אילנה אביטל- די לי די??

KM-AIR

New member
אילנה אביטל- די לי די??

הותר לפרסום!! (חיכיתי הרבה זמן בשביל זה...) יש לי חבר טוב שמעריץ את אילנה אביטל. אל תשאלו למה- ככה! הוא הולך אחריה באשר תלך, בהופעות הוא תמיד בשורה הראשונה, היא תמיד ניגשת אליו באמצע הופעה ונותנת לו לשיר, ואחרי ההופעות מחבקת אותו ואומרת לו שהוא מדהים... ביום שישי היתה לו יום הולדת. התקשרנו לאילנה אביטל במהלך השבוע שעבר כדי לבקש ממנה שתצטלם כחצי דקה בוידאו ותגיד לו מזל טוב. זה היה יכול להפוך אותו לאדם המאושר בעולם ולעשות לו באמת טוב על הלב. אמרנו לה שאנחנו נגיע לאן שהיא רוצה, מתי שהיא רוצה. מה אתם חושבים שהיא אמרה? היא התייחסה לנושא בזלזול ופתאום כל ה"נחמדות שלה" כלפיו על הבמה הצטיירה כצביעות אחת גדולה. היא אמרה "לא לא לא אני לא יכולה"... אני בחזרות ב"הבימה"... מי שישמע... ואני שואל את עצמי: האם היא ברמת "כוכבות" כל כך גדולה שהיא תרשה לעצמה לשחק את "הזמרת המצליחה שרודפים אחריה" ועוד בשביל מה?? בשביל חצי דקה להגיד למישהו מזל טוב ולעשות אותו מאושר(דבר שמאד נדיר במדינתנו בתקופה האחרונה)?? הגברת כל כך עסוקה ב"דברים החשובים" כמו חזרות להצגת ה"מופת" מרי לו, כשאת הדברים הזניחים כמו המעריצים שלה שקונים את הדיסקים שלה, באים להצגות שלה ומעלים את הרייטינג לתכניות ה"איכות" שהיא משתתפת בהם, שפתאום משהו זניח כמו להתפנות ל-30 שניות כדי לעשות באופן אישי וישיר למישהו טוב על הלב נראה באמת חסר משמעות... אמנם הוא מן הסתם ימשיך להעריץ אותה, אבל אני? די לי די! את הכרטיסים שלי ושל החבר שלי היא הפסידה...

צביקה ו

New member
זה ידוע שגברת אבוטבול תופסת מעצמה

בחנוכה האחרון לקחתי את האחים הקטנים שלי לפסטיגל. בסוף הפסטיגל (זה היה ביד אליהו) הלכנו למקום ממנו יוצאים הזמרים כדי לראות אותם - רוב הזמרים ממש היו נחמדים ונתנו חתימות לילדים שביקשו (שרית חדד, למי שרוצה לדעת, לא יצאה בכלל), אבל אילנה אביטל תפסה ספרינט היסטרי עם איזה מאבטח ורצה למעלה כאילו מישהו הסתכל עליה בכלל. אז זה ממש עיצבן אותי וצעקתי בקול רם "אילנה!" - היא הסתובבה במבוכה והמשיכה לרוץ...

enicegirl

New member
הו..אילנה!

היא היתה מקמימה שהיא שרה את "בוא אל החגיגה" בפסטיגל 1985 לא?? היא היתה "כוכבת" הילדות שלי. מה, היא עוד נותנת הופעות היום? היא בטח לא שרה את השיר זה... ולפי דבריכם היא בכלל לא שווה צומי. זוכרים איך היא היתה רזה פעם?

למעלה