אילת- המשך שבוע 8

פרק 30

אז מה עושים עם הדם של קרני?
&nbsp
איך ניסן יתגבר על עופרי?
&nbsp
האם קרני תסכים לעבור למרות זאת?
&nbsp
והאם יהרגו כבר את ניב זילברברג?

Roei152

Well-known member
מנהל
קרני מאושרת ותום עצובה
הפתיעו אותי ללטובה , היא יותר טובה מכל גרסת גאליס(כלל גאליוסי) שנכתבה אי פעם הסדרה הזאת , כ"כ בוגרת ומפתיעה .. מהבחינות של המתח , הקומדיה והרומנטיקה עלו שלב..
.
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
חחחח כייף להשאיר אותך כועס
ברחתי ללילה בדירה , אז הרשתי לעצמי לתת ביקורת ..
האמת ? התברר שזה טוב שלא הבאתי מחשב לדירה .. האיטרנט לא עובד שם...
&nbsp

זה מה שמגיע למי שיורד על גאליוסי

יאללה, בפרק הבא גיא הולך ליקום אחר והורג את אלה לי ודניאל. ביקום של אלה לי ויפתח הוא לא נוגע.

עבדו עליי, מכרו לי את הגרסה של התיאטרון בובות של עומרי

אתם יודעים כמה זה מעצבן לפתוח את הטלוויזיה ולגלות שעומר מנסה לגלם את הבובה של נתי? זה נורא...
&nbsp
חסרים חברים. חברים, עומרי. עזוב את הסנוקר שלך! קרני מאוד עדינה בזמן האחרון. די כבר עם הסנוקר!!!!!!!!!!!!!!! אל תתן לה "יפה שלי". ותפסיק עם המינוחים מההימורים! תום, טוב שבאת. יופי! חוזר! עכשיו רק נחכה שהחיים של קרני יקרסו שוב...
&nbsp
"זוהר כהן אכד" שחקן אורח... אלכס מגיע, חבר'ה. הוא ואחותו עושים יד אחת.
&nbsp
דין, אתה הרגע שלחת לבחורה לחוף של לילי. הפושע. לילי. די! וואו, דין ממש מבואס מנועה. כן, עופרי. בטח. אולי תלך אתה ללילי ביץ'! בן דוד... כן, היא מאוד קצת. הייתה מתה, ניסן! הייתה מתה להיות! בדיוק, הגוזל הזה. מה זה החרא הזה? כן, ידעתי שהם יתייחסו לזה. אה, הוא מקיא כמו סטן מארש. ניסן, זה מטריד.
&nbsp
אה, לא, היא לא עוזבת. אילן, אני מציע לך להרחיק את בנותיך מהפושטק הזה. כן כן, הוא מאוד אוהב אותך, כסף. אה... קרני. אוי... חדר אטום. רגע... לא הבנתי. הרי בפעם הקודמת הוא עזב כי הוא לא יכול היה לצאת מהחדר בלי שקרני תלבש חליפה. למה הוא לא לבש את החליפה מלכתחילה? היה חוסך הרבה טרחה וכאב. אגב, לתום יש רישיון לטרקטורון?
&nbsp
מה, הוא שמע? כן, יעל אמרה. השאלה האמיתית היא למה יעל עושה את זה.
&nbsp
כן, ידעתי שהיא תבוא בסוף. המנקה הזאת. שאני לא מבין את הקטע שלה. מעניין... מעניין. ממתי עדי עזרוני רעה כל כך?! אבל למה היא שדדה את הברינקס? דואר ישראל זה מפחיד. אה... העט... כמו שידענו כבר.
&nbsp
אני מניח שצחי יגלה את איך שסחטו את שארל. נכון? תמיד נווה מגלה הכול בגאליס! צחי, אולי פגשת את בנדה בכלא? לא משנה, ריאל, בארסה, שתיהן אנטישמיות. צחי, לך לדנה החיים עצמם. דין, אתה מטומטם. צחי, אתה עוד יותר מטומטם.
&nbsp
כן, היה שם קומקום... פתגמים בדואיים מפגרים. הדם, הדם. אני כבר עכשיו מבין שהוא אהבל.
&nbsp
די עם המיסטיקניות! אגב, הבחורה דומה לעופרי.
&nbsp
למה קרני הולכת לכלא? די כבר... היי, את לא ממורמרת! כן, עומרי תורם הרבה דברים. יש לו הרבה כסף שהוא מרוויח מאי אלו עסקים. למנגל, עומרי. תקרא לו מנגל. הפתעה ובגד ים.
&nbsp
דין, די עם השטויות של הקריאה בכף היד!!!!!!!!!!!! למה הבחורה נראית לי מוכרת? ניסן דווקא בחור מוצלח. עליתי על זה. הוא בטח גם מוציא מאיות ומתמרמר עד שהוא מקבל אותן. יופי, דין, יופי ששיקרת לו. זה טוב. אבל אתה עדיין מטומטם.
&nbsp
נשארת בבית. כמו קרני. לא ככה, אידיוט, תקשיב כבר... רגע, קרני תצא עם ה... חליפה?
&nbsp
יפה, בול בזמן.
&nbsp
בטוח בעצמו? אוי. יהיה שם קיא. לך עם הלב שלך. כן. לא הולך. תדמיין שיש לה חבר. סאות' פארק מתקשרים ותובעים על גניבה. לא יפה, ניסן. לא יפה.
&nbsp
רגע... עאבד?!

שיר m

Well-known member
איזה פרק!

לכולנו קשה תום, לכולנו קשה

&nbsp
עומרי ופיראס

&nbsp
ניסן ודין אחוקים, מי היה מאמין.
&nbsp
ניסן

&nbsp
קרני החליטה להפסיק להתמרמר. רואים, כל החיים היא היתה ממורמרת.
&nbsp
עומרי, איך נוכל להאמין לך יותר. אתה משחק טוב מדי. מה יהיה.
&nbsp
העט! העט! מה הסיפור של העט?!?!?!
&nbsp
וגם עם המנקה יש סיפור. אנחנו לא יודעים כלום.

שיר, אני לא יודע על המנקה, אבל העט

זה די ברור.
&nbsp
עומרי יום אחד יגיע לפיראס ויראה את העט, ייזכר שהעט הזה שייך ליעל (שנתנה לו פעם אחד כזה) ואז יבין שיעל בקשר עם פיראס.
&nbsp
לא שונה בהרבה מאיך שנינה עלתה על זה שסיימון חטף את דני (הוגו, צחי היום, זיהה את הצמיד של דני שהיה אצל סיימון.)

שיר m

Well-known member
ברור שהמנקה

א. המבט שלה
ב. יש לה שם והיא עובדת שם עשר שנים
ג. היא נסתה לברוח בעבר
&nbsp
יהיה סיפור עם המנקה. שיהיה ברור.
&nbsp
זה הכל עם העט? קיוויתי למשהו יותר מורכב...

לא, ברור שיהיה לה סיפור, ידעתי מזמן

ידעתי שתהיה השחקנית הזאת אז חשבתי שהיא קשורה. אבל כן, זה העט...

dar dahan

Member
עומרי המניאק

עומרי המעצבן הזה.
נמאס לי ממנו.
למה לעשות את זה לקרני.
בשביל מה?
&nbsp

פרק 31

אז האם החבורה בפיקניק תעלה על פיראס ועאבד?
&nbsp
האם נתי תפוטר?
&nbsp
נועה השתנתה?
&nbsp
ולמה ניסן לא מממש פוטנציאל?
&nbsp
פרק אחרון לפני שאליאנה ודניאל באים להילחם מול היוצרים של גאליס...

גנבי מתכות

כן, היה ברור שזה עאבד. מדברים בערבית... מדברים ב... גנבים מעתיקנים!!!!!!!!!! לא משנה, זאת לא הייתה העלילה שאהבתי... פתאום אני קולט. כעיקרון, עידו ודוד פשוט רשמו טקסט בעברית ואמרו להם "תגידו בערבית". עכשיו, מי יודע מה לעזאזל הם אומרים שם בערבית? אה... רגע... אז יש ליעל סרטון שמוכיח שעאבד לא באמת רצח, אלא שזוהר התפרץ לכביש. אז רגע... אז במי היא מנסה לנקום? ואיך? ולמה?
&nbsp
לא הבנתי, גם כאן אין מטוסים וקרינה? כן, אלי החלאה, תכיר את עומרי החלאה. יא דישי מעצבן. תום חושבת ברצינות להרוג את קרני ורק כדי שעומרי יעשה מצוות ייבום. לכו תדעו, הוא לא ממש מבין מה הוא קורא בתנ"ך. תום הפכה לאשת חתולים.
&nbsp
מצוין, אסי תשר צריך את החיים עצמם. צחי דווקא מבדר. כן, אתה בבעיה כי אתה חמור מבחינה רגשית. לא, עדן, הוא היה מפלצת. מעניין מה עומרי חושב על כל זה. מעניין אם דוד ועידו חשבו אי פעם לזווג בין נועה ועומרי.
&nbsp
רגע, אבל מה עם נתי?! לא יפה שלא הבנת. כן, צחי לא יודע מה זה אהבת אמת, הוא לא מבין מי החיים עצמם. רגע, בוא נעשה שניב החליף את זה! יופי, ניסן החדש.
&nbsp
זהירה, הבחורה הייתה קרובה למוות קצת הרבה... עזוב, עומרי, הבריחו. וירוס בלב. שמתי לב שקרני שמחה היא יותר דומה למיקה. לך תדבר עם הטבע כמו צחי.
&nbsp
עשן שחור. ממש ותיקן פה. עומרי, לא לבזבז גפרורים. ונייר.
&nbsp
צחי, אתה כרגע... נו! אידיוט! כן, זה מאוד מפריע בעין. זרקו את נתי כאילו אין אלוקות. הכרטיס ב... שם, נתי! שם ב... כן, כן, בדיוק... לא שם...
&nbsp
ברח, בדואי מטומטם! עזוב את הגמלים המפגרים שלך! רגע... אוקיי... שק...
&nbsp
מה זה האורנות המחליפות האלה? נתי, אולי תעזרי לבנק עם הכסף של הברינקס? חבר'ה, זה לא הקוסם מארץ עוץ פה.
&nbsp
וזה גם לא פיוס משפחתי פה.
&nbsp
הנה, רואה, שיר? נדבי בדיוק קיבל הוראה מהאישיות המפוצלת שלו לפעול, נתי נכנסה ונדבי מיהר לכסות. למה לא רואים את דנה. כן, ממה הפרזיטית. נדבי, אל תעמיד פנים, אתה רע!
&nbsp
חשבתי שאתה גם בעל מלון מכובד שאלוהים עזר לו ולא הבדואים. לפני רגע אמרת שזה כן בגלל זה. ואל תשתמש בתירוץ של מירון לליעם. קים משתפרת כשחקנית לאט לאט. כן, גם יולי אמרה את זה. תתעדכנו ביניכן.
&nbsp
החזרת המטקות בטח תגרום לפיצול האישיות של נדבי להתפרץ. הנה, רואים? ראיתם?! ה ל ק ו ח אינו זמין כעת!!!!!!!!!!!!!!! ל ק ו ח!!!!!!!!!!!!!!!! זה יותר טוב מהשיר שצחי שר על לוליטה. הם לא איתך בכל רגע.
&nbsp
מה יש בשק?
&nbsp
אחלה דייט יש לכם. לא, רווית ישנה. שארל היה שמח לדעת שיש עוד אשמה. אוקיי, חסרה רווית ואז כל הארבעה הכי הזויים בסדרה יהיו פה. הנה הלקוח מתפרץ.
&nbsp
אני לא יודע אם זה יעבוד. ככה? תשעה עשר פרקים לסוף? גם ליולי היו קטעים שנדמה היה שהיא משתנה אבל אז הכול השתבש... לא יודע.
&nbsp
לא, תום, את והערנות שלך... איכס, מה זה?! הדם של קרני?! רגע... מה לעזאזל?!

Roei152

Well-known member
מנהל
גם אני חשבתי על החממה שדיברו ערבית
מאיפה לך לדעת שהם כתבו טקסט בעברית ? בטח נתנו תסריט בערבית .. אגב
אם אתה מתכנן לעות דבר דומה בסדרות שלך , עדיף שתכתוב גם תרגום לעברית ..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אל תהיה כ"כ דרמתי
זה דווקא הרומוני מאוד.. פרק 22 שלא שודר בשום פלטרפמה , אמור להשדר הרבה אחרי פרק 47 שמסיים את אילת .. זאת לא מלחמה הוגנת ..
&nbsp

רועי, אל תכחיש. דורי נלחם בהוגו!

ואם כפולה תחזור מהר, המיועד עומד להילחם מול הנבחר של פילאטיס.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא תהיה מלחמה כזאת
כי נועה אוהבת שהזרקור מכוון רק עלייה ... ולא על עלמה בן טוב..
חוץ מזה כפולה תחזור יותר מאוחר . עכשיו רק מצלמים את העונה ..
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה