סה בון למר פורטל
אבא של תום וקרני גם ככה לא שם לב לבנות שלו. שתדעו שלקרני לא אכפת לשים את החליפה בשביל אבא שלה. כן, נרי באמת חושב הרבה על קרני וישמח שיש טיפולים. ונרי ממש רוצה שהיא תיסע. למה הוא לא יגיע? הנה נרי...

אוי, אני מת לליווי אישי משני. יופי, זה יעלה לצחי לראש. זה כל מה שהוא צריך כדי לחזק את התיאוריה שלו. אגב, מצחיק שדווקא שני ונווה מדברים על בת הים הקטנה, ביצא משליטה שניהם שיחקו אותה במערכון לשכת הייעוץ לנסיכות. אגב, מישהו ראה את הצילום מהפלאפון של שני לסצנה של ה"סה בון בון"? כן כן, לא הסכמת פסטיגלים ובטח לא סדרת נוער ממותגת... כן, יואב, קולגות! נווה שיחק עם יהודה בפסטיגל ועוז היה גם פעם בעולם הזה... כן, חינם. יואב יוצא יותר ויותר כמו יותם. צחי חסר רגישות!

אאוץ'. נועה גורמת לאנשים לפשוט רגל. מולקו או מולכו? היא תפטר אותך, זה בסדר. עדן, אם תתאהב בה אתה אידיוט. נתי מדהימה. כן, כל האנשים בעולם. חוץ מאביה.

אוי, לא. לא מקבלים החזר כספי כאן... חולה על וינקר. אבל לניסן יש אס בשרוול...

איזה שמות הזויים יש לחבר'ה של עומרי. לא לא, אני לא רוצה עוד צחי פה. תודה, עומרי.

זה עלה לו לראש. תכף יתאמן על שיחות עם מעריצות בטלפון. טוב, דופקים את המלון. צחי, אתה יכול לעזור לעומרי במשהו?

יש להם רקדניות משלהם... והנה עוד שיחה עם דנה וצחי. נימוס, דנה. אגב, מעניין אם נועה שמה לב שעכשיו יהיה חסר למלון יותר ממה שעדן גנב!!!!!!!!! כן, זוג השחקנים. כן, התחלתם ברגל שמאל, היא ראתה אותך משתין. מיליארד זה יותר ממאה מיליון. כן, צחי. כן. אני חושב שיש פה אהבה!

אבל למה הג'וק לא לובש חולצות?! אתה לא דין! צחי יודע לעשות ויברח.

אין שחרור לאזכרה?! למותק כזאת?! אוי, נדבי המסכן. כן, היא שומרת שבת. זה חשוב. נכון נתי. נכון נתי. כן, כמה טעויות...

אורנה, כיסא. ניסן, לא. ניסן לא. ניסן לא!!!!! לא!!!!!!!!!!!! אמרתי לך שאנחנו בילד עם ניסן!!!!!!! אוי ואבוי. יופי ניסן. בז'ה!!!!!!!!!

קוסם? ועבודה.

לא ראינו את תום יותר מדי. יופי, עדן. אמיל רייכהרט... אז מה הוא קשור לכל העניין...?

ושיר, אמרתי לך שבקבר של ההורים של נתי!!!!!!!!! כלומר, ליד, אבל לא קבר מצרי!!!!!!!!