אילנה, לפי עצתך...

ליבית1

New member
אילנה, לפי עצתך...

הנה, אני שואלת את השאלה עם כל הכבוד שמגיע לה, אהלן לכם... מה ששאלתי, זה האם קרה לכם שהתאהבתם/נדלקתם על מישהו/מישהי, ונודע לכם שהוא/היא אוהבים את בני מינם...עוד לפני שהיה לכם צ'אנס "להצהיר" על כוונותיכם??

סקאוט

New member
מקרה אישי?

לא קרה לי אבל קרה לי ההיפך לפני כמה שנים אני והחברה באותה תקופה בטיילת אילת כאשר בן מיני חולף ותוקע בי מבטים שאין לפרשם אחרת מיותר לציין שזה היה נושא השיחה לאותו ערב.

ליבית1

New member
../images/Emo4.gif

טוב, לי זה קרה, ברור....ז"א עדיין קורה, ואני לא כל כך יודעת מה לעשות, בעיקר כי אני לא בטוחה שהבחור באמת כזה, וגם כי אנחנו מיודדים מאוד ובכל זאת אין לי אומץ ממש לשאול... מה עושים??? הקטע הכי מצחיק הוא, שאני גרושה המון שנים והלב שלי היה נעול רוב הזמן (9 שנים) ועד ש"אזרתי" אומץ לפתוח את הלב, זה מה שקרה....

shelly1975

New member
רגע... ומה גורם לך בכל זאת לחשוב

שהוא

ליבית1

New member
"הנשמות הטהורות"

את מכירה את זה שכול האנשים מסביבך מתחילים לתת עיצות? אז כולם החליטו שהוא כזה... והאמת היא שהמראה שלו מתעתע..... וזהו, זה מבלבל לאללה, במיוחד כשהוא הצליח להיכנס לי כל כך עמוק לנשמה....

ליבית1

New member
תודה מותק

הרבה יותר קל להגיד מלעשות.... בינתיים אני תקועה ב"אין לי אומץ", ואני לא יודעת ממה אני מפחדת יותר, מזה שהוא כן, או מזה שהוא לא.... סיפור.... לא פשוט לפתוח את הלב אחרי 9 שנים....

shelly1975

New member
אז את הולכת להיכנע לפחדים שלך?

לא כדאי. אחרת תרגישי פספוס. בין אם הוא GAY או לא, תרגישי הקלה לאחר שתבררי, כי אז לא תהיי בחוסר ודאות שזה המצב הכי גרוע להיות בו.

ליבית1

New member
את כל כך צודקת

אני מנסה לעבוד על זה, אבל בגלל שלא הייתי ב"משחק" כל כך הרבה זמן, אני מניחה שכל החומות וההגנות שיצרתי לעצמי, די עוצרות אותי.... הקטע הוא, שאני אוהבת את הבחור, ויש ביננו ידידות מופלאה, ומצד אחד אני אומרת, למה להרוס? ומצד שני אני רוצה יותר....אני חושבת... אני לא בטוחה... חוסר ביטחון בסיסי...

shelly1975

New member
תראי

לדעת אם הוא
את יכולה לברר גם בלי להתוודות על רגשותייך אבל אפילו אם הוא לא
זה לא אומר שהשגת אותו. לכן הכי עדיף להתוודות על הרגשות ומצד שני אני חוששת שזה עלול לפגוע בידידות, אולי לא, אבל אין תעודת ביטוח.

ליבית1

New member
איך שואלים מישהו עם הוא הומו?

לא יודעת איך לשאול אפילו.... אני מניחה שאני יכולה לזרום עם הקשר הזה ולראות לאן הוא יוביל, אבל החוסר וודאות משגע אותי..... תודה לך על האוזן...
חייבת לעוף, אני אחזור אבל, נראה לי שהתמכרתי.... ערב נעים...

נראה לי את בסרט דרמתי חבל"ז

אל תכעסי שאני אומרת לך את זה, אבל הסיפור שלך קצת הזוי את אומרת שאת אוהבתאת הבחור? איך אוהבת אחותי, אם את לא מכירה אותו בכלל? ואם יש ביניכם אהבה כמו שאת אומרת ו"ידידות מופלאה" אז איך היא בדיוק באה לידי בטוי? על מה אתם מדברים? איך אפשר להיות ידיד מופלא של מישהו ולאהוב אותו כשאת לא יודעת עליו דברים כל כך בסיסיים. אני חוששת שאת קצת עושה לך סלט מהסיפור הזה... ואם את לא רוצה להשמע ישירה, את יכולה למצוא שאלה שמהתשובה שלה תוכלי להבין לבד לגבי הזהות המינית שלו.. נניח תפתחי שיחה כללית על אהבה או על קשרים, ואל תדברי איתו על בני זוג בלשון זכר או נקבה אלא בדרך אחרת כמו נניח תפתחי במונולוג של "אוחחחח, החורף הזה עושה חשק לאהבה, נכוו? מתי פעם אחרונה היה לך קשר ? אני בעד לא לשקר ולשחק, אבל העניין הזה רגיש, היה לנו מישהו במשרד לפני כמה שנים שהיה מאוד מאוד נשי, ותהינו ביננו אם הוא הומו או לא, ובסוף אחת הבחורות החליטה לא לדפוק חשבון ופשוט שאלה אותו, והסתבר שהוא לא (ככה לפחות הוא טוען ) וזה קצת פגע בו... אז במקרה הזה לא נורא אם תעשי הכל כדי להגיע לתשובה באופן עקיף ולתת לזה לבוא ממנו .

ליבית1

New member
כמו שאמרתי

הסיפור קצת מורכב, אני מניחה שאני אזרום עם הדברים עד שאני אמצא את האומץ להגיד אותם כמו שצריך... קצת פחדני אני יודעת, אבל.... זה מה יש כרגע... אני לא נעלבת, שאלתי כדי לדעת...... אני גם חושבת שזה די סלט (וסלט ישר עושה קונוטציות לא טובות....) ורק דרך אגב, אני הכי לא בעד לשקר ולשחק, ובגלל זה זה כזה בעייתי... בכל מקרה תודה.....

אבל יקירה

איפה את בכל הסיפור הזה? אני מבינה שאת לא רוצה לשאול אותו, פוחדת לפגוע, לא אזרת מספיק אומץ.. אבל מה עם הלב שלך שבינתיים מפתח רגשות? גם את חשובה פה את יודעת :)

ליבית1

New member
זה הקטע...

שאני יודעת שמה שלא יהיה, אני אוהבת אותו, לא יודעת עוד איך, ידיד, חבר, מאהב, אבל בתכל'ס, מה זה חשוב? כל עוד מובילה אותנו אהבה, היא תמיד מובילה למקום טוב, לא?

לא ממי, לא

אבל את בשלבים די סופיים במסע לשכנוע עצמי :) אין לי בעיה עם קשר לא מוגדר אבל הרגש כן צריך להיות מוגדר פחות או יותר את צריכה לדעת מה את מרגישה אליו ואם את מתאהבת, איך תוכלי להיות ידידה? איך תוכלי להיות חברה? אולי תוכלי לעשות את זה, אבל בתוך תוכך את תסבלי במידה זו או אחרת אהבה לא תמיד מובילה למקום טוב אהבה מובילה למקום טוב רק כאשר היא הדדית, וכאשר 2 הצדדים אוהבים באותו אופן ובאותה מידה פחות או יותר, אחרת.....

ליבית1

New member
אז זהו,

שאני לא כל כך מסכימה עם זה, בעיקרון אני נגד הגדרות ואני כן חושבת שאהבה תמיד מובילה למקום טוב, כי אהבה = טוב.... לא תמיד זה יילך לפי מה שאנחנו כביכול רוצים, אבל אז זה כי זה לא באמת טוב לנו בדרך הזו, מבחינת הנשמה שלנו, את מבינה למה אני מתכוונת? ובמקרה שלי, אם כבר, זה בטוח יוביל למקום טוב.. תראי, אני גרושה המון שני0 (10) ובמהלכן לא היה לי אף קשר עם גבר, כן, אני יודעת שזה המון, אבל הייתי נעולה רגשית לגמרי, כי הייתי בטוחה שהאקס שלי כל יום יעזוב את אישתו הנוכחית ויחזור אלי, אבל מה, הוא לא חזר, להפך הוא הרחיב את המשפחה שלו, ולקח לי FPREVER להתנתק מזה וממנו, ולהבין את זה, עכשיו זה מורכב, כי בעצם אני עזבתי וכו', והבחור הזה, האולי
פשוט פרץ אצלי את הדלת, פשוט נכנס והמס את כל החומות וההגנות שיש לי, והזכיר לי שהלב פה לא רק כדי לנשום, אז את מבינה? גם אם הוא הכי
שיש, הוא עשה לי טובה ענקית ואני אודה לו כל חיי על זה ואוהב אותו על זה....

למעלה