איליגל יצאאאאאא!!!!!!!!!!

pringles1

New member
או קיי...

במשך כל הקליפ אמרתי לעצמי כמה שהוא גרוע וכל מה ששאקירה מנסה להעביר ולהבהיר פה ממש לא הצליח לה ולא קשור לתוכן של המילים (והיא בכלל לא אחת כזו- תמיד יש קשר בין המילים למה שרואים) אבל בסוף- השתנתה לי כל המחשבה ברגע שההיא חיבקה אותו... קטע יפה אהבתי נורא אפשר לומר שאפילו "הציל" את כל הקליפ... אבל את הבלונד של שאקירה ממש לא אהבתי, לא מתאים לה ככה השיער היא חייבת לשנות...

shakira06

New member
אממ....

לדעתי הקליפ ממש לא משו.. וגם לא קשור למילים.. אבל..הוא עדיין נחמד [ברור... זאת שאק!!] אממ... באמת הסוף עזה אותו קליפ יותר טוב... טופ...זאתת דעתי..:] דפנה:] נ.ב- מה הקטע שהוא מורח עליה קרח!?

THE ILLEGAL ONE

New member
נחמד..לא מתלהבת

אבל אהבתי את הקטע שזה כאילו לפני הרבה זמן(מצלמה ענתיקה וכ'ו)

shakira fan

New member
לא התלהבתי מהקליפ...

והוא לא ממש קשור למילים של השיר אבל הסוף מהמם!!!
למרות שממש דפוק הקטע שהיא מנסה כאילו לפתות אותו על הזירה כשהיא בשימלה זהב כזאת..נראה ממש פטתי...

shakira fan

New member
יש מצב שתפסיקי להתלהב?

מה הבעיות שלך?! לאן עכשיו הייתי אמורה לשרשר?!

THE ILLEGAL ONE

New member
מה מתהלבת?../images/Emo2.gif פעם ראשונה שאערתי

(ככה כותבים) לך. והיית אמורה לשרשר להודעה הראשית ולא להודעה האחרונה.

pringles1

New member
מה קשור להתלהב מההההההההההה?

פשוט תשרשרי נכון וזהו! ואם את חושבת שאת משרשרת נכון אז את לא...

shakira fan

New member
מה זה משנה איך לשרשר?!

עובדה שהבנתם כולכםםם למי רציתי לענות! אז מה אכפת לכם?!

perrinat

New member
מצטערת להפריע לדיון שלכן

אבל יש חשיבות לאן משרשרים הודעות, זה כמו שיש חשיבות לזה שאת מצביעה בשיעור לפני שאת עונה... כמו שיש "כללי דיבור" יש "כללי התנהלות ושרשור" בפורומים. לא אומרים לך את זה כדי להציק לך, רק מנסים שתפנימי, אז לפחות תנסי ללמוד לשרשר ולא תתגונני כל הזמן ותחשבי שתוקפים אותך. ערב טוב לכולם

pringles1

New member
../images/Emo45.gif

זה בכלל לא קשה... הודעה שאת רוצה להגיב אלייה תגיבי תחתייה והודעה שכבר הגיבו אלייה ודוגמא היא נמצאת בתחילת השירשור ומתחתייה עוד 3 תגובות אז את מגיבה לתגובה הראשונה- ישירות ולא להודעה האחרונה בטור... הבנת???

מושיק20

New member
קליפ נחמד. . . ../images/Emo202.gif

ציפיתי ליותר- מודה. האמת שאני גם לא מת על השיר הזה. בכל מקרה אני חושב שהיא נראית שם טוב.

למעלה