אילת-שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
אילת-שבוע 3
שבוע אחרון לחופש הגדול לוהט עם אילת!!!!!
שימו
יתכן שזה השבוע האחרון של הסדרה בHOT3 , החל מראשון הבא , הסדרה כנראה תשודר בערוץ חדש מבית ערוץ הילדים בHOT שנקרא ערוץ הירו וכנראה תתחיל להעלות פרקים עם השידור בערוץ לVOD , ולא בבוקר כפי שקורה עכשיו ..

צפייה מהנה

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 9
מה עם התרופה של קרני ברגע שחזרה לידיים של הרעים? ומי ירה ? ומי נפגע ?
ומה ניסן יעשה עכשיו שמוריה אמרה לעופרי לנטוש אותו לטובת דין כנקמה ?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
קורע ברמות
פרק קורע ברמות על .. צחקתי כל בפרק ..
יופי נועה שלב א עבר בהצללחה ..
טוב עלילת הגבולות התחילה .. מה יקרה בהמשך?

איזה מעתיקנים!!!!!!!!!!
יופי פופאי. ברור שירו בו. אגב, שוב פעם מעתיקים מגאליוסי... טוב, לא נורא, הם לא יודעים מה אני מכין להם. אה, הם גם מבינים קודים, השוטרים. מסכנה תום...
&nbsp
ילד עם ניסן. דרמה סוחטת דמעות. אתה רואה כמה זה נורא, ליטמנים כאלה, יואב? דמות קורעת. כן, רק נראה ילד. אגב, "סבתא" זה באמת שם של מפעיל! תשאלו את תובל. בעצם שני תשאל את תובל, הוא העבד שלה. והוא לא יודע לעשות מבטאים. או זקן. הנה וינקר החיננית. זה שירות יפה. חשבתי שהמלון כשר. חלם אוכל. בחלומות שלו גם יש ינשופים שאומרים לו לחזור לעדי. מסכן עדן. זה מתכון לצרות.
&nbsp
טוב, אז עומרי כן הגיע לניידת בסוף. אני מרגיש שיש כאן איזה צופן. קרני המסכנה.
&nbsp
חוסרים בגללו? עדי יודעת? מה קרה לו ב... אוי. כן, אל תגיד לשני להשיל קילוגרמים. ומעניין מה סבתא תחשוב. צוות בידור? אוי.
&nbsp
קרני מקבלת את זה די יפה. משפחה חולה. אולי כדאי שתום תבדוק את עצמה. כן כן, היא תפסיק.
&nbsp
זאת מוזיקת שינה, לא שירותים. רווית, למה את בשירותי גברים? לא שאני לא אשמח לליווי אישי מצידה, אישה נאה, אבל בכל זאת. הנה דנה. אתם בטוחים ש...
&nbsp
נעה די רגועה מהעובדה שאשכרה חושבים שיש לקוח סמוי. שוב פעם שני קליין מדברת על הרזייה... אני מבין שנתי נחשבת לעובדת האחראית במלון...
&nbsp
תקרע אותו, עומרי, תעשה טובה. זה רק כסף יש לו בראש. מסכנה נתי הרגישה. יפה.
&nbsp
דנה אורבת במלון וזאת בעיה. אני הייתי מנצל את המצב. אל תעצבן את אורנה. היא לא בריאה. הבחור ממש בטוח ש... אוי. הם מעודדים התחברות פיראטית לכבלים?! החלום שלה זה להיות מבקרת? עולה לו לראש. זה יהיה אסון.
&nbsp
מה שלא יפילו, זה בטח יהיה על נתי. כאילו, כולם מבינים שנתי הכי אחראית. אני מהמר שהוא יהרוס הכול.
&nbsp
יומיים. בטח. כן, כן, אחד הגברים, ממש מבואס. האידיוט לא יוצא מהארץ. אוף, עזוב את חדרה. על מה מהמרים שהיא לא תיסע? אנשים אף פעם לא נוסעים בסדרות האלה.
&nbsp
המעתיקנים האלה. ראו שאני חושף את הרע בפרק 10, החליטו לחשוף בפרק 9. אבל לא יעזור להם. אצלי היה טוויסט אמיתי. אצלם זה היה צפוי ועליתי על זה! ואמרתי את זה לכולם. מה, נראה לכם ש"פתאום" העסקים שגשגו כשקרני הגיעה? הוא מן הסתם צריך את השטח בבידוד כדי לעשות שם כל מיני הברחות או משהו. משהו כזה. מזכיר לכם שיש לו עסקי גמלים.

dar dahan

Member
עומרי המסכן וצחי פורטל המלך וניסן המסכן
עומרי הולך לאבד את תום, ניסן מאבד את עופרי ורק צחי נהנה.
ונרי כמובן, נרי המניאק, ממש טנצר בגרסא מודרנית.
&nbsp

למה אתם לא מקשיבים לי?!
אני מזהיר מפני בני- לא מקשיבים לי.
&nbsp
אני מזהיר מפני הבוגד בקיבוץ- שוב לא מקשיבים לי.
&nbsp
אני אומר שנרי אחראי- אף אחד לא מקשיב!!!!!!!!!!!!
&nbsp
ודר, טנצר עסוק, הוא עורך דין בסדרה החדשה, פוראבר. באופן כללי יש לו קריירה ענפה גם אחרי שמש.

Roei152

Well-known member
מנהל
אני דווקא למדתי לסמוך עליך
חוץ מבנושאי ליטמן.. המקרה האחרון עם ליטמן שסמכתי עליך שליטמן הוא הרע , התברר בסוף שהוא מלפיק טוב לב שעשה טעותת בבחירת הצד ..
בנושאי ליטמן אתה לא רואה בעיניים...

רועי, העובדות הן
שטענתי במשך שנים שיש לו כוחות היפנוט והתברר שצדקתי.
&nbsp
שהוא לוקח יותר מדי נשים- ובשלטון הצללים צדקתי.
&nbsp
ושבשכונה הוא יתחיל עם מיטל ועם אגם ביחד- וצדקתי.
&nbsp
בפועל אני תמיד צודק.

שיר m

Well-known member
מעולה.
סוף סוף קצת אופי לקרני.
&nbsp
עומרי ותום מעולים.
&nbsp
בז'רנו

&nbsp
צדקתם, זה נרי... נו מה, לא סתם יצאה לו ילדה מעצבנת כמו נועה

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 10
אז צחי מתפנק עם תואר ״הלקוח הסמוי״ שנועה סידרה לו. ורווית מכרכרת סביבו ..מה יקרה הלאה ?
תום נוסעת לבלאק גרין..האם היא תסע? ומה יקרה לקרני?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אז עלו על התרמית ..
את רווית וינקר לא מסדרים, צריך ללמוד מזה מר פורטל .. עונש הולם ..
יופי אמיל ריכהט התגלה , אבל איך הוא קשור לעעלילה ?

סה בון למר פורטל
אבא של תום וקרני גם ככה לא שם לב לבנות שלו. שתדעו שלקרני לא אכפת לשים את החליפה בשביל אבא שלה. כן, נרי באמת חושב הרבה על קרני וישמח שיש טיפולים. ונרי ממש רוצה שהיא תיסע. למה הוא לא יגיע? הנה נרי...
&nbsp
אוי, אני מת לליווי אישי משני. יופי, זה יעלה לצחי לראש. זה כל מה שהוא צריך כדי לחזק את התיאוריה שלו. אגב, מצחיק שדווקא שני ונווה מדברים על בת הים הקטנה, ביצא משליטה שניהם שיחקו אותה במערכון לשכת הייעוץ לנסיכות. אגב, מישהו ראה את הצילום מהפלאפון של שני לסצנה של ה"סה בון בון"? כן כן, לא הסכמת פסטיגלים ובטח לא סדרת נוער ממותגת... כן, יואב, קולגות! נווה שיחק עם יהודה בפסטיגל ועוז היה גם פעם בעולם הזה... כן, חינם. יואב יוצא יותר ויותר כמו יותם. צחי חסר רגישות!
&nbsp
אאוץ'. נועה גורמת לאנשים לפשוט רגל. מולקו או מולכו? היא תפטר אותך, זה בסדר. עדן, אם תתאהב בה אתה אידיוט. נתי מדהימה. כן, כל האנשים בעולם. חוץ מאביה.
&nbsp
אוי, לא. לא מקבלים החזר כספי כאן... חולה על וינקר. אבל לניסן יש אס בשרוול...
&nbsp
איזה שמות הזויים יש לחבר'ה של עומרי. לא לא, אני לא רוצה עוד צחי פה. תודה, עומרי.
&nbsp
זה עלה לו לראש. תכף יתאמן על שיחות עם מעריצות בטלפון. טוב, דופקים את המלון. צחי, אתה יכול לעזור לעומרי במשהו?
&nbsp
יש להם רקדניות משלהם... והנה עוד שיחה עם דנה וצחי. נימוס, דנה. אגב, מעניין אם נועה שמה לב שעכשיו יהיה חסר למלון יותר ממה שעדן גנב!!!!!!!!! כן, זוג השחקנים. כן, התחלתם ברגל שמאל, היא ראתה אותך משתין. מיליארד זה יותר ממאה מיליון. כן, צחי. כן. אני חושב שיש פה אהבה!
&nbsp
אבל למה הג'וק לא לובש חולצות?! אתה לא דין! צחי יודע לעשות ויברח.
&nbsp
אין שחרור לאזכרה?! למותק כזאת?! אוי, נדבי המסכן. כן, היא שומרת שבת. זה חשוב. נכון נתי. נכון נתי. כן, כמה טעויות...
&nbsp
אורנה, כיסא. ניסן, לא. ניסן לא. ניסן לא!!!!! לא!!!!!!!!!!!! אמרתי לך שאנחנו בילד עם ניסן!!!!!!! אוי ואבוי. יופי ניסן. בז'ה!!!!!!!!!
&nbsp
קוסם? ועבודה.
&nbsp
לא ראינו את תום יותר מדי. יופי, עדן. אמיל רייכהרט... אז מה הוא קשור לכל העניין...?
&nbsp
ושיר, אמרתי לך שבקבר של ההורים של נתי!!!!!!!!! כלומר, ליד, אבל לא קבר מצרי!!!!!!!!

dar dahan

Member
מלון דוחה
הם נותנים פינוקים בחינם ועוד מעיזים לדרוש על זה כסף?
זה לא משנה אם הם טעו לחשוב שצחי הוא לקוח סמוי או שלא, הם לא חייבים למלון כלום כי הכל היה בחינם!!!
&nbsp
מה שאומר שאפשר לתבוע את המלון הזה על הונאה.
פשוט בושה וחרפה.
&nbsp
לא הבנתי מה הקטע עם אמיל רייכהרט ומי זה לעזאזל?
&nbsp

היי, צחי קיבל פינוקים במרמה!!!!!!!!!!
אם כבר שנועה תשלם, היא גרמה לכל הבלגן...
&nbsp
אמיל רייכהרט זה איזה שם שגילו אותו בפרק של אתמול וקשור לכל הקטע עם התרופה.

למעלה