אילן רמון. . .

אילן רמון. . .

כשהמעבורת של אילן רמון עברה מעל הארץ הוא ביקש מהנהג להוריד אותו אמר לו הנהג אל תדאג אני מפזר את כולם:(

Treker

New member
הנה דוגמא לשתיים טובות יותר

-שאלה: מי נדלקה על אילן רמון?? תשובה: האטמוספירה!! קולומביה: we came in peace we left in pieces

לישראלים לא הולך בשום מקום

בגלל זה אנחנו ישראלים ולא אוגנדים *אחות שלו מזמרת לעצמה בראש "למה לא אוגנדה"*

bollocks

New member
אחחחח אם היית אוגנדית...../images/Emo99.gif

היינו בונים לנו חושה איפה שהוא... היינו מסתובבים ערומים כל היום ... את היית אוספת פירות מהרצפה ומשחקת עם הקופים... אני הייתי מסתכל עליך מתכופפת וקורץ לקופים... היינו מזדיינים כמו נמרים, שואגים כאריות ונחים כמו חרדונים... אחחח אם היית אוגנדית... *כוסאמו מזמזם לעצמו את "לו היית באוגנדה יא בה דה בה דה בה דה בה דה בה דה בה דה בה דם*

אחח אחח נשמע כמו גן עדן... ../images/Emo140.gif

אבל אפשר לוותר על הקטע של הפירות מרצפה....? בכל זאת לא בא לי למות מזיהומים קיבתיים... אני צפיתי לעצמי מוות הרבה יותר מעניין, משהו מלוכלך כזה (מלוכלך... כמו הרבה דברים שאני אוהבת...) *מזכיר לי משפט: סקס הוא מלוכלך רק אם עושים אותו כמו שצריך.*

bollocks

New member
איזה גן עדן...

את יודעת איזה חום שם ? בכלל מי יכול לזיין בחום ? בקיץ, אל תתקרבי אליי בכלל.. העונה שלי היא מתחילת אוקטובר עד סוף מרץ. אח"כ, חבל על הזמן. שונא את הקיץ! מלוכלך ? מה יש לך מלכלוך ? זה לא פעם ראשונה שאת בעניין של הלכלוך עחות. מה קורה שם ? תדעי לך שלכלוך זה בלגן. זה זיהום. זה דלקות. זה סותם את החצוצרות. זה אללה יסתור.

../images/Emo5.gif

העונה שלי היא מתחילת אפריל עד סוף ספטמבר! הדבר שכמעט הכי שנוא עליי בעולם זה החורף. חוצמזה- בחום זה הכי מגרה (רק בלי כל הזיעה), יאללה יא מפונק יש מזגן. גם כן קוטר. אז אפשר לאלתר ליכלוך נקי. נקיון גס אפשר לומר.

bollocks

New member
אז מה את אומרת בעצם ?

שאבוד לנו או שאנחנו הזוג המושלם ? תכניסי לך את זה טוב טוב...(תשלימי.....................) אין כמו חורף. שונא את הקיץ! בחורף אני מזיין כמו שפן. בקיץ אני ישן כמו דב סיבירי.

אני בדיוק ההפך... ../images/Emo4.gif

מה עושים? בוא נתפשר - בחורף עם מזגן על חימום. בקיץ עם מזגן על קירור. ככה שנינו נצא מרוצים (תרתי משמע) אה איך אני?? ישר לועידות לשיחות השלום!!

bollocks

New member
יש לי פשרה יותר טובה

בקיץ, עם מזגן על קירור בחורף, עם חימום, ועלייך. כיף ?

bollocks

New member
בעצם...

לא אכפת לי להיות למטה.
בכיף אני אומר

אתה רואה? עם קצת דיבורים

אפשר להגיע להסכמה בקשר למעשים. הבעיה היא- אם אתה טוען שבקיץ אתה ישן כמו דוב סיבירי - מה תעשה האחות העירנית בינתיים..?

bollocks

New member
אם את כזו עירנית

והורמוניך כל כך משתוללים, אין ספק שזה הזמן לקנות אחת מאלו... זה יכול להרגיע אותך קצת .?

ותן לי להבין משהו לגביך...

אתה בא אחת ל-24 שעות לביקור קצרצר להגיד "אני קיים" והולך? אולי תעשה את זה, רק בלי החלק של ה"הולך"?

bollocks

New member
אתה מאיפה באת ? ../images/Emo12.gif

יאללה תלך תלך. עחות ? זה משלך ?

למה שילך? למה ישר לגרש?

קודם נדע מול מי אנחנו עומדים- אולי יש לו משהו טוב להציע, מה חסר לך? לא, זה לא אחד מהאנשים שלי. בטח סתם עוד עולה חדש :)

למעלה