אילו...

פאמקי

New member
אילו...

"אילו הייתי יכול לחיות את חיי מחדש..." לא פעם, ובכל מיני הקשרים, אנו חושבות מה היה קורה אילו היינו יכולות לחיות את חיינו מחדש... האם הייתן מעדיפות לוותר על אהבת נשים? על העומק, הכמיהה, ההכלה, ההבנה, המגע הרך והנעים, התשוקה... על הקושי, חוסר הסובלנות, הגזענות, החששות, המאבקים... ולבחור לחיות עם גבר, להיות סטרייטית? איך לדעתך, היו נראים חייך אז בהשוואה לחייך עכשיו?

שאלתי את עצמי לא פעם...

שאלתי גם את אהובתי... האם הייתי מעדיפה להיות סטרייטית? בהנחה כמובן שלא ישאר לי כל זכר ליופי ולקסם שיש בלהיות עם אישה... תשובתי תמיד היתה- לא. וכמובן שחיי יכלו להיות קלים יותר.. "נורמליים" יותר... אבל כך נולדתי.. זו אני וחלק ממי שאני.. לא רוצה לוותר על מי שאני .. אני חושבת שאם נרגיש טוב עם מי שאנחנו.. שלמות עם זה שאנו נמשכות לנשים.. אז החיים לא יהיו באמת כל כך מסובכים.. העולם סביבנו לא יראה את זה כמשהו "נורא ואיום"... ואם הייתי סטרייטית.. סביר להניח שהייתי נשואה כבר... או רווקה (כי לגברים היה יותר קשה להתמודד עם מצבי הבריאותי)... אבל זו שאלה שעלולה להביא לטירוף הדעת.. אולי פשוט עדיף לקבל את החיים שניתנו, ולא לחשוב מה היה קורה אם היינו נולדים אחרת... שבוע מלא בקסם..

ji ji

New member
מסכימה עם כל מילה

לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב גם אם הייתי ממש מתאמצת גם בנוגע למצבי הבריאותי...

למעלה