רק שמעת שאני לא עובד בקיץ זה זהו ? בא איזה מניוק ואת ישר בודקת אותו ? מה יש ? אני לא טוב יותר ? למה ? כי אני בא פעם ב 24 ? יש לך אותי 24/7 וזה לא מספיק. שום דבר שאני עושה לא טוב. מה יהיה ?
אני מנסה לסחוט את הפולש, אמרתי לך אולי הוא יכול לספר לנו משהו. נו בוא נסנג'ר אותו יהיה צחוקים. ובאותו נושא... בתור רוסיה (כפי שאתה יודע, עם הורמונים משתוללים), אתה באמת חושב שפעם ב-24 זה די והותר בשבילי? ועוד פעם ב-24 שעות בחודשים ספורים של השנה? 24/7? שבע דקות כל 24 שעות? אתה מהיר אה?
יש לי מהכל. שעונים, תכשיטים, מתנות, פוסטרים, ארטיקים קרטיבים מה לא ? יש לי נעלי בית במבצע. רוצה נעלי בית ? מה תתני לי ? בכלל חשבתי זה פורום הומור שחור. אני רואה פה זה פורום סקס ולכלוך ואוגנדה. ביעסתם את ההומור השחור שלי
הומור שחור גם רץ פה מדי פעם, בין כל הסקס והלכלוך. בינתיים נתקעת פה איתנו נשמה. השאלה היא לא מה אני רוצה ממך - השאלה היא מה אתה חושב שאתה יכול לתת לי שיועיל לי?
יש לי מהכל. שעונים, תכשיטים, מתנות, פוסטרים, מה לא ? יש לי נעלי בית במבצע. רוצה נעלי בית ? מה תתני לי ? בכלל חשבתי זה פורום הומור שחור. אני רואה פה זה פורום סקס ולכלוך ואוגנדה. ביעסתם את ההומור השחור שלי