סתם שלוחת מלייאנים של רמת גן
S Sabbra Cadabra New member 11/9/06 #23 בדקה ה23 היה איזשהו פליפ כזה מוזר בקטע של כפר סבא. איך קוראים לתרגיל ומי עשה אותו?
S Sabbra Cadabra New member 11/9/06 #30 את האמת. עשיתי אותו כמה פעמים, או תרגיל דומה בחראטה בניסיונות כושלים להארדפליפ. אבל לא נחתתי כי חשבתי שזה לא תרגיל בכלל... אבל תרגיל מגניב
את האמת. עשיתי אותו כמה פעמים, או תרגיל דומה בחראטה בניסיונות כושלים להארדפליפ. אבל לא נחתתי כי חשבתי שזה לא תרגיל בכלל... אבל תרגיל מגניב
S Sabbra Cadabra New member 12/9/06 #34 אבל לא נחתתי זה כל הקטע... כי חשבתי שזה לא תרגיל אז לא ניסיתי גם לנחות. עזוב. באמת לא משנה
S Sabbra Cadabra New member 12/9/06 #36 ........................ איזה דפוק חחח....בעצם אם זה לא היה תרגיל והייתי נוחת, אז אני הייתי הממציא שלוP= חחחחחחחחח
........................ איזה דפוק חחח....בעצם אם זה לא היה תרגיל והייתי נוחת, אז אני הייתי הממציא שלוP= חחחחחחחחח
L lololoh New member 12/9/06 #37 התכוונתי שגם אם אתה מביא איזה משה מוזר כמו איזה פליפ שפוגע ברצפה וחוזר זה תרגיל
S Sabbra Cadabra New member 12/9/06 #38 אההההההה זה גם אני אומר חחחח כל עוד אתה באוויר ונחתת על הסקייט עם שתי הרגליים בלי לגעת ברצפה זה תרגיל. אתמול הבאתי דאבל פליפ והסקייט נחת בפרימו ונחת רגיל אחרי זה.
אההההההה זה גם אני אומר חחחח כל עוד אתה באוויר ונחתת על הסקייט עם שתי הרגליים בלי לגעת ברצפה זה תרגיל. אתמול הבאתי דאבל פליפ והסקייט נחת בפרימו ונחת רגיל אחרי זה.
S Sabbra Cadabra New member 13/9/06 #41 כי אני מחפש סקייטרים מהסביבה שלי... אני מאור יהודה.(אפילו שלא שאלת...) אבל לא יודע אם זה קרוב לבנימינה=/
כי אני מחפש סקייטרים מהסביבה שלי... אני מאור יהודה.(אפילו שלא שאלת...) אבל לא יודע אם זה קרוב לבנימינה=/
S Sabbra Cadabra New member 13/9/06 #45 אה, מגניב חחח פעם הבאה שתהיה פה דבר איתי אולי ניפגש לסשן... 0526202230 עילי