אילת - המשך שבוע 11

Roei152

Well-known member
מנהל
אילת - המשך שבוע 11 המשך שבוע לפני אחרון מסעיר וגם קצת עצוב ..

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 42
ממה ז"ל , איך השבעה תתחיל? ואיך יתסדרו נתי ונדב ?

עכשיו לנדבי יתפרץ הלקוח
שני ילדים, לבד בעולם... נכון, נתי? נחמד מצד ריץ'. דנה, את החיים עצמם באמת. הנה, הלקוח מתפרץ. כן, ממה גם אהבה את אילת. שני ילדים, לבד בעולם. אני לא מניח שזה בלי עבודה, נדבי...מה, כל שנת הלימודים הם מממנים את עצמם מהקצבה שלה? יונינה. יונינה תתעסק איתה למעלה.
&nbsp
אורנה, את לא... הומור מתים. די. נועה, את בטוחה שכדאי עוד מסיבת סוף הקיץ? טוב, שיסגרו את הכביש להולכי רגל. אה, יעל בכביש? לא משנה, תסגרו את הכביש להולכי רגל. אורנה, יופי שהחלטת לגשת אליו ישיר. מוזר לראות את עדן ככה, בלי לבוש של צוות.
&nbsp
למה אני מרגיש דיסוננס נורא בין הסצנות? צחי, למה אתה קורא... לא. צחי מתכתב עם ליעם בקודים דרך הספר!!!!!!!!!!!!!!! נכון?! הוגו היה מסיים אותו מיד. הוגו היה קורא. לימי צילום הוא לא מגיע מוכן? חשבתי שבזה הוא משקיע. אה, טקטיקת הוגו. זה בול. ניסן, אתה חייב להפסיק לתת לו קודים לכרטיסי אשראי. היי, המנהלת. אוי, את כל כך מבינה אנשים. ומה זה לא? בטח שהיא תצעק על הסוגרים! אה, נווה עושה כפולה. קול. את מי תשחק? אוקיי, למה היא משתפת פעולה, נועה? "יש פה מציל בסביבה?" "לא, המציל עסוק כרגע בלהתחיל עם אבלות בשבעה!". בוא'נה, זאת באמת אשמתך!!!!!!! תתבייש!!!!!!!!
&nbsp
נו, אמרתי לכם שהמציל עסוק. לא מבין את נועה. דין, אתה גרוע בדיוק כמוה.
&nbsp
אורנה המסכנה. בז'ה המסכן. אזולאי השולי. בסוף ריץ' ישקיע בנתי. בוודאי שהיא שם, חייבים את החיים עצמם שבעה. ניסן מבין בזה. סבא שלו נולד לפני שהוא נפטר. ניסן, שבעה. באינסטגרם הם הראו שהצעקה של רווית הגיעה לכל אילת... זה הבצל, הבצל. הפעם הוא יכול להגיד את זה. לאן נעלמת...
&nbsp
ניסן מתחבר לבעלי מוגבלויות. החולצה של נדבי קרועה, ברור.
&nbsp
לפחות לא שפכת. אגב, אלגרה היא לא אימא של אבא של נתי? כי כתוב שקראו לה מימון...
&nbsp
הדתה... למה, זה הגיוני! הגיוני! פתגם חכם, דנה. אימא שלך זאת יונינה? תתבייש לך, ניסן... רגע, רגע, למה שניסן לא יתנדב בעמותה שמקריאה לאסירים סיפור? יכול לשתף פעולה עם שארל! אוי, זה בדיוק מה שיקדם אותך עם עופרי. הוא חייב, פשוט צחי אמר לו שאם הוא לא ישחק אותה בן זוג שלו עד שמשקיע גדול ישקיע בו הוא יתלונן שהוא בלה בלה בלה! ראית את הגמל המטומטם של פיראס! עופרי, יש מצב שיש הברחות. ניסן, אתה אידיוט שלא מבין איזה בחורות החיים נותנים לו. וכל הסצנה עם כיפה!
&nbsp
נוח, נוח... בא לי לפעמים לחנוק את נועה. הוא לא ראה, הוא חי.
&nbsp
השבח לבורקסים, רועי, ראית שהם מעתיקים? אוי, הם זוג חמוד. היא יודעת שהוא שבר לה את הרגל? אגב, אני הראשון שאמר שצחי צריך להכין נושאי שיחה ולגלות לה שהוא הכין כדי שהיא תחשוב שהוא ביישן! כמו דורי!!!!!!!! עם דפני!!!!!!!!!!!! בבקשה!!!!!!!!!!כן, נו, נושאי שיחה, דנה החיים עצמם, לא שמעת מאלינור? הוגו. ממש הוגו. וגילי. הוגו וגילי. רק שהמחלה אצל קרני... אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
&nbsp
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
א!
&nbsp
זהו. הוצאתי.
&nbsp
בז'רנו יסתדר עם נדבי. נראה לי. איך את כבר יודעת, יא עוזראין אחת? כן, ברור שהוא יציע לה. רק שבשיקגו אין אנטילופות!!!!!!!!!!!
&nbsp
היי, עומרי. כמה שניות לסיום והנה אתה. אחלה בחירה לסיום.

שיר m

Well-known member
פרק שבעה
כולם מנחמים. כולל בז'ה:)
&nbsp
נדבי

&nbsp
נתי מהממת.
&nbsp
שלום דין. יפה לך שכל.
&nbsp
מגיע לך נועה. מגיע לך.
&nbsp
דנה וצחי

&nbsp
ניסן ועופרי

&nbsp
ההצעה של ריץ' היתה שם מתחילת הפרק...
&nbsp
יאללה, פרק הבא עומרי ותום!

Roei152

Well-known member
מנהל
האמת? כנפיים של קרמבו קשורה אלי אישית
אני יודע שזה קרה לפני כמה פרקים , אבךל זה סיפור שלא יכולתי לספרבפרק עצמו , כי ישנתי בלי המחשב בבית אבל המחשב בדירה עכשיו ..
אז כפיר קובי - הילד שבגללו הקימו את התנועה , היה חבר שלי .. הוא הלך לעלומו בגיל צעיר מאוד כתוצאה מדלקת ראות שהסתבכה מאוד .. לפני יותר מעשר שנים ..
פרק שבעה יפה . טוב זאת לא בדיחה מצחיקה "מצטער בהשתפוכם" , אבל נדבי נשמה ..
כל השאר לא התקדם כ"כ למעט צחי וגנה שסוף סוף התנשקו ..

dar dahan

Member
אבל נדבי צודק מצטער בהשתתפותכם זה ענק
הוא מצטער שהם משתתפים בשבעה

אבל ניסן יצא טמבל, יש לו את אהבה חייו שמאוהבת בו בטירוף והוא בוחר לשים עליה פס וזין ומה לא?
&nbsp

dar dahan

Member
זה לא פייר, כלל הבנות בסדרה הזאת יפות וחכמות
זה לא כמו בשכונה השמיניה או החממה שהן היו יפות וחכמות אבל לא משכו אותי, כל בת בסדרה הזאת חוץ מנועה ומנתי (רק בגלל שהיא לא הטעם שלי) יפה חכמה ומוכשרת ומדהימה.
קרני המדהימה, עופרי המושלמת, דנה החיים עצמם, תום.
זה לא פייר, מה זה זה?
לא יכלו לעשות אותן פחות יפות ומושלמות?
תנו לי בת זוג כמו עופרי או כמו דנה ואני מאושר.
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
רק נעמה מדאנסטורי מושלמת
עופרי מתוקה .. ואור "מצוינת}"

פרק 43
האם עומרי יצליח במבצע החילוץ?
&nbsp
האם נתי תעבור לשיקגו?
&nbsp
האם עדן ישתחרר מנועה?
&nbsp
ואיך הלך לצחי ולדנה בדייט?

עומרי נמלט, כמה זמן לוקח לו להגיע לבונקר?
כן, יש לו אקדח. פיראס מפחיד. למה כולם מדברים עם הרעים... היי, מה? תמר והנקודה האדומה? בוא'נה, לילי, אני מבין שקשה לך עם הבדואים אחרי מה שקרה לאמירה... הכול כלול מלבד הנקודה. אאוץ', בדואי מסכן. אה... טובה שלישית. יפה. זהו, עומרי, אין לך יותר טובות מאסמארה. שובר שורות?! על מה מדברים פה, לעזאזל?! אתם מבינים על איזה "שורות" מדברים?! עבודה אצל מי, אצל נועה הגזענית?
&nbsp
נדבי, ספרת את הזמן עד לבורקסים? טוב, הם עוברים לשיקגו, אבל ברור שנתי פחות מעדיפה את זה. לסדרה קוראים "אילת", לא "שיקגו".
&nbsp
הגיע הזמן שתום תעשה משהו. תום, תעזבי את האקדח.
&nbsp
יופי, פיראס... בדואי מטומטם.
&nbsp
רגע, היא טסה בסוף לסנופלייק? כבר לא זכור לי מרוב זה שקרני לא הופיעה... מי משחק את אזולאי, אני לא מבין... אבל רגע, הרב נגד יחסים מחוץ לנישואין, אז מה? טוב, גם מושב פנוי זה נחמד... בערך...
&nbsp
לא ידעתי שלתום יש לקוח בתוכה. אבל מה ארמאנה קשורה עכשיו? אתה עשית את זה כי הפלילו את אבא שלך. יופי, עכשיו אנחנו שוב סומכים על הבדואי. את רוצה ממנו סימן לקשר שלך, ניסן מקבל ממנו סימנים לקשר שלו, הבחור בדואי מטומטם עם גמל עם גלימה! מה כולם מנסים לקבל ממנו סימנים לזוגיות?!
&nbsp
יופי, הנה סימן. היי, רק הוגו מוריד את הירח! תום, את סתומה. אל תתני לו שום שלוק, הוא פה רק כמה דקות. עכשיו תאשימי את עומרי בזה שנתת לו שלוק.
&nbsp
בחורה נמוכה, כאילו אין אלוקות. לא, עדן, אתה מצטער בהשתתפותה. מזכיר לך, פה אין מצלמות. יופי, נתי. העיקר לנדבי את אומרת. אה, אבל ריץ' פה.
&nbsp
או, עכשיו היא מצטערת. יופי. סתומה. ואיך מנחה גמלאית חוזרת כמו טל מוסרי?! אוקיי, איך לעומרי יש טלפון, הוא היה בכלא? אנשים פה מהססים יותר מדי.
&nbsp
הנה הלקוח יוצא מנדבי.
&nbsp
אז כל הזמן האידיוט יש לידה ולא עשה מוב... טוב, זאת ההצעה הכי מוזרה ששמעתי אי פעם. אבל זאת ונסה, היא כזאת.
&nbsp
נתי היא אלוקות. יופי, עדן.
&nbsp
לא יפה לא לחזור בשלושים (גם אני לא יכולתי, אגב). אוי, נדבי, הנה הלקוח. עדן, בוא, נועה חושבת שהכול שחור ולבן.
&nbsp
אוי, זה לא סיום טוב... אלא אם אסמארה... או ארמאנה... (הם אימא ובן, מן הסתם). כן, יפה, צדקתי. פעמיים. נכון.

שיר m

Well-known member
מטורף
אין לי מילים לפרק הזה חוץ ממטורף.
כמות הפעמים שהאקדח המסכן הזה עבר ידיים
כמות הפעמים שפיראס קיבל מכה בראש

&nbsp
עומרי ותום! סוף סוף עומרי ותום באותה סצנה אחרי פרקים ארוכים של פרידה!
&nbsp
והסוף! אף אחד לא צפה את זה. תודו.
&nbsp
וסוף סוף בז'רנו ואורנה!
&nbsp
נדבי
אורי עטיה שחקן ענק
&nbsp
אם אתם בצרה תקראו לעומרייייייייייי אין עליו בעולם.

שיר, אם היית קוראת היית רואה שצפיתי
בחייאת, היא אישה פליטה, הוא ילד פליט, יש להם כמעט אותו שם- מה נראה לך?
&nbsp
עכשיו ריץ' יבוא אליי ויגיד שאני גזען כי הסקתי את זה.

למעלה