אילתרתי שיר חדש

../images/Emo6.gif

דריה
ציירי לי כבשה על נייר

דריה את לא מתיחסת

רציתי לקעקע את שמך על המצח שלי...אבל את מעדיפה להתעלם ממעריצה מטורפת,בושי לך,הלכתי לצלוב את עצמי

אויויוי,פשוט לא מצאתי את המכחול שלי

או את הראש... אז ליפני שתמירי את דתך בגלל אכזבה אלי - קבלי ציור זה כאות שי צנוע על הדמנציה שלי סולחת???

בתיה עשית כבר אמבטיה ../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

השיר שלך ישר מתקשר לי לשיר של אריק אם היה לזה סיכוי בגלל השורה איך את עומדת זקופה, מול המראה, לראות אם את כבר במידה של הג'ינס החדש.

בתיה כרגע ברוגז איתי

היא טוענת שכשחילקתי ל - 2 את הלזניה לקחתי את החלק הגדול יותר - אבל דוקא ניסיתי ליישר פעם לפה ופעם לפה ובסוף גמרתי את כל הלזניה לבד... אז אם תראי את בתיה תאמרי לה שאני לא צריכה אותה, אני כבר אחלוק את שקית הקרוטונים יחד עם עוזי בג'אקוזי. ושאריק יחכה בתור - לפחות עד שאצחצח שיניים!!!

ady18

Well-known member
איזה יפה סחטין

אני מתה גם לראות שיר אבל אני אחכה לשרשור מתאים לשירים שכתבנו

מה פתאום לחכות!!!

ע-כ-ש-י-ו. רוצים עכשיו!!!!. שנפעיל לחץ חברתי או שאני אצטרך לרדת על עוד לזניה כדי שתקבלי אומץ??

ady18

Well-known member
זה שיר לא הומור שיר בסגנון אחר

הוא לא מתאים נחכה להזדמנות אחרת

limors2

Well-known member
הגאונות שלך שוברת שיאים כל פעם

מחדש!
אני דורשת לפחות שיר חדש כל שבוע

סבבה../images/Emo192.gif

אולי בפעם הבאה אני אכתוב שיר אהבה לעוגיות... צ'וקולד צ'יפס הולך ??? (כללה, לא לקפוץ. אני יודעת שכותבים שוקולד)

limors2

Well-known member
לא, לעוגיות של דפנה!

או לאוריאוז אם את רוצה עוגיות אכילות

הממממ

תגידי - כשאת קופצת על רגל אחת את שרה "כבר לא מפחדת ליפול, אם יש לי סיכוי לא אכפת לי"?

דווקא לא

אני אגלה לך אבל בסוד אני שרה לא אפול, אני יכול לדאוג אין כל סיבה מתוךגלשן הרוח ביצוע: אייל גפן

אגב כללללה

בכלל לא נתת לי חיזוק חיובי על זה שהפנמתי את הדקדוק של זמן עתיד אנערף וכתבתי "אכתוב".... ומי זה אייל גפן - איתו עוד לא יצאתי...

למעלה