גמל, תפילין, תדהמה
מה זאת הגלימה המטופשת הזאת?

עוד פעם ילד עם טיסן?! מה זה "מלמעלה הסודות"?! מה זה פה, נעלמים?! רק שכחת... לא משנה, טמבל... היא לא קוראת לו צח צח? כן, את זה שכחת. אה, זה סרט מעניין עבור צחי. דין שרירי. וגדול. וחזק. וניסן קטן וקוקטי וצנום. אוקיי, את יפה, את מהממת, ואני אוהב דביק, אבל כינויים? ניס-ניס, סאני-באני, מה זה? מה זה כל הכינויים הדביקים האלה?! תפסיק לטחון! אתה תחזור ממחנה דיאטה שמן יותר! צחי די רגוע יחסית לאחד שברח במהירות.

איזו דמות גועלית זאת. אני לא זוכר דמות גועלית כזאת. זה כאילו ליטמן אבל באמת.

קוראים לו פיראס, למי שלא יודע. תזכירו לי, מי ניהל עסק לטיולי גמלים?! עומרי, בננה במקום משפחתית? תתבייש.

חוג קרטה לזאטוטים. צחי לא ממש עוזר. נס. רווית וינקר. נס.

מפלצת... יופי. כרגיל שיחות. לקרני זה לא היה קורה! בננה זה חשוב.

זה מזכיר לי איזו עלילה ממועדון החנונים. לא נראה לי ש... טוב, גם קראטה קיד התחיל בואקס און ואקס אוף... תשמע, אם לדין יש גזר שם, אז אני אשמח שתקצוץ אותו. עופרי, האידיוט שלך גנב לו את הכובע. הוא צריך וזה באשמתך! באשמתך! כן, זה דבר בעייתי.

נרי מדבר כאילו הוא מעשן מלא סיגריות. או שותה מלא קפה שחור.

עומרי, עשית משהו שכולם עושים במעקב? כן, רעיון נהדר, תום. אה, מדריך טיולי גמלים, מכיר את הבדואים. הוא בטח יכיר את הפושע, שגם מדריך טיולי גמלים ומכיר את הבדואים. נו, זה כמו שסיפרו לדודה רקפת הכול ואז שאלו את עצמם איך זה יכול להיות שמישהו יודע הכול אחרי שהם סיפרו?

הו, סופסוף החיים שלי! בא לך שוב סנוקר, דין? אולי תיקח לו את הכובע? גם את סתומה. כולם פה סתומים חוץ מנתי חיים שלי ומדנה, כי הרי #דנההיאהחייםעצמם. לא, עופרי. הוא לא מאסטר אומנויות לחימה. לא הבנת. הוא גם יכול לחתוך לו את הגזר.

קרני המסכנה. אה, שם עדי עזרוני הייתה עשר שנים. נחמד. גם קרני חכמה. אבל לצערי היא לא יוצאת החוצה. קרני, בואי, למה כמה אנשים ראית בדיוק בחייך?

פחדן. דין הפחדן. כן, דין, הם קשורים. הם קשורים, בטח. הם... אוף, אין קשר בין תאג"ד לחנונים. או שלילי גם עושה את זה עם בדואיות? לא משנה, בכל אופן, הם קשורים ואתה פחדן ותעיף את הכובע כבר! אתה והפרצוף הדבילי שלך. אוף, ניסן, היית יכול לפרק אותו... אגב, גדול, כשראיתי את מעיין ועומר ביחד, לא הבנתי מה הסורגים קשורים...

גם אתה בורח, אידיוט.

נדבי! ממה עדיין פוחלץ? וממתי נתי לובשת את הבגדים האלה?! יפה לה רק הבגדי עבודה. בכל אופן, אם נדבי ירצה להתחיל לחרוש על סדרות ישראליות ולהצטרף, בואו נקבל אותו יפה. נדבי החכם. טוב, אז נדבי, קרני, דנה וחיים שלי נתי. הם החכמים. תעזוב את הבסו הזה כבר.

מטומטם. מוזר שהם גילו עליו כשעוד נשאר לנו שלושת רבעי סדרה. בדרך כלל זה לוקח יותר זמן, אבל סבבה. מעניין איך הם ימשכו את זה.