אילו...........

magy

New member
אילו...........

אילו היה נערך מבחן קבלה לעולם הבא, שהמתים יורשו להכנס אליו רק בתנאי שיישכחו לגמרי את כל חייהם, מלבד זיכרון מאושר אחד. שרק אותו יותר להם לנצור בנפשם..... עם איזה זיכרון הייתם מבקשים להכנס לשם?????????????????????? הבה ונפתח את הנושא...........שיכול להיות נוסטלגי מאד........ זיכרו...........זיכרון אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד המאושר ביותר.......................... מהו הזכרון המאושר של חייכם? (נלקח מספרו של א.ב. יהושע - הכלה המשחררת.......בקטע שבו מסופר על ביקור במוזיאון יפני בו מוקרן סרט שנושאו הוא...........השאלה שהצגתי.)

אני הייתי אומר שאין דבר כזה...

...זיכרון בודד בלבד, יש צ´קים ל"מוטב בלבד" בקרוס... אבל אם ניקח את שאלתך כאתגר... אז... זכרון ילדי יחד עמי על חוף הים לעת דמדומי הקיץ...משחקים... קיטש´י, אבל זה מה יש...

magy

New member
לא קיטשי

כל אחד והרגע שהוא זוכר............ אין לאף אחד זכות לגנות את הרגע של האחר........ ואין כללים לאותו רגע מיוחד........... צבעים, או צורה................ תודה ששיתפת אותנו.................... מחכה לשיתוף פעולה..........של כולם........... אני מנסה למצוא את הרגע שלי.....עדיין לא הצלחתי..... אולי עדיין לא התרחש.........

לפעמים מגיעה לך ../images/Emo25.gif

כזה אבהי אתה
יודע מה? גם חיבוק למה? כי בא לי
מקווה שלא אכפת לך

רק לפעמים? מה זה, תקופת הצנע?...

...וחוץ מזה, ההזדמנות שלך התפספסה... ראית אייך מאגי התיישבה לי על הברכיים, בלי חוכמות... איפה את היית?...

לי יש שניים הקשורים באחד...

זה נחשב? פסגת אושר ראשונה כשהחזקתי לראשונה את בני בזרועותי... לעולם לא אשכח את ההתרגשות וצביטת האושר בליבי. פסגה שניה כשעלה בן 13 לתורה....הוא עמד שם עטוף בטלית וקרא בתורה בביטחון ובקול זמיר... אלה זהרורי אושר המחממים את ליבי לאורך שנים ושאותם אני נוצרת עמוק עמוק בליבי.

magy

New member
משגע חונה, ....ממש מרגש..........

תודה ששיתפת אותנו..........

magy

New member
משגע חונה, ....ממש מרגש..........

תודה ששיתפת אותנו..........

לא יודע אייך איתכם, אבל למשל היום..

...כשהבטתי על ההודעה שוב, עלו בי זכרונות נעימים... מהילדות שלי... ומי הייתה הדמות הדומיננטית ביותר?... אבי?... אימי?... כבודם במקומם מונח... אבל לא הם... סבא שלי!!!...הוא הדמות... יש לי סרטים "8 ישנים...שבהם מופיעה המשפחה שלי עם הסבא וסבתא(תודות לאבי שהיה אז חולה על תעוד) ושם עדיין סבא שלי חיי ונושם ואני מקבל דמעות בזווית עיני כשחושב עליו, אני לא זוכר בכלל מתי בכלל דמעות בצבצו לי בעיניים בפעם האחרונה... ואל סבא שלי אספר פעם אחרת, לא היום...

ez2

New member
מג, אני לא בטוח שאפשר לענות על

השאלה שלך וגם אם כן, לא בטוח שרוצה. תחשבי לרגע, מהו בעצם כל האני שלך אם לא אוסף כל הזכרונות שיש לך. זה לא רק תמונות מהילדות שלך או עם הילדים שלך - זה גם השפה שלך והדעות שלך והאמונות שלך. כל האישיות שלך היא בזכרון. את חווה את ההווה בחושיך ומעכלת חוויות אלו במוחך ואז עושה להם save לדיסק הקשיח שלך שזה הזכרון. אם את מוחקת את כל הדיסק מלבד זכרון בודד אז לא נשאר דבר מהאני שלך. ומי שבא אז לעולם הבא זו לא את אלא סתם מישהי חסרת אישיות עם זכרון בודד שלקחה ממך. ואני, לא אכפת לי שמישהו יבוא לשם עם זכרון כל שהוא שלי. מה שחשוב זה שזה לא אני. אז או שאני בא לשם עם כל הזכרון שלי (טוב, מוכן לוותר על כמה אפיזודות משם) או שלא בא בכלל. מת וזהו. ....

הזיכרון המאושר של חיי-הוא היום!

ההווה, העכשיו השעות האחרונות לא הולכת לאסוף רגעים שהיו העכשיו,הוא האושר הנוכחי שלי. ואני מסתפקת בו. לא עושה קטלוגים אחרים. טוב לי עם המציאות של עכשיו,היום.

magy

New member
אל תתנפלו עליי.......

זה מהספר..........מדובר על רעיון בסרט יפני.................. זה הרי לא אפשרי........לבוא רק עם זכרון אחד......... אבל רעיון............. אני עדיין מחכה לאותו זיכרון שייקח אותי אל סופי............ויישאר איתי......... האסופה הישנה..........לא מספקת..............

למעלה