אילת- המשך שבוע 5

Roei152

Well-known member
מנהל
אילת- המשך שבוע 5 סוף ראש השנה שמח עם אילת ...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 19
אז מה פיראס יעשה בבית של קרני ?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
עוד פרק מותח
התוכנית התגלתה בשלומתה די מהר . ..
&nbsp

פיראס אירח אותם, למה הם לא מארחים אותו?!
אבל הם יכולים להוריד את החולצה של תגלית? כן, אמרתי לכם. זה בדואי. הוא מוריד נעליים בכניסה לבית. זה הקטע. לא, כי כאפייה על החלון זה ממש לא חשוד...
&nbsp
הזקנה של נתי זה עלייך, גברת נועה בן שושן! ויום אחד תגלי שהוא באמת עושה קראטה, מאסטר טאמאקי! אגב, לפעמים צמחונים אוכלים דגים. גם טבעונים. לגמרי לא גזענית. נועה נוראית, אף ביצ'ית לא הייתה גזענית כל כך! כן, הוא מציל. אחרת זה היה מטריד שהוא הולך בלי חולצה.
&nbsp
הוא אוכל להם ואף אחד לא שם לב?! בחייכם, תום. איכס... הבדואים האלה... בעצם, הסדרה לא גזענית בכלל! בכלל לא! והוא אפילו לא שטף ידיים!
&nbsp
משחק מעניין. צילומי אבטחה טובים, אלה. חייב את התוכנה הזאת...
&nbsp
הוא חייב להפסיק להבהיל אותה.
&nbsp
הברחות, נו. יש הברחות. אמרתי כבר.
&nbsp
שחקנית טובה, נועה. פתאום קלטתי שזה די רע שקוראים לזה "אתגר"... חבל שהפסקת לחשוב.
&nbsp
כן, תום. כל השנים האלה. אני נשבע שאני צריך להיות בחבורות. אני פותר הכול. ובפעם הבאה תביאו מצלמה!
&nbsp
צחי. בחייאת. עדן, לאן הסתכלת כשהוא שאל מה יש בה שאין בו...? צחי, יש אחלה שחקנית במלון שמחכה רק לך. צחי יודע לעודד. בז'רנו, אם יש לך זמן פנוי, לך לאורנה. תזמין אותה.
&nbsp
אני אגיד שוב שממש לא אכפת לי ולך לכלא, יא שונא נתי אחד. הנה הבונוס. כן, אידיוט עם לב טוב, זה הכי מסוכן.
&nbsp
יופי, נולד באוהל. אל תדאג, נרי, לא יעלו עליכם. נכון? וזה עקבות. התרופה. הנה היא. למה נרי לא שובר את הבקבוקון? הוא לא בדיוק צריך אותו...

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה חייב את התוכנת צילום ?
למה ?
התחלת לעקוב אחרי מישהו?

שיר m

Well-known member
די נו
תום שלא סותמת לרגע יושבת בשקט מתחת לשולחן? לא קונה את זה

&nbsp
ממש פחדתי שנרי ייקח את התרופה וישפוך אותה...
&nbsp
פרק ממש טוב.

פרק 20
אז מה תום ועומרי יעשו אחרי שהבינו מה נרי עושה?
&nbsp
האם נתי ועדן עומדים להיפרד סופית?
&nbsp
מה יעלה בגורל ההצגה של דנה?
&nbsp
והאם בז'רנו ניצח בבינגו?

ברור שניצח! הביא מיקסר לאורנה
איזה ילד ואיזה כביש? אה, נרי חשדניסט. אוקיי, יש הסבר. לאן יש לך לברוח? לסיני. אני חושב שבחצי השני של העונה קרני תהיה בריאה.
&nbsp
הו, הנה עופרי. מצחיקה. דנה המבריזנית. אבל החיים עצמם. כן, חוצפן! למדת מנועה, אני מבין. פספסת את המטומטם שמסתובב ובטוח שהוא השחקן הכי טוב בעולם.
&nbsp
גם נתי מנקה כשרע לה. השירותים סתומים בגלל שעדן הסתום שוב חירבן שם... בסדר, אני לא אתלונן כשעדן יישלח לכלא. ד"ש לשארל! אגב, היא גם שמה אותו בפריזר. איזו מרוקאית מתוקה. עזבי, נתי, עזבי את האידיוט הזה ותמצאי לך גבר אמיתי.
&nbsp
כן, בתכל'ס זה נכון, תום. חייבים לדעת מה השם של פופאי.
&nbsp
צחי, אתה גר בדיר חזירים. קשה כשהמועדון מתפרק. קודם נעלמים ועכשיו זה... אחר כך היה את הקטע שצחי ושוסטק נפרדו בגלל ורדינה! אין, המועדון הזה, לא סומכים עליו. מצחיקה אור. למה לא ראינו את זה בכדברא?! מה?! מה אמרו שם... מה?! נתקע לו הר... מה?! אוקיי, זה הדבר הכי גס, הכי גס, אי פעם! שמישהו אמר באיזו סדרה! אלוהים אדירים... מה נסגר... ואל תדאג, צחי, דנה כבר ראתה את הבולבול שלך.
&nbsp
באמת די יקר. אני מפחד מקים. פחד אימים. דין, אתה מפוטר.
&nbsp
למה, צחי. למה? רגע, זה ההוא שחלה? או אחיו? ויש את ההמשך, ילד עם ניסן. לטוק טוק אפשר לענות גם ב"מה". יאללה, צחי, לך לדנה. מעניין מה יצא מההצגה הזאת.
&nbsp
היא כבר בולשת, כנחש גן עדן מרשרשת. כן, עדן האידיוט, אני יודע את זה ואין לי רישיון בכלל. לא, קים, את קטינה. את לא יכולה לעשות תיאוריה. אם עדן היה בודק את זה, הוא לא היה אידיוט. אבל הוא אידיוט.
&nbsp
נרי, אתה אידיוט. מאיפה נועה קיבלה את השכל שלה בכלל?
&nbsp
אני חושב ששני מנסה למצוא לה עבד חדש במקום תובל ונווה מתאים לה. אגב, זאת כן פרודיה על אבי נשר. בנוסף, הדמות הזאת כנראה תבלוט ויותר מזה, יהיה לה קשר לנתי, כי לידור אמרה שהיא הכי התחברה עם השחקן שלו, גיל וייס. אוי, נראה לי שאנחנו עומדים לראות עלילה הישר מתוך "הלהקה". שזה גם סרט של אבי נשר! ויופי שהמנהלת וינקר מכירה שמות!
&nbsp
אודישן לאוטונומיות. יש, אני מה זה שמח. הם משמחים אותי. אח, צחי, פספסת. דנה הכי חכמה, דנה היא החיים עצמם! מגיע לך!
&nbsp
אוי, נדבי. נתי, קיבלת פעמיים כסף מלוכלך. תיזהרי. בסדר?! הו. הגיע הזמן. הגיע הזמן שתגלי מי באמת רע פה, נתי. כן, נדבי, זה היה עובד אם עדן היה בחור טוב. נכון? אז ברגע שנגלה שהוא לא מכר אלא סתם גנב, היא תהיה חייבת להתגרש ממנו! נכון, נדבי?!
&nbsp
איזה, הבחור הולך ישר למלכודת. הסתירה אותו עמוק. עמוק עמוק עמוק. לא! היא קטינה! לא! גם גנב וגם מנשק קטינות!
&nbsp
סליזי, תום. יפה לך החליפה. אגב, ידעתי את זה מההתחלה. קצת מוזילים את הנשיקות שלהם. פעם עם בצל, פעם כאן... טוב, אפשר נשיקה יותר טובה מתישהו?

Roei152

Well-known member
מנהל
קרני בדרך להבריא ?
היא תהיה בריאה , אני יודע .. יש קטע שלה ושל עומרי יושבים במקום שנראה כמו הבריכה , עומרי בלי חולצה והיא לבושה במה שנראה כמו בגד ים ..
אבל מעניין איך סיפור ההבברחות יסתבך ככה ? עדיין צריך לעשות מצב שהכל נראה אבוד , ומתח בשביל להשאיר את הצופים דבוקים למסך..

נראה לי שאתה טועה
הדייט של קרני ועומרי יהיה בבית, אבל הוא יביא אליה את הבריכה...
&nbsp
ככה לפחות הבנתי.

שיר m

Well-known member
אממ
לא הבנתי את התוכנית...

להגיד שוב חמודים? כי זה מה שהם:)

נדבי זה הדבר הכי טוב בעולם.

נועה צריכה המון סבלנות בשביל זה... איך אפשר להעמיד פנים במשך שעות...

למעלה