אילתיות- עזרה בבקשה . . .

מונקית

New member
אילתיות- עזרה בבקשה . . .

אנחנו יורדיםמחר לאילת ואני משתגעת! אני לא יודעת אילו בגדים אני צריכה לקחת. . . פה (תל אביב) אני מלבישה לו גופיה, שתי חולצות דקות ופוטר. ומה אתן מלבישות שם? דבר נוסף, איזו מסעדה מומלצת גם לילדים (שנתיים עוד מעט) שלא תהיה יקרה מאוד אבל גם לא דוכן פלאפל? ואחרון חביב: בגדים זולים לילדים- היכן ניתן להשיג? (אני רוצה לקנות לו בגדים לקיץ). רוב תודות

חמודבה

New member
אתמול חזרנו מאילת

ביום עד שמחשיך חם, היינו בריכה בכיף, עם בגד ים וככה גם כל הילדים היו. בערב ארוך דק, אולי טרנינג מעל.

Meital GW

New member
../images/Emo45.gif ארוך גם בשעות הבוקר (עד 10 ככה)

מבחינת מסעדה... אמממ... יש את מסעדת Passador... מסעדת בשרים מצויינת עם תפריט ומחיר מיוחדים לילדים.

Meital GW

New member
../images/Emo6.gif שלומלומות ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אכן כן... יש פארקים באילת
נו, טוב... לא כמו פארק הירקון
אבל יש
מה ניש?

d i v e l

New member
../images/Emo6.gif הבאת לי נוסטלגיה אחושקשוקי ../images/Emo8.gif

ניש? פסדר. נלחמת בהנקה (כן, גם חודשיים אחרי...) אבל יהיה טוב. אצלכם? איך זה עם שלושה?

Meital GW

New member
מתיש ../images/Emo178.gif אבל גם מהנה ../images/Emo9.gif

סופסוף מצליחה להניק
ומעיין בדיוק חגגה 4 חודשים בחמישי האחרון
. מוסיפה תמונה בשביל הכיף (אמנם מגיל חודשיים בערך, אבל עדיין
)

d i v e l

New member
איזו בובינההה

מ'זתומרת סוף סוף? אולי גם אני אצליח להגיד את המשפט הזה עוד חודשיים? (או פחות
)

Meital GW

New member
תודה ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

ומבחינת ההנקה... סוף סוף כי את שני הגדולים לא הצלחתי להניק
אופק ינק חודש תוך כדי סבל שלי מכאבים (כמעט תלש לי את הפיטמה) ותשישות וליאורי ינק רק 8 ימים כי הייתי תשושה ומדוכאת והרמתי ידיים מהר לטעמי. להבדיל... עם מעייני הכנתי את עצמי להנקה עוד לפני הלידה. התייעצתי עם יועצת הנקה פעם אחת לפני ועוד פעמיים אחרי הלידה. בנוסף, התייעצתי בפורום "הנקה" מעט לפני הלידה. כך הגעתי מוכנה ונחושה להצליח ו... הצלחתי!!
בנוסף, עם מעיין החלטתי לא לקחת את ההנקה כמשהו מוחלט, אלא לקחת יום ביומו וזה עבד! לא נכנסתי לדיכאון, לא התייאשתי מההנקה כולה, הגעתי עד הלום ואני היום עובדת ומשלבת הנקה (בלילה, בוקר, אחה"צ, שבתות וחגים מלא), שאוב ותמ"ל בגן. ממי... קצת הלך רוח וסבלנות, נשימה עמוקה לפני, תוך כדי ובמהלך כל הנקה ואת תראי שיסתדר. היום אני אשכרה נהנית מההנקה!!! גם בלילה!!!

למעלה