#דנההיאהחייםעצמם ותמיד תהיה!!!!!!!!!!
עדי עזרוני קצת מטורפת. קצת... אני לא יודע אם זה מצחיק ומזכיר לי מערכונים מהערוץ מפעם או שזה יותר מפחיד אותי. פיראס, ייבאת מכשירי חשמל, תן לה. אוקיי, אני חושב שעדי משחקת מוגזם. פיראס, אתה העוזר המטומטם או מה?

אוי ואבוי. טוב, העולם עובד כמו שצריך. נועה, עזבי אותה. אל תרצחי אותה בשירותים. נתי קורעת. בסדר, יופי.

דנה, את מבינה שזה סימן משמיים? נכון? את מבינה? הנה תחום עניין שיש לכם במשותף. עופרי, איזה יופי! את מאכילה את התוכי! כן, עמית כינתה את התלבושת של דנה "תוכי". מה קרה לך, החיים עצמם? עופרי, את מאוהבת. ודנה, להיזהר מהגבס. תודה. מתי הוא סיפר לה? כן, החיים עצמם, למה לא סיפרת? מה עם הרגשות שלך לצחי? כן, אבל הוא קצת מזכיר את מיכל, אלכס... למה עופרי קוראת לו ניסןןןןןןןןןןןןן? ולא ניייייייסן? כאילו, היא מנומסת, נחמד, אבל מוזר. ואני מאוהב בשתיכן. תודה, עמית, שענית לשאלה שלי היום. תחזרי לצחי הדביל שמתקשר למיסטיקנים.

עומרי, למה אתה בטיילת? למה? יואו, עד שיש משיבון נורמלי משמיעים אותו מאה פעם! כן כן, צריך אותה.

חשבתי שאתה לא מת על מיסטיקה. אין לו כיפה. שמתם לב? חכה, ניסן, חכה. עוד לא. איזה אפס, אפילו לא מצליח לשבור רגל עד הסוף. בן אדם עם היגיון או הוגו? אבל ככה אומרים את זה... מה זאת ההדתה הזאת? יופי, ניסן, אתה מקשיב לצחי. ולגמל המפגר של פיראס.

הפתרון היה ממש מתחת לאף... אוקיי, היא ממש מטורפת. אוקיי, זאת העתקה מהאי והיצירה של הבן של דילן ורומי.

הוא פשוט החליף חולצה, עופרי. לא בא לו להחליף שוב. למה את מדברת על חתונות לידו? למה? לא שאת לא מושכת עם זה, אבל למה?! היי! היי! זה בול כמו עם אדם ודפני בגאליוסי! למה הם מעתיקים מגאליוסי?! למה?!

נתי הייתה עונה לו על האלוקות. היי, נועה. אל תעשי את זה. לא יפה. נועה... את מגלה יותר מדי. ולא סתם אורח, במאי. לא יפה לקחת משכורת ממסכנונת כזאת.

גם סטטיק חתם לדנה על הגבס. אגב, בז'ה חתם פעמיים. #דנההכיחכמה. דנה, מה זאת החוכמה הזאת של הרגל השבורה?

אה, אחת בלילה והם עושים ארוחה? אגב, זה בדיוק אחרי יום ההולדת שלי (לפי התאריך שיעל אמרה). לא, קרני, לא ממש.

אויש, נתי ועדן, מתי הם באו? כן כן, תום. תתעללי בשיר. גם טוב.

אויש, סתמי, נועה. נועם, בדיוק כמו מתני, אח של נתי... העולם מסתדר יפה. עם מלא אלוקות. ואולי תסתכלי לנועה על העיניים ותגידי מה את חושבת? היא השפילה מבט. עדן... אורנה... בחייאת. ריץ' מעצבן אותי. גם עדן מעצבן אותי. נועה הכי מעצבנת! אל תהיה דורי. יצור מגעיל, עדן.

דנה. מזלך. מזלך, שלא הלכת עם קביים מגעילים. #דנה הכי חכמה.

ועופרי ממש, אבל ממש מהממת.

כן, ראיתי שהוא חתם. אה, בז'ה, אתה בטח סימן לטשטוש עקבות!

אח, ג'וק מעצבן שכמוך, זה לא הגיוני שאתה משיג בחורות ועוד לא רוצה. נו, בחייאת, לא מספיק אתה מקשיב לגמל מטומטם, עכשיו גם לקב"ט לא בסדר בראש! איזו החלטה, יא מפגר... איזו... עופרי, עזבי.

ריץ', לך אין את הקטע עם להסתכל בעיניים, נכון? בטח, ידעתי מההתחלה. רק חשבתי לעצמי מה יקרה אם יום אחד עדן ישמע מריץ' מתי נועה שידכה ביניהם... כמו שחשבתי מה יקרה אם אנה תטעה ותגיד לדורי מידע שיסגיר שהיא לא נינה, וכמו שחשבתי מה יקרה אם אדם ישתמש במערכונים שעדי יודעת שקרו להוגו. כן, שבועיים לנשיקה, לא אמרנו?

אח, עומרי... עומרי... איך נפלת...