אילת-למה לא בעצם?

אילת-למה לא בעצם?

אז ככה לפני שאני חוזר לאילת בעוד יומיים היתי רוצה לעניין אתכם בעבודה בעיר אילת הרחק מכל הפיח ,הפקקים והשיגרע של חייכם. אני חיייל משוחרר זה כ 4חודש ומיד אחרי שיחרורי התחלתי לחפש עבודות לחלקן התקבלתי ולחלקן לא אבל שום דבר "לא עשה לי את זה" אחרי 3 שנים קשות בצבא הייתי חייב לשבור שיגרה במלוא מובן המילה לגלות את עצמי מחדש-ובחרתי לרדת לאילת. ההתחלה לא הייתה מזהירה במיוחד קניתי כרטיס אוטבוס תיק עם קצת בגדים וכמובן את הביצים שלי וירדנו לאילת. בהתחלה לא היה לי אפיה לישון אז ישנתי באכסניה 90 שח ללילה,כמובן הלך גם כסף על אוכל אבל השתדלתי להצטמצם. אחרי חריש עמוק בבתי מלון והתלבטויות וחששות לא מעטים הלכתי למלצר בבית מלון. למה למלצר <כי 90% מהדרושים בבית מלון הם מלצרים\חדרנים\עובדי בריכה=עבדים אז ככה רק לצורך המידע אתם יכולים לקבל דירה עם שותף\ים דרך המלון והשכר דירה הוא באזור 700 שח לחודש שמנוכה מהמשכורת +99 שח על 3 ארוחות ביום במלון גם כשאתם לא עובדים וזהו תאורטית הסתיימו ההוצאות שלכם. נחזור לסיפור שלי העבודה במלצרות התגלתה סיוט לא קטן קודם כל זה לא הגשה!מדובר בפינוי בלבד . אחרי שהאורחים אוכלים עליכם לקחת מגש שחור אליפטי שנקרא "אובל" ולעמיס עליו את כל הצלחות סכום ,שאריות וכוסות ומה לא ולשים על הכתף כמו איזה עבד וללכת עד למטבח וחוזר חלילה חוץ מזה שהתנפח לי כל הגוף הרגשתי מושפל ונבוך לנקות"אחרי החרא של העשירים" החלטתי ששם אני לא נשאר והתחלתי לחפש עבודה ברשת אחרת נגשתי לכח אדם וביקשתי להתקבל לפקיד קבלה בתור התחלה עברתי מבחניי אמינות מול מחשב,ראיונות באנגלית,ומבחן פסיכוטני מקיף ועוד ראיון עם מנהלת הקבלה והופ התקבלתי! אין לכם כמה הייתי שמח מהמיץ של הזבל לטופ שבטופ. היום אני פקיד קבלה עדין "מתלמד" אבל לא לנצח. עכשיו לשאלת השאלות כמה אתה מרוויח? אז ככה אני כבר 3 חודשים באילת ועוד כמה ימים אקבל את המשכורת המלאה שלי-(ינואר פברואר חודשים ממש קשים באילת ,מרץ החלפתי עבודה ) ופסח עבדתי כמו בהמת משא 11 -12 שעות כל יום חגים ,סופי שבוע ומה לא... ואני מקבל אחוזים על מכירות של חדרים או שדרוגים לחדר טוב יותר.והשכר במלונות הוא יותר גבוה בסביבות 20 שח לשעה. כמו כן יש גם זמן לבלות לצאת לפאבים לשתות בירה,או ללכת לים ,השבוע עשיתי פעיוליות ספורט ימי חינם דרך מקום העבודה בחינם- בקיצור עובדים כמו חמורים אבל גם נהנים ולא תקועים בפקקים של איילון-ורחוקים מאוד מכל הבעיות של המדינה ממש כמו חו"ל. זהו בקיצור הסיפור שלי אם תרצו עוד אמשיך לפרט, לילה טוב,

bell boy

New member
צפונית לנתניה דרומית לרחובות

זה הטריטוריה שלי אח שלו ויסלחו כל אלה שמצפון ומדרום פשוט אין מה לעשות הרבה חוץ מהצפון כמובן עם אוהל גזיה ואיזה טורקי קטן~קול של מרגול~ קיצר לא יודע אם הייתי יכול לרדת לאילת לעבוד עם כל הכבוד של השמש אני צריך לפעמים את "הגורדי" שחקים של תל אביב ואת המועדונים של תל אביב . פשוט נראה לי שאם הייתי צריך לשרת את כל הג'מעה(אין עשירים במלונות באילת אח שלו עבדו עלייך כולם שם קיבלו מחירים דרך העבודה) הייתי מוריד למישו לאטמה
ואני די עדין תאמין לי. אילת לדעתי זה הטיסה של חצי שעה מבן גוריון הנחיתה 3 ימים והופ שוב לעלות למרכז . אבל אפשר לומר שאם אני ואתה היינו בארה"ב אני הייתי יושב ב שדרה 3 ו 82 ST במנהטן ואילו אתה המיאמי ביץ עם כל הקולומביאניות
איש איש והדרכים שלו להנות .... אז בינתיים אני מכין תיק למחר ולפקקים באיילון

Benjamin Turner

New member
כן, רק שהחיתוך בין צפונית לנתניה

ודרומית לרחובות הוא קבוצה ריקה

Benjamin Turner

New member
אני יודעת למה הוא התכוון (אם כי לא

הבנתי למה התכוונת את בכותבך "מהצד השני"), רק ציינתי מה יצא.

מותר לי

New member
אבל זה עדיין

בתוך הכלל של "צפונית לנתניה דרומית לרחובות"
הזכיר לי את הזוית הזאת
(ואל תשאלי אותי למה נזכרתי בה פתאום
)

אזרח111

New member
יאללה יאללה

קיים פורום ייעודי למתמטיקה, אני לא רואה לראות זוויות כאן

מותר לי