אילי מאנינג בSNL

• פותח הנושא ESPN
  • פורסם בתאריך

ESPN

New member
אילי מאנינג בSNL

כל השבוע אני רוצה לכתוב על זה פה ורק עכשיו יצא לי. מישהו ראה?
היה שידור ביס במוצ"ש וראיתי כמעט את הכל (עד שנרדמתי), ומה אומר? בתור מישהי שמתעבת, אבל מתעבת, את אילי מאנינג, הוא ממש שיחק אותה בעיני!
ל45+- דקות, בכלל לא שנאתי אותו. לא שהוא השחקן הכי מחונן בעולם, וגם המערכונים שכתבו לו, לא היו הכי מבריקים בעולם, אבל נראה שהוא לקח את הכל ברוח טובה.
היה נחמד ביותר, פתאום היה לו צד אנושי מעבר לשחקן המצ'וקמק והממורמר שאני רגילה לראות במגרש (לפחות ככה אני רואה אותו).
בקיצור, צריך לדעת גם לפרגן כשמגיע....

guligirl

New member
התחיל רע, והשתפר

אצלי זה היה הפוך - ראיתי את התוכנית בגלל מאנינג, וגיליתי שSNL זה לא כזה נורא.
התוכנית התחילה ממש בקרשים, עם מערכון ממש לא מצחיק שכל מטרתו לרדת על פוקס (שדי פירגנו לSNL ביום למחרת ולא הזכירו בכלל את הגרילינג שעשו להם). זה די גרם לי להעריך מחדש את ה"איכויות" של חברינו ב"ארץ נהדרת" (לא אוהבת "ארץ נהדרת", לא מצחיק אותי כמעט אף פעם). מונולג פתיחה של מנינג שהיה די על הפרצוף לא ממש שיפר את המצב. אבל ככל שהתוכנית התקדמה המערכונים באמת השתפרו - המערכון על מאדן היה חביב מאוד, גם זה עם בית המשפט, "תוכנית האח הקטן", ועוד כמה דברים חביבים בקטנה.

RoyBehar

New member
הגרילינג של פוקס ניוז זה קטע קבוע בSNL

ואני חשבתי שהייתה תוכנית ממש טובה. אחת הטובות שלהם העונה.
איליי היה מעולה. קצת יבש בהתחלה באמת, אבל יחסית למנחים אחרים (למעט קומיקאים או יוצאי SNL שחוזרים כדי להנחות) הוא השתתף בהמון מערכונים והיה לא רע בכלל.
שחקן הוא לא, אבל לפחות יש לו חוש הומור והוא לא לוקח את עצמו ברצינות מידי.

omrili77

New member
My thoughts exactly

כולל אפילו ההירדמות בסוף, למרות שכשהתעוררתי חזרתי אחורה וגיליתי שמה שפספסתי לא היה מצחיק במיוחד (המערכון עם הדראג קווינז)

אבל מאז הכל חזר לקדמותו ואני שוב מתעב את הפרצוף המטופש שלו (אולי טיפ-טיפה פחות מלפני התכנית)

למעלה