אילן די...........

אילן די...........

היום נכנסתי לאתר שלך יותר נכון "מגזין" ואני חייב לציין שהאתר שלך יפה כל הסיפורים שם נו בעצם הכל, גם איך שהוא בנוי. אבל...... בעובדות של רסלמניה שיש לך שם שסיסטם כתב אני פשוט לא מאמין שלא כתבו אף מילה על אנדרטייקר ועל ההשגים שלו ברסלמניה ועל השיא שהוא קבע ברסלמניה 18 ל 10:0, באמת אילן כתבו שם הכל על רסלמניה אבל דבר חשוב כזה פספסתם ועוד דבר אילן עם תוכל להסביר לי בבקשה את הקטע ב"טורים" על השמועות שיהיה פיוד בין אנדרטייקר ל HHH או עם רוק ויכול להיות שהוא יהיה אלוף החדש לא ממש הבנתי מה כתוב שם....

אילן די

New member
אז ככה

קודם כל, הכתבה על העובדות של הרסלמניה היא כתבה של סיסטם רולס. אני פשוט מפרסם אותה כי אני חושב שהיא מאד מעניינת, אבל בטענות לגבי תוכן - הכתובת היא סיסטם רולס. בעניין הפיוד בין אנדרטייקר ל- HHH, פשוט מאד : באינטרנט הופץ פוסטר מזוייף של באקלאש, עם התמונות של רוק וטייקר. זה לא נכון, לא יהיה שום קרב בין רוק לטייקר (הם רק סיימו פיוד והם גם לא באותה הליגה). קרב האליפות בבאקלאש יהיה בין HHH לאנדרטייקר. לא כתבתי שיכול להיות שהוא יהיה אלוף. אני ממש לא יודע מה יהיו התוצאות אבל הניחוש שלי הוא ש- HHH ישאר אלוף. דבר אחרון - תודה על המחמאות אילן מגזין ה- WWF הישראלי

system Rulz

New member
דד מן

אילן צודק הטענות צריכות להיות מופנות אליי כי אני כתבתי אילן רק מפרסם. אז התשובה שלי היא כזאת: תשים לב שבעובדות התייחסתי לראסלמנייה בגדול לא התייחסתי למתאבקים בפרט אז לא כתבתי על ה10-0. כתבתי ביאוגרפייה של טייקר שם בהחלט התייחסתי לזה

למעלה