אילן יוחסין

ariel10

New member
אילן יוחסין

שלום רב אני מעונין לקחת 10 תמונות באותו גודל ולעשות אילן יוחסין ולצלם הכל לתמונה אחת ולהגדיל ולחלק למשפחה. איך בכלל מתחילים עם זה באיזו תוכנה הכי כדאי ושלא יהיה מסובך

flashdani21

New member
אני ממליץ לך

או ללכת על תוכנה כמו פוטושופ שהיא הכי טובה לעיבוד תמונה ואיתה תקבל את התוצאה הכי טובה בקשר ללא מסובך זה הכול יחסי אם יש לך קצת ראש טוב אתה תבין אותה מיד ואם לא אז פשוט תיקרא קצת את קבצי העזרה שבאים איתה שם מוסבר הכול וזה מאוד פשוט לעקוב עוד אופציה זה לעשות את זה בפריהנד אבל בניגוד לפוטושופ אין לך כל כך הרבה כלים כדי לעבד את התמונות אלה יותר כדי לעצב אותן על הדף מה שטוב אבל בפריהנד זה האפשרות ליצור ממש בקלות חצים לאילן יוחסין הזה אני מניח שאת רוצה להראות מי מקושר למי ופריהנד תעשה לך את זה ממש בקלות גם כאן רצוי קצת ראש טוב והכול מיסתדר זהו בעצם אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן להגיב כאן ואני או עוד חברים פה נישמח לעזור לך יום טוב בנתיים...

ariel10

New member
המשך האילן

איך אבל עושים שהקובץ לא יהיה גדול מידי כלומר אני רוצה לצלם את המשפחה במצלמה דיגיטלית רגילה ואז להכין את זה בתוכנות שהזכרתם אבל שהקובץ לא יהיה גדול כדי שבחנות צילום יוכלו לפתח מזה תמונה אחת ?

flashdani21

New member
רגע

לא הבנתי נכון אתה מתכוון לקובץ המחשב או לגודל הפיזי של התמונה הסופית?

ariel10

New member
גודל הקובץ

אמרו לי פעם בחנות שאסור שהקובץ יהיה גדול מידי? פיזי אין שום בעיה כי כל תמונה אפשר להגדיל למה שרוצים

flashdani21

New member
למה

איכפת להם גודל הקובץ אתה יכול להביא להם אותו צרוב על CD ? אגב אילון יוחסין כזה לא אמור להיות קובץ מפלצתי לדעתי זה יצא משהו בסביבות ה 5 מגה ואולי אני מגזים קצת זה הכול תלוי איך אתה עובד ובעוד כמה גורמים כמו רזולוציה, איכות התמונות המיובאות למיסמך, וכמובן באיזה תוכנה אתה עובד

אולי תלמד אותי ../images/Emo4.gif

איך עשית את החישוב המלומד הזה? לי דווקא יצא 32 מגה לA4 באיכות דפוס, ומצד שני 3 מגה להדפסה בפלוטר, ומצד שלישי 250 מגה לשלט חוצות ג'מבו.... ומה הקשר לתכנה? בקיצור.. יש לך איזו דרך מסתורית לחשב משקל קובץ בלי לדעת כלום על הקובץ?

flashdani21

New member
סתם השארה

כמה כבר יכולות לתפוס עשר תמונות מוקטנות בקובץ PSD והוא לא צריך יותר מ 200 DPI כדי להגיע לתמונה איכותית שניראת טוב על דף של פליקן נניח..!

ושוב השארת אותי פעור פה ../images/Emo2.gif

מה הקשר ל10 תמונות
ברגע שהן קובץ אחד, הן קובץ אחד.... לא חשוב, יש לך שיטות חישוב מדהימות... המשך כך..

למעלה