אילן רמון - הסרטים

אילן רמון - הסרטים

אחרי 10 ימים עצובים והרבה דמעות, פונה אני אליכם לגבי שני הסרטים ששודרו בטלויזיה על אילן רמון לפני ואחרי האסון לצערי צפיתי רק באחד מהם אך אף אחד מהסרטים לא ברשותי. אני אשמח לרכוש ממי שכן הקליט את הסרטים העתק שלהם כי זה מאד חשוב לי לשמור סרטים אלו למזכרת. אני מדברת על הסרט "sts 107" והשני "ישראלי בחלל". דואר אלקטרוני: [email protected] תודה מראש עדי אלעזר 681032 053

E M S

New member
יש לי חלק מהסרט..

יש לי חלק מהסרט של אילן כשהוא עובר מעל ישראל במחשב אם את רוצה אני יכול לשלוח לך... אם כן פני אליי במסרים..

Boscorelli

New member
עדי אני מבין אותך....

אני יש לי את STS 107 ודאגתי שיש לי גיבוי בעוד עותק זה באמת מזכרת לילדים ועצה טובה... תנסה להעביר את זה ל CD כי אז זה ישאר לעתיד הרחוק אבל יש לי ואני ישמח לשלוח לך בלי כסף... אין לאף אחד זכות לגבות כסף על כזה דבר, חוץ מהתשלום על החבילה אבל גם זה לא משנה... תשלח לי במסרים או משהו את הפרטים שאני ידע לאן להעביר לך אם אתה רוצה יש לי גם את הטקסי אזכרה בוידאו

Kettercat

New member
מקווה שזה אפשרי...

שתוכל בבקשה לעשות גם לי עותק? אני מאוד רוצה לדעת שיש לי מאגר גדול עם תוכניות ומידע על אילן, במיוחד חשובים לי טקסי האזכרה וסרטונים ששודרו עליו. תודה מראש, מקווה שזה אפשרי ולא יותר מדי בעייתי

ישראל מהחלל

http://www.jr.co.il/pictures/israel/history/sts107-israel.wmv נלקח מהאתר של jakob בברכה אסנת שמיר

למעלה