אילן פלצ´י ה - KILLER

אילן פלצ´י ה - KILLER ../images/Emo91.gif

כל המתכוונים לרכב עם האיש נושא הודעה זו ראו הוזהרתם : הבן אדם מבטיח לרכב מרחק 70 ק"מ ב - EASY ובפועל לוקח אותכם למרחק 90 ק"מ בקצב שקצת קשה לי לדבר עליו (כי אין לי אוויר...). יחד עם זאת חייבים להודות שהאיש תותח והסב הנאה רבה לרוכבים עימו. בקיצור תודה לך אילן

תגובה בעניין אילן פלצ´י

חגי צודק ב-100% .אילן "הכריש" פלצ´י-סכנה לציבור!!ראו הוזהרתם!!

ה-KILLER ../images/Emo51.gif

מי שלא מכיר את אילן פלצ´י יסלח לי אבל הוא יכול רק להתבייש............. ותודה גם לאביחי,רוני ואלישע משתתפי "הטיול"המדובר.

ilan palachi

New member
לא כריש ולא killer

מרוב החמסות ועין נפלתי גם אתמול מהאופניים.בקיצור הכריש שטבע. עובדה!!! אפילו עומר ברק לא יודע מי זה פלצי סימן להחליף נושא. דרך אגב WHO THE FUCK IS OMER BARAK

Lance_Armstrong

New member
מנהל האתר שוונג כמובן! ../images/Emo13.gif

טוב, אחד מהם... יש גם את ניר ברק הגדול (עם דאבל משמעות
)

gilkurtz

New member
עומר או קורן

מי שלא מכיר את פלאצ´י זה ברק קורן שאינו דומה כלל וכלל לעומר ברק-אם כי שניהם נחמדים. על החתום-גיל הקרפיון.

ilan palachi

New member
תיקון טעות-הכונה היתה לברק קורן

היתה טעות קבלו את התנצלותי.וגיל ,אתה לא קרפיון אתה כריש.חג שמח איש יקר לך ולכל המשפחה.

טעות בשם יא עוילם גוילם../images/Emo151.gif

הלל יא גולם זה לא עומר ברק זה ברק קורן המכונה ברקודה. חוץ מזה תפסיק להצטנע ולהמשיך להתעלל באנשים גם בריצות...

מי לא מכיר את ברק קורן !? ../images/Emo46.gif../images/Emo153.gif

ברקודה האיום! איימת נהגי המשאיות לאורך כביש הערבה ! אומנם חצי שנה כבר לא שולט על הכביש באופן מלא אבל רוחו עדיין מתנוססת על פסי השולים הצהובים והמרעידיםםםם! . (בקרוב חוזר לפעילות)

drob

New member
חגי - המתאמן בסתר

בשקט ,בשקט אתה טוחן קילומטרים. בסוף יסתבר שרכבת כל יום במיאמי. דרור.

אימונים בסתר

דרור,תגיד אני בגודלי יכול להסתתר?! חוץ מזה אתה יודע את הטלפון שליואתה מוזמן להצטרף ANY TIME לגבי מיאמי להד"ם ( ולאלה שלא מבינים - לא היו דברים מעולם...)

למעלה