אילן אתה מלך... אתה סוס!! בהצלחה בארהב..!!
מ מינור קייס New member 27/9/03 #6 לאילן בהצלחה ושנה טובה בארה"ב שתצליח ותייצג אותנו כמו שצריך (וכמובן שתייצג גם את עצמך) מינור
נ ניר שחקן הסקבץ New member 27/9/03 #7 אילן שנה טובה... שנה טובה ומתוקה.. מקווה שתצליח בארהב ושתייצג אותנו בכבוד..(מה שבטוח יקרה). !ליאור המלך!
אילן שנה טובה... שנה טובה ומתוקה.. מקווה שתצליח בארהב ושתייצג אותנו בכבוד..(מה שבטוח יקרה). !ליאור המלך!
נ ניר שחקן הסקווש New member 27/9/03 #8 מה??? רק לו אתם אומרים שנה טובה??????? ומה איתי, אני עז??? לא סתם בצחוק... ברצינות עכשיו:שיהיה לכל חבריי הפורום ושחקני הסקווש בישראל שנה טובה ומלאת ניצחונות!!! ד"א: ליונתן! אם ניר שחקן הסקבץ' מעצבן אותך תגיד לי... אני אעזור לו!!!
מה??? רק לו אתם אומרים שנה טובה??????? ומה איתי, אני עז??? לא סתם בצחוק... ברצינות עכשיו:שיהיה לכל חבריי הפורום ושחקני הסקווש בישראל שנה טובה ומלאת ניצחונות!!! ד"א: ליונתן! אם ניר שחקן הסקבץ' מעצבן אותך תגיד לי... אני אעזור לו!!!
נ ניר שחקן הסקבץ New member 27/9/03 #10 את לא ניראה לי יודע מי אני בכלל ... יונתן אתה לא יודע מי אני ...אני יודע מי אתה ואתה ****** לעולם לא תדע אם קיללתי.... או לא
את לא ניראה לי יודע מי אני בכלל ... יונתן אתה לא יודע מי אני ...אני יודע מי אתה ואתה ****** לעולם לא תדע אם קיללתי.... או לא