה צעד אחרי צעד.. אז בגלל זה עדיין אין לי מחשב זמין.
בכל מקרה פרק נפלא .. ממה שאני זוכר והצלחתי לראות ..
&nbsp

למעלה