אילן רמון

אילן רמון ../images/Emo16.gif

כשאילן טס לחלל התרגשתי, הגאווה היהודית הזאת, שעולה כל פעם ששומעים עלינו משהו חיובי בעולם... לא ידעתי מי האיש ומה הוא עשה, אבל הערכתי אותו מאד על המקום אליו הוא הגיע. ואז התחילו הסרטים והתכניות, אילן רמון שהיה טייס אדיר , שהיה איש משפחה, שהיה אסטרונאוט וישראלי גאה- אותו אילן רמון נכנס לי עמוק ללב, בכל פעם שראיתי אותו התאהבתי בו עוד קצת.ראיתי בו גיבור לאומי ואישי, אמרתי לעצמי כמה פעמים שהייתי רוצה מאד לפגוש אותו כשהוא יחזור לארץ, אפילו אז זה נשמע לי כמו חלום רחוק.... ועכשיו? עכשיו כשאני יודעת שאילן, האיש המקסים הזה, שנראה תמיד כל כך אמיתי ומן הסתם גם היה כזה, לא יחזור אני מרגישה כאילו איבדתי חבר. אמנם מעולם לא ראיתי את אילן וגם לא שמעתי עליו עד ההמראה ובכל זאת- כישראלית אני מרגישה מחוברת אליו כבמין קשר שלא יכול להפרם. שוב ושוב אני רואה את תמונותיו בטלויזיה, שומעת קטעי שיחות שלו מהחלל, ובכל פעם.. שוב, כמו אז לפני ההמראה הוא מקסים אותי יותר ויותר, נכנס ללב שלי שנשבר ביום שבת האחרון. תודה רבה לך אילן על מה שעשית עבור המדינה שלנו, על זה שלחמת בצבא , על זה שייצגת אותנו בצורה הטובה ביותר בארה"ב ובפני העולם כולו.... ולמשפחה- מי ייתן ותמצאו מקום לנחמה בלבכם כל הלבבות מופנים היום אליכם ואל אילן כולנו אתכם.

Boscorelli

New member
ענבל...

אתמול היה הטקס ובוא הרכנו ראש בדקת דומייה לזכרו של אילן רמון אני בטוח שכל שירותי הכיבוי וכל העם היהודי מצדיעים לאילן ויזכרהו תמיד ושנסתכל למעלה נדע שיש מישהו ששומר עלינו

למעלה