עכשיו לנדבי יתפרץ הלקוח
שני ילדים, לבד בעולם... נכון, נתי? נחמד מצד ריץ'. דנה, את החיים עצמם באמת. הנה, הלקוח מתפרץ. כן, ממה גם אהבה את אילת. שני ילדים, לבד בעולם. אני לא מניח שזה בלי עבודה, נדבי...מה, כל שנת הלימודים הם מממנים את עצמם מהקצבה שלה? יונינה. יונינה תתעסק איתה למעלה.

אורנה, את לא... הומור מתים. די. נועה, את בטוחה שכדאי עוד מסיבת סוף הקיץ? טוב, שיסגרו את הכביש להולכי רגל. אה, יעל בכביש? לא משנה, תסגרו את הכביש להולכי רגל. אורנה, יופי שהחלטת לגשת אליו ישיר. מוזר לראות את עדן ככה, בלי לבוש של צוות.

למה אני מרגיש דיסוננס נורא בין הסצנות? צחי, למה אתה קורא... לא. צחי מתכתב עם ליעם בקודים דרך הספר!!!!!!!!!!!!!!! נכון?! הוגו היה מסיים אותו מיד. הוגו היה קורא. לימי צילום הוא לא מגיע מוכן? חשבתי שבזה הוא משקיע. אה, טקטיקת הוגו. זה בול. ניסן, אתה חייב להפסיק לתת לו קודים לכרטיסי אשראי. היי, המנהלת. אוי, את כל כך מבינה אנשים. ומה זה לא? בטח שהיא תצעק על הסוגרים! אה, נווה עושה כפולה. קול. את מי תשחק? אוקיי, למה היא משתפת פעולה, נועה? "יש פה מציל בסביבה?" "לא, המציל עסוק כרגע בלהתחיל עם אבלות בשבעה!". בוא'נה, זאת באמת אשמתך!!!!!!! תתבייש!!!!!!!!

נו, אמרתי לכם שהמציל עסוק. לא מבין את נועה. דין, אתה גרוע בדיוק כמוה.

אורנה המסכנה. בז'ה המסכן. אזולאי השולי. בסוף ריץ' ישקיע בנתי. בוודאי שהיא שם, חייבים את החיים עצמם שבעה. ניסן מבין בזה. סבא שלו נולד לפני שהוא נפטר. ניסן, שבעה. באינסטגרם הם הראו שהצעקה של רווית הגיעה לכל אילת... זה הבצל, הבצל. הפעם הוא יכול להגיד את זה. לאן נעלמת...

ניסן מתחבר לבעלי מוגבלויות. החולצה של נדבי קרועה, ברור.

לפחות לא שפכת. אגב, אלגרה היא לא אימא של אבא של נתי? כי כתוב שקראו לה מימון...

הדתה... למה, זה הגיוני! הגיוני! פתגם חכם, דנה. אימא שלך זאת יונינה? תתבייש לך, ניסן... רגע, רגע, למה שניסן לא יתנדב בעמותה שמקריאה לאסירים סיפור? יכול לשתף פעולה עם שארל! אוי, זה בדיוק מה שיקדם אותך עם עופרי. הוא חייב, פשוט צחי אמר לו שאם הוא לא ישחק אותה בן זוג שלו עד שמשקיע גדול ישקיע בו הוא יתלונן שהוא בלה בלה בלה! ראית את הגמל המטומטם של פיראס! עופרי, יש מצב שיש הברחות. ניסן, אתה אידיוט שלא מבין איזה בחורות החיים נותנים לו. וכל הסצנה עם כיפה!

נוח, נוח... בא לי לפעמים לחנוק את נועה. הוא לא ראה, הוא חי.

השבח לבורקסים, רועי, ראית שהם מעתיקים? אוי, הם זוג חמוד. היא יודעת שהוא שבר לה את הרגל? אגב, אני הראשון שאמר שצחי צריך להכין נושאי שיחה ולגלות לה שהוא הכין כדי שהיא תחשוב שהוא ביישן! כמו דורי!!!!!!!! עם דפני!!!!!!!!!!!! בבקשה!!!!!!!!!!כן, נו, נושאי שיחה, דנה החיים עצמם, לא שמעת מאלינור? הוגו. ממש הוגו. וגילי. הוגו וגילי. רק שהמחלה אצל קרני... אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

א!

זהו. הוצאתי.

בז'רנו יסתדר עם נדבי. נראה לי. איך את כבר יודעת, יא עוזראין אחת? כן, ברור שהוא יציע לה. רק שבשיקגו אין אנטילופות!!!!!!!!!!!

היי, עומרי. כמה שניות לסיום והנה אתה. אחלה בחירה לסיום.