אילת- המשך שבוע 7

פרק 26

אז למה יעל עושה את מה שהיא עושה?
&nbsp
האם עומרי יצליח להשתחרר מהשבי?
&nbsp
מה נתי תעשה אחרי מה שהיא שמעה?
&nbsp
והאם צחי וניסן יצליחו לנקום בצמד הנכלולי, ניב זילברברג ואלכס (שבמציאות הוא אחיה התאום של מיכל)?!

עדי עזרוני- שנאתי אותך עוד בלחיי הערבה!

כמה ברור שבחג סוכות תתגלה הבגידה שלה. שאגב, בכלל קרתה בגלל שהיא עוד כועסת על תום. תום עבדה במילקשייק! כצליל! ועדי שונאת את המילקשייק!!!!!!!!!! היא מנהלת את הנונה!!!!!!!!!! אבל לא יצליח לך לכסח את המילקשייק, רק אלינור מחליטה אם המילקשייק חי או לא!
&nbsp
ציפיתי לפלאשבק שיסביר את הכול. לא משנה. מסכנה קרני. כן, זה לא הגיוני, והבוגדת ביומני הזאת אשמה! אבל למה היא עושה את זה? מה את עומדת להחדיר לה?!
&nbsp
לידור התחברה לשחקן של אסי. מעניין מה יצא מזה. נתי גבאי, חדרנית ואלוקות. הצעת לו רעיון יפה לסרט. מעניין אם הם ימשיכו את העלילה. רד אתה, כאילו אין אלוקות! המנהלת וינקר, את לא השתתפת בסרט שלו! השתתפת בסרט אחר בכלל! רעיון נפלא! קודם כל, זה שהצבא לא הסכים להחתים לקבע זה בגלל שברור שהצבא לקח את בדוסדוס. אבל כמובן שכולנו ראינו מה רווית עשתה בצבא, זה היה קצת בעייתי. דאנה איבגי ונלי תגר (זאת אלוטל בילדותה) עשו לה שם בעיות שחבל על הזמן. אבל עכשיו היא רוצה להיות שחקנית, בדיוק כמו שהיא ניסתה בכדברא. אין, איך כל הדמויות מתחברות ככה...
&nbsp
הניב זילברברג הנכלולי הזה! אני מניח שהוא גם ניסה להחזיר את צחי לתיכון אביבים! גדול, החדר שם השמיע... רגע, על מי אתם מדברים? רגע, יואב, אתם בכל זאת חברים. אל תעשה לו את השפיצים, עופרי לא אוהבת את זה. ואתה תתלונן על זריקת בחורות?! וייב של מועדון החנונים. היי, לא משפטי סבתא! לא, לא היית הגיבור. היית החנון החמוד והמצחיק. הוא ראה את הסרט! הוא שנא את זה! איתי טיראן? אתה יורד גם מהארץ עם הטיסן? עזוב. מוות לשבורי הרגליים.
&nbsp
מה קשורה נועה? נרי מורכב. עצוב קצת. אבל תראה מה יצא מזה, תראה את נועה היום. היא נוראית. יופי, פופאי, נרי לא שם לב שהוא הודה. להבריח מה? להבריח מה?! שארל לא קיבל עסקת טיעון. רק מזכיר. עאבד בסיני, כן. הרוצח. כמה זמן מקדישים לסצנה של "מבוגרים"? לא קרה בגאליס כזה דבר. אני מקווה שפופאי לא רע. נחזור לתיאוריה על נדבי. "נועה לובשת פראדה". אתם יודעים מי עוד לובשת פראדה? זה מכוון. אבל הוא יודע שקרני לא תהיה בריאה. לא? רגע... אז עם מי יעל מדברת?! עדיף לא לדבר על נועה מתחתנת. דין לא יהיה לבוש בטוקסידו ולא בשום דבר. פופאי היה צריך להזכיר את הגמל ששארל ראה.
&nbsp
אבל... אבל למה? מה הקשר? מה הקשר לאח שלו, אח שלו דרס את הבן שלה!!!!!! מה העניין?!
&nbsp
כן, עומרי, יש מצלמה. היי, יש לי מדפסת כזאת!
&nbsp
הכנת את הדרקון, לילי? אז הם לא חטפו אותו.
&nbsp
חמוד הקוקו של דנה. הוא לא פה, דנה. מה חשבת? כן, הצד של האלוקות. דנה, בחייך, החיים עצמם, נראה לך שנתי תוותר?! איזה חיוך ממזרי.
&nbsp
כל מה שתום עושה בזמן האחרון זה לשבת על טרקטורונים. והנה עוד משיבון גרוע מבית סדרות הנוער. ברור. מה ראית, תום?
&nbsp
אה, אדים. אוקיי, את לא צריכה את החליפה לצורך הטיסה?!

שיר m

Well-known member
בדיוק

היא צריכה את החליפה כדי להגיע לכל מקום שהוא... אלא אם היא עוברת על גמל במדבר ומשם מפליגה בסירה בים

Roei152

Well-known member
מנהל
יאי מעצבן
עוד פרק בו קרני נאלצת להיות לא בריאה .. שובר לי את הלב שמי שגורם לזה הוא אבא שלה..
אז כולם שבורים כמו בפרק פתיחת מחצית .. רק עכשיו קלטתי שמה שנתי עשתה דומה למה שיולי עשתה בעונה האחרונה של גאליס עם המצלמה ..
אילת זה נעלמים של יוצרי גאליס (סיפור מתח שהוא תעלומה ופזל שצריך להרכיב אבל מציאותי ) בשילוב סיפורי שגרה בסגנון של היוצרים של גאליס ..

Roei152

Well-known member
מנהל
סוף סוף שקט עם הפורום ..
אני בדירה עם המחשב מהבית .. והיום נסענו למוזיאון , היה די מעצבן .. מזל שאח"כ הצלחתי לשכנע את המדריך בקושי לאכול במסעדה של אחותי שנמצאת קרוב אז קיבלתי קצת "משפוחה"
ראית שהסיבה שזוהר רץ לכביש , היה כי הילדים פגעו בו פגיעה חברתית ..
יוסי , אולי הערב תעלה פרק בגאליוסי ? לעודד את רוחי ? חוץ מזה זה יתן לך 3 פרקים בשבוע .. לא תעלה בשבת ואני אאספיק להנות ..
&nbsp
&nbsp

אבל היה גורם לפגיעה הזאת. אילן?

רועי, הסתכלת באינסטגרם שלי? כשאחזור הביתה אעלה. למה לא. כתבתי היום גם פרק נפלא. פרק 36. החצי השני יהיה נהדר!

Roei152

Well-known member
מנהל
כן , הבנתי שהלכת להצגה אנני
רק לא הבנתי איך זה קשור ?

Roei152

Well-known member
מנהל
לאנני בנפרד?
איך זה ? חשבתי שאנחנו שלישיה של חברים הכי טובים שנוסעים ביחד .. סתם נו הכי מפרגן .. תבלו ..

שיר m

Well-known member
אתה מה זה צודק... אבל חברה התעקשה:)

באמת כבר חודש לא עשינו משהו כיפי ביחד

אל תדאגי, שיר, מחר היא תזרח, השמש

בואי נתערב על דולר שהשמש שוב תזרח?
&nbsp
ממליץ לך לשים לב בעיקר לרועי (רוסטר האדיר!!!!!!!!!!) וכמובן לטלי המדהימה.

ועכשיו אני מקומבן עם טלי אורן...

רק הורדתי את הטלפון, הבחורה אמרה "רגע, בוא נעשה כמה תמונות!".
&nbsp
יופי. מפה לשם, קומבינות עם מנהלת לשעבר של הטוסטר, מישהו?

הדבר היחיד שמנצח אותה זה ילדים ג'ינגים

גם בהצגה וגם בסדרות.
&nbsp
והיא לא מרושעת, שיר, כמה היא אפורה, סך הכול כולה מזכירה שעבדה במשרד גולדמן אבנר ועצמון, משרד רואי חשבון. שלום מדברת בילי. במה אוכל לעזור?

למעלה