ברור שניצח! הביא מיקסר לאורנה
איזה ילד ואיזה כביש? אה, נרי חשדניסט. אוקיי, יש הסבר. לאן יש לך לברוח? לסיני. אני חושב שבחצי השני של העונה קרני תהיה בריאה.

הו, הנה עופרי. מצחיקה. דנה המבריזנית. אבל החיים עצמם. כן, חוצפן! למדת מנועה, אני מבין. פספסת את המטומטם שמסתובב ובטוח שהוא השחקן הכי טוב בעולם.

גם נתי מנקה כשרע לה. השירותים סתומים בגלל שעדן הסתום שוב חירבן שם... בסדר, אני לא אתלונן כשעדן יישלח לכלא. ד"ש לשארל! אגב, היא גם שמה אותו בפריזר. איזו מרוקאית מתוקה. עזבי, נתי, עזבי את האידיוט הזה ותמצאי לך גבר אמיתי.

כן, בתכל'ס זה נכון, תום. חייבים לדעת מה השם של פופאי.

צחי, אתה גר בדיר חזירים. קשה כשהמועדון מתפרק. קודם נעלמים ועכשיו זה... אחר כך היה את הקטע שצחי ושוסטק נפרדו בגלל ורדינה! אין, המועדון הזה, לא סומכים עליו. מצחיקה אור. למה לא ראינו את זה בכדברא?! מה?! מה אמרו שם... מה?! נתקע לו הר... מה?! אוקיי, זה הדבר הכי גס, הכי גס, אי פעם! שמישהו אמר באיזו סדרה! אלוהים אדירים... מה נסגר... ואל תדאג, צחי, דנה כבר ראתה את הבולבול שלך.

באמת די יקר. אני מפחד מקים. פחד אימים. דין, אתה מפוטר.

למה, צחי. למה? רגע, זה ההוא שחלה? או אחיו? ויש את ההמשך, ילד עם ניסן. לטוק טוק אפשר לענות גם ב"מה". יאללה, צחי, לך לדנה. מעניין מה יצא מההצגה הזאת.

היא כבר בולשת, כנחש גן עדן מרשרשת. כן, עדן האידיוט, אני יודע את זה ואין לי רישיון בכלל. לא, קים, את קטינה. את לא יכולה לעשות תיאוריה. אם עדן היה בודק את זה, הוא לא היה אידיוט. אבל הוא אידיוט.

נרי, אתה אידיוט. מאיפה נועה קיבלה את השכל שלה בכלל?

אני חושב ששני מנסה למצוא לה עבד חדש במקום תובל ונווה מתאים לה. אגב, זאת כן פרודיה על אבי נשר. בנוסף, הדמות הזאת כנראה תבלוט ויותר מזה, יהיה לה קשר לנתי, כי לידור אמרה שהיא הכי התחברה עם השחקן שלו, גיל וייס. אוי, נראה לי שאנחנו עומדים לראות עלילה הישר מתוך "הלהקה". שזה גם סרט של אבי נשר! ויופי שהמנהלת וינקר מכירה שמות!

אודישן לאוטונומיות. יש, אני מה זה שמח. הם משמחים אותי. אח, צחי, פספסת. דנה הכי חכמה, דנה היא החיים עצמם! מגיע לך!

אוי, נדבי. נתי, קיבלת פעמיים כסף מלוכלך. תיזהרי. בסדר?! הו. הגיע הזמן. הגיע הזמן שתגלי מי באמת רע פה, נתי. כן, נדבי, זה היה עובד אם עדן היה בחור טוב. נכון? אז ברגע שנגלה שהוא לא מכר אלא סתם גנב, היא תהיה חייבת להתגרש ממנו! נכון, נדבי?!

איזה, הבחור הולך ישר למלכודת. הסתירה אותו עמוק. עמוק עמוק עמוק. לא! היא קטינה! לא! גם גנב וגם מנשק קטינות!

סליזי, תום. יפה לך החליפה. אגב, ידעתי את זה מההתחלה. קצת מוזילים את הנשיקות שלהם. פעם עם בצל, פעם כאן... טוב, אפשר נשיקה יותר טובה מתישהו?