אילנה, לפי עצתך...

אם זה ככה

את צודקת לגמרי... איך אומרות הדודות? אם כואב לך הראש סימן שיש לך ראש :) אם הוא הזכיר לך שיש לך לב, והוכיח לך שיש מקום בלב לדברים חדשים, זה מבורך אפילו אם לא יצא מזה כלום אבל אל תשכחי לתת להגיון ללכת יד ביד עם הרגש הפעם, כדי שלא ייווצר מצב שמחר מחרתיים הוא ייצא לך מהחיים או תפגעי, ותנעלי מחדש.. קחי את זה בפרופורציות ופשוט הכניסי לעצמך לראש שאת לא יודעת מה יהיה ושהלב נשאר פתוח לאורחים..

ליבית1

New member
זה בדיוק מה שאני מתכוונת לעשות

להשאיר את הלב פתוח, וההוכחה הראשונה שזה נכון בשבילי ושבאמת אהבה מובילה רק למקומות טובים, היא בעצם ההתחברות שלי לפורום הזה, עד עכשיו התרחקתי מהמילה "הכרויות" כמו מאש, אז עשיתי עוד צעד קדימה....
ואני מאוד גאה בעצמי, והאמת שממש נחמד לי פה, וקשה לי להתנתק מהמחשב, למרות שהבת שלי צריכה ללכת לישון... נו, טוב, אז אני נפרדת לשלום ומודה על תשומת הלב וההקשבה, ואני מניחה שאני אהיה פה שוב מחר..... לילה טוב וחלומות נעימים (וכמו שהבת שלי אוהבת להגיד "ומתגשמים")
נשיקות

סקאוט

New member
עזבי דילמות

תארגני שלישיה ואני מבטיח לך אני שואל אותו זאת במידה ולא עליתי עליו בלי שאלה ישירה.

קרה לי שתאהבתי..

מה התאהבתי..אהבתי מישהו שידעתי שהוא אוהב בנים... ולכן, מאז למרות שהכי כייף בעולם ידיד גיי, אני מעדיפה לוותר על כאלה שגורם המשיכה לא מפסיק למשוך אותי אלהם...

shelly1975

New member
יש לי קראש א-מיני לידידי ה../images/Emo34.gif

אבל שוב, זה לא מיני ולא מאוהבת.

חחחחחחחחחחחחח...כן!!

בתיכון נדלקתי על איזה בחור שנראה ממש טוב, וממש לטעמי אך לא היה בכיתה שלי. לא עשיתי עם זה כלום ולא קרה כלום. כמה שנים אח"כ (נראה לי שלוש), אחרי הצבא, כשכבר הייתי בתואר ראשון, פגשתי אותו עם החבר שלו. האמת שזה היה יותר פגישה של החבר שלו, שאותו אני מכירה כי היינו באותה הכיתה. הוא נפגש איתי ועם כמה חברה ששמרו על קשר מהתיכון, וידענו שהוא הומו. הוא רצה "להציג" בפנינו את החבר החדש שלו. ברגע שהבנתי שאני מכירה את החבר החדש...ועוד שהייתי דלוקה עליו..........חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמחתי שהוא הומו...ככה לא הפסדתי אותו בתיכון....

גלית35

New member
../images/Emo6.gif כן יצא לי בפנים ידעתי שהוא ../images/Emo20.gif

כזה עוד לפני שסיפר לכולם. היו בינינו נישוקים אנחנו בקשר טוב עד היום,אני יותר בקשר איתו מאשר עם הבן זוג שלו. הוא אחלה בחור

למעלה