אילת- המשך שבוע 10

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 38
מה ניסן יעשה בקשר לעופרי?
מה יעל הבינה ?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מעולה ומתקדם
ניסן הזה אידיוט!!!
עדן סוף סוף עולה על השקרים של נועה!!!
עלילת המתח מתקדמת !!!!1

dar dahan

Member
ניסן אוי ניסן
עופרי סוף כל סוף אומרת לך שהיא אוהבת אותך ואתה אומר לה לא?
הבנאדם אידיוט גמור.
&nbsp
אם הם יהיו ביחד זה יהיה נס.
ועופרי יפייפיה יש לה יופי בדיוק כמו שאני אוהב.
&nbsp
היא פשוט מושלמת.
חבל שניסן אידיוט.
&nbsp
כרגיל עדי עזרוני מרשעת וגם נועה המניאקית שסוף סוף עדן מתחיל להבין את השקר שלה.
&nbsp

#דנההיאהחייםעצמם ותמיד תהיה!!!!!!!!!!
עדי עזרוני קצת מטורפת. קצת... אני לא יודע אם זה מצחיק ומזכיר לי מערכונים מהערוץ מפעם או שזה יותר מפחיד אותי. פיראס, ייבאת מכשירי חשמל, תן לה. אוקיי, אני חושב שעדי משחקת מוגזם. פיראס, אתה העוזר המטומטם או מה?
&nbsp
אוי ואבוי. טוב, העולם עובד כמו שצריך. נועה, עזבי אותה. אל תרצחי אותה בשירותים. נתי קורעת. בסדר, יופי.
&nbsp
דנה, את מבינה שזה סימן משמיים? נכון? את מבינה? הנה תחום עניין שיש לכם במשותף. עופרי, איזה יופי! את מאכילה את התוכי! כן, עמית כינתה את התלבושת של דנה "תוכי". מה קרה לך, החיים עצמם? עופרי, את מאוהבת. ודנה, להיזהר מהגבס. תודה. מתי הוא סיפר לה? כן, החיים עצמם, למה לא סיפרת? מה עם הרגשות שלך לצחי? כן, אבל הוא קצת מזכיר את מיכל, אלכס... למה עופרי קוראת לו ניסןןןןןןןןןןןןן? ולא ניייייייסן? כאילו, היא מנומסת, נחמד, אבל מוזר. ואני מאוהב בשתיכן. תודה, עמית, שענית לשאלה שלי היום. תחזרי לצחי הדביל שמתקשר למיסטיקנים.
&nbsp
עומרי, למה אתה בטיילת? למה? יואו, עד שיש משיבון נורמלי משמיעים אותו מאה פעם! כן כן, צריך אותה.
&nbsp
חשבתי שאתה לא מת על מיסטיקה. אין לו כיפה. שמתם לב? חכה, ניסן, חכה. עוד לא. איזה אפס, אפילו לא מצליח לשבור רגל עד הסוף. בן אדם עם היגיון או הוגו? אבל ככה אומרים את זה... מה זאת ההדתה הזאת? יופי, ניסן, אתה מקשיב לצחי. ולגמל המפגר של פיראס.
&nbsp
הפתרון היה ממש מתחת לאף... אוקיי, היא ממש מטורפת. אוקיי, זאת העתקה מהאי והיצירה של הבן של דילן ורומי.
&nbsp
הוא פשוט החליף חולצה, עופרי. לא בא לו להחליף שוב. למה את מדברת על חתונות לידו? למה? לא שאת לא מושכת עם זה, אבל למה?! היי! היי! זה בול כמו עם אדם ודפני בגאליוסי! למה הם מעתיקים מגאליוסי?! למה?!
&nbsp
נתי הייתה עונה לו על האלוקות. היי, נועה. אל תעשי את זה. לא יפה. נועה... את מגלה יותר מדי. ולא סתם אורח, במאי. לא יפה לקחת משכורת ממסכנונת כזאת.
&nbsp
גם סטטיק חתם לדנה על הגבס. אגב, בז'ה חתם פעמיים. #דנההכיחכמה. דנה, מה זאת החוכמה הזאת של הרגל השבורה?
&nbsp
אה, אחת בלילה והם עושים ארוחה? אגב, זה בדיוק אחרי יום ההולדת שלי (לפי התאריך שיעל אמרה). לא, קרני, לא ממש.
&nbsp
אויש, נתי ועדן, מתי הם באו? כן כן, תום. תתעללי בשיר. גם טוב.
&nbsp
אויש, סתמי, נועה. נועם, בדיוק כמו מתני, אח של נתי... העולם מסתדר יפה. עם מלא אלוקות. ואולי תסתכלי לנועה על העיניים ותגידי מה את חושבת? היא השפילה מבט. עדן... אורנה... בחייאת. ריץ' מעצבן אותי. גם עדן מעצבן אותי. נועה הכי מעצבנת! אל תהיה דורי. יצור מגעיל, עדן.
&nbsp
דנה. מזלך. מזלך, שלא הלכת עם קביים מגעילים. #דנה הכי חכמה.
&nbsp
ועופרי ממש, אבל ממש מהממת.
&nbsp
כן, ראיתי שהוא חתם. אה, בז'ה, אתה בטח סימן לטשטוש עקבות!
&nbsp
אח, ג'וק מעצבן שכמוך, זה לא הגיוני שאתה משיג בחורות ועוד לא רוצה. נו, בחייאת, לא מספיק אתה מקשיב לגמל מטומטם, עכשיו גם לקב"ט לא בסדר בראש! איזו החלטה, יא מפגר... איזו... עופרי, עזבי.
&nbsp
ריץ', לך אין את הקטע עם להסתכל בעיניים, נכון? בטח, ידעתי מההתחלה. רק חשבתי לעצמי מה יקרה אם יום אחד עדן ישמע מריץ' מתי נועה שידכה ביניהם... כמו שחשבתי מה יקרה אם אנה תטעה ותגיד לדורי מידע שיסגיר שהיא לא נינה, וכמו שחשבתי מה יקרה אם אדם ישתמש במערכונים שעדי יודעת שקרו להוגו. כן, שבועיים לנשיקה, לא אמרנו?
&nbsp
אח, עומרי... עומרי... איך נפלת...

שיר m

Well-known member
ברור
חשבתי שזה יעלה כבר בשיחה הראשונה שלהם, היה מוזר איך נועה לא חוששת שהם ידברו בלעדיה... אבל שיהיה. עדיף מאוחר וכו'

שיר m

Well-known member
הסוף צפוי
מהשניה שעומרי השאיר לתום הודעה

&nbsp
אדון אילן! הכל בגללך! ה כ ל !
איך קרני יכולה להבדיל בין מי שבא כי הכרחת אותו למי שרוצה לבוא? היא ילדה! איך היא אמורה לדעת?!
ולמה אתה אומר לשתי הבנות שלך שעומרי אוהב אותן? מה יהיה עם זה?! למה אתה מסכסך במסווה של כוונות טובות? הפרצוף התמים שלך לא עובד עלי! לך תתחתן עם עומרי ונסגור עניין!
&nbsp
עופרי וניסן- כמעט, אבל לא. אנחנו פה נמשיך לחכות.
&nbsp
דנה, אם תמשיכי עם שעת מיסטיקה כולנו יודעים לאן תגיעי. כולנו.
&nbsp
נועה, את חתיכת...

&nbsp
נתי, את פשוט מותק. אין דברים כמוך.
&nbsp
בביטחון, בז'רנו

כן, שעת מיסטיקה... לשמחתי הרבה משום מה
אגב, שיר, כשעופרי חתמה בשם של סטטיק, אם היית מסתכלת, היית רואה עוד שתי חתימות של בז'ה. ראיתי את זה באינסטגרם לפני אז הייתי מוכן.
&nbsp
לפני רגע אהבת את קרני, אז שנאת אותה, עכשיו את אבא שלה שאהבת לפני רגע את שונאת?! תיסגרו כבר על אנשים! רבאק!

שיר m

Well-known member
היא אמרה 20 פעם, מי סופר
אני לא שונאת את אבא שלה, אני מתוסכלת ממנו.

rubmwue1234

New member
9 פרקים לסוף!
טוב, לגבי עלילת המתח.
זה מקבל כיוונים מעניינים מהרגע שניחשנו על העברת העובדים הזרים,
אבל משום מה זה התחיל טיפה לאבד את זה...(לפחות מרגע הניסוי בעכברים, מרגיש כבר קצת מרוח משום מה)
בכל מקרה,
משום מה אני רואה לעצמי בראש תמונה כזו שיעל תצליח לייצר נגיף, אבל איכשהו היא בעצמה תדבק במחלה ותמות ממנה או משהו כזה...זה גם יהיה הכי נכון לדמות שלה,
וגם נראה לי קצת מיצינו מסיומי בית כלא לא?
אז עומרי מורחק מהזירה,
תום כבולה בתוכה..
מעניין איך זה ימשיך.
&nbsp

פרק 39
אז מה יקרה אחרי המעצר של עומרי?
&nbsp
למה ניסן כזה אידיוט?
&nbsp
מה עדן יעשה אחרי שהבין את השקר?
&nbsp
והאם דנה תיחלץ מהגבס הנורא?

יאללה, החיים עצמם... קדימה...
כן, בחקירה לא אמורים לשאול שאלות? לא גמרנו עם הקטע של התיק? כן, עומרי, למה הכול נהרס... מסכנה קרני. רגע, מה עם השיחות אל תום? כן, הוא כמו אבא שלו, חף מפשע. אבל אבא שלו לא הלך אתמול לנהל מכולת?
&nbsp
תגידו, אנשים לא ישנים שם? לא שתיים בלילה? לא, זה לא נכון. כן, קים מבינה באריזות. וריקי, תשתדלי פחות אנגלית. זה מזכיר את לורי... או איימי. כן, כן, מתים עלייך. עדן, בוא, לא צחי גרם לריחות מסריחים אלא אתה! זוכר?! בגלל זה הכול התחיל! זוכר?! כי מישהו חשב שיהיה ממש נחמד לאכול חומר משלשל! טוב, בעצם בגלל נועה... אבל מישהו החליט להיות מפגר.
&nbsp
אגב צחי... מי זאת? אה. רגע, את מחליפה את דנה?! לא יפה להחליף את החיים עצמם! וחוץ מזה, באיזה עולם מישהו גונב ומצרפים אותו לצוות?! מה זה פה, אילת עם נתי ונועה ועדן?! אה, זה הוא. מגיע לו. זה מה שקורה כשאתה לא מסתכל על דנה. רגע, מי בדיוק ראתה את האמת שלך, צחי? מי לא הלשינה עליך? גם כשגנבת מפלג דובר היידיש תסריט? הרגע המיוחד הזה הוא כשאתה משתין בעציצים. אסי, אתה לא מבין, יש כבר מישהי כזאת. נכון, צריך להחליף את השחקנית הזאת. הנעליים של דנה גדולות עליה! לגמרי! הוגו קצת בשוק שהוא לא יודע איפה הלב...
&nbsp
מפקדת רעים. כן, אז מי בדיוק יציל אותם? מוצאי שבת... סוף החופש. לא אמרת שתשחררי אותה?
&nbsp
יופי, טמבל. היי, אני מכיר את השיר הזה! שיר של לסביות רוסיות! חולה על זה! כן, היא לקחה את זה... מי בוחר בסאונדטרק הזה? וואו, נתי לא שיקרה. ונועה כן. כמה מפתיע. אז כל הזמן יכולת להסתכל ולא הסתכלת?! אתה דביל?! אתה דביל?! בשביל זה מגיע לנו הקליפ לשיר הזה?! אתה בן אדם מטומטם, עדן. מטומטם. לך לכלא. אין בך טיפת אלוקות!
&nbsp
הוא מעדיף גרביים. לא ידעת? גרביים וסנדלים. רגע, אבל בשימורים האלה אין... כן, צחי, עכשיו תהיה נורמלי ותגיד לו להפסיק לדבר לכדורגל. כן, גם דנה רואה בצחי. עכשיו לך תודה בפניה ששברת לה את הרגל ואתה אוהב אותה.
&nbsp
אוי, קרני המסכנה. היי, את הנסיכה באגדה ולא המפלצת! את אלזה! ותום היא אנה! לא, המפלצת זאת יעל ופיראס זה הגרמלין המוזר. חכי שתשמעי על יעל...
&nbsp
אה, גם לך יש בעיות עם החשמל. יופי, עדן, 39 פרקים מאוחר מדי.
&nbsp
חמודה הצמה של דנה. היי, מה זה הקביים האלה?! מי נתן לך את הקביים האלה?! צחי במאי אחלה. אל תקראי לו צח צח. בבקשה לא. אני נזכר במיכ-מיכ. זה עוד כלום לעומת בן הדוד הוגו. בגילו הוא כבר גמר תואר. כן, דנה. הוא מטומטם. שמן? הוא שמן. הם מדברים על זה בפתיחות. כן, החיים עצמם. אוי, דנה. איזו חמודה את. אווווווו... אני נמס פה. אני אוהב את זה... קלטת, אה? הבנת את החיים עצמם?
&nbsp
מאושר. בוא. כן, כן, תמיד זה לפני שהן מבינות. כן, שכחת שיש לה עליך. אה, לא שכחת. אוקיי, למה... למה?
&nbsp
מי לימד אותך לשחק, יעל? עבודות חוץ, הכול חוץ. השעון. עכשיו הבנת. וואו, עומרי, איזה קטע.

dar dahan

Member
ניסן האידיוט
כמה בנאדם יכול להיות אידיוט?
באמת?
כאילו הבנאדם אשכרה ויתר על אהבת חייו!
ובגלל מה?
בגלל "חיזיון".
כאילו מה עוד חסר שהבנאדם יאשפז את עצמו וזהו.
אם אני הייתי במקומו הייתי נותן לעצמי שתי סטירות ורץ אל עופרי ומנשק אותה נשיקה צרפתית לוהטת!

הרי בסוף זה יהיה ככה
תום תחזור ותגיד להם: "וכמובן שלפיראס היה גמל עם גלימה שטשטש את העקבות של ההברחות."
&nbsp
"רגע, מה?"
&nbsp
"טשטש, הגמל ה..."
&nbsp
"אז זה לא חיזיון שאומר למחוק את העבר?"
&nbsp
"מה? לא, זה סתם גמל של בדואי. יש כאלה כמו זבל."
&nbsp
"אה. אוי. פאדיחה."

צודק כמו תמיד יוס אוהבת את התגובות שלך הסדרה
בס"ד
&nbsp
מרתקת מחכה לראות את החיסול של יעל המטורללת!

שיר m

Well-known member
יופי עומרי
מצחיק אותי כל פעם הקטע שעומרי ותום מדברים כאילו לעצמם כשהם מגלים דברים

&nbsp
ניסן

&nbsp
דנה
(חכי שתשמעי איך שברת את הרגל...)
&nbsp
פופאי

&nbsp