אילו פרקים היו בסופ"ש?

הייזל

New member
אילו פרקים היו בסופ"ש?

ומי מתנדב לתקצר אותם? קדימה חבר'ה. מספיק עם שרשורי הרכילות.

MeItOsH

New member
../images/Emo153.gifהפרקים היו..../images/Emo118.gif

פרקים 11 ו-13 [כנראה שהם התבלבלו..] 11- Till The Blood Runs Clear 13-The Flax שמישהו אחר יתמצת... ושמתי לב בפרק 11 שהם [המפיקים של פארסקייפ] תיכננו לעשות עונה 5..כי בזמן שארין וג'ון היו בכוכב הזה עם ההבזקים הסולרים [דיונות החול של אוסטרליה]אז ג'ון אמר לפרלו אחרי שהוא הביא לה את הקלטת שתיעדה את חור התולעת משהו שהוא יפגוש אותה עוד 5 שנים ביציאה של אותו חור תולעת..

sprqy

New member
פרק 13 - THE FLAX

הפרק הראשון שראיתי בתולדות פארסקייפ! בזמן שהוא שודר בארה"ב בפעם הראשונה - מאז אני מכור כמובן... קרייטון וארין על ספינת חלל קטנה של מויה על מנת ללמד את קרייטון לטוס קצת בחלל. הספינה נתקעת פתאום בחלל ללא תזוזה. כמובן שארין מאשימה את קרייטון... במקביל האחראים על לכידת הספינה, הפיראטים, נוחתים על מויה ומאיימים על הצוות שהם יחטפו את מויה בתמורה לשחרור הספינה הקטנה. הקפטן הפיראטים שלהם נכנס למשחק עם רייג'ל. בנתיים ארין וג'ון מנסים לטוס אחורה בשיא הכוח מה שלא עוזר ואף מחמיר את המצב - אין מספיק אוויר! הדרך היחידה לתקן את המצב היא להלחים איזה משהו על מנת לתקן את העסק דבר שיגרום לעוד יותר שריפת חמצן. קרייטון מציע להיכנס לחליפות אך אחת החליפות שבורה. ארין מציע זריקת הרדמה\מוות שסבייאשן משתמשים (לא ברור מתי) קרייטון מסכים שהיא תיהיה עליו ומלמד את ארין החייאה. בנתיים רייג'ל מפסיד ומגלה לקפטן הפיראטים את מיקומה של _________ (לא זוכר) בהמשך מתברר שרייג'ל תכנן להפסיד מההתחלה. דארגו במשך הזמן נמצא על "ספינת זבל" שבעליה יודע איך להשתחרר מהרשת, לאחר עיכוב מסויים שדארגו רוצה לבקר בקבר ספינות לוקסניות הוא מגיע להציל את קרייטון ומויה שכל עסק התיקון לא הלך להם בכלל... כמובן שדארגו נכנס בדיוק שהעסק מתחמם וקרייטון באמצע להפשיט את ארין... הכל מסתיים שארין וקרייטון במויה והם מסכימים שזה היה להט הרגע והמוות עמד בפתח ואז קרייטון שואל אם ארין היא ה"נקבה" של המין שלה
יוצא מהחדר והם דופקים מבט אחד על השני בדיוק באותו רגע...

sprqy

New member
איזה רכילות?!

יש בדיוק שרשור אחד מתוך אחד עשרה שדן בהריון של קלאודיה והכל רק מתוך אהבה לקלאודיה ובלי שום רוע בעניין ורק בצחוקים! אז תרגעי!

aerynsun

New member
נצ"ש הארי פוטר ספר שישי

סיימתי לקרוא וממש אהבתי אותו. מישהו קרא אותו כאן?

sprqy

New member
ברור ובאנגלית

לפני כמה חודשים טובים... ספר מושלם! פשוט כיף לא נורמאלי. ג' ק רולינג גדולה! היא התחילה רק עכשיו לכתוב את השביעי...

aerynsun

New member
קראתי את החמישי באנגלית

והתחלתי לקרוא את השישי באנגלית, בסוף החלטתי שאני מחכה לעברית. ונהנתי מכל רגע. ספר באמת מושלם. הספר הזה והרביעי הכי יפים בסידרה לדעתי(ודרך אגב הסרט הרביעי גם היה מ ד ה י ם!!! (בקנה מידה של הארי פוטר)) כל כך הרבה דברים קרו בספר הזה עד כדי כך שהספר האחרון הולך להיות שונה מאוד מאוד מאוד מהתבנית שהיתה עד עכשיו. אתמול היא התחילה לכתוב את השביעי? וואו! היא בטח ממש מתרגשת. לסיים ככה את הסידרה הזאת שאהובה לא רק עליה אלא על מיליוני בני אדם.

sprqy

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo58.gifהארי פוטר ספר 6

מסכים לגבי הספרים ה4 וה6 והסרט. לא חושב שהתבנית בשביעי תיהיה שונה מאד מאד מאד, לפי דעתי אחרי כמה פרקים ראשונים בספר שהארי חוזר לבית הוריו הוא יחזור להוגוורטס ללימודים. היא לא יכולה להוציא אותו משם זה המקום שהוא הכי אוהב ומרגיש בבית בו וכמובן שהוא צריך ללמוד קסמים על מנת להילחם בוולדמורט. היא כבר עשור בעולם של פוטר בטח שיהיה לה קשה שזה יסתיים... גם לנו

aerynsun

New member
הארי פוטר ספר 6 ../images/Emo58.gif

נראה לי שזה יהייה שונה מאוד מאוד מאוד
כי הארי אמר שהוגוורטס בלי דמבלדור זה כבר לא בית בשבילו מה שנראה לי יוביל למעין ספר מתח. הארי רון והרמיוני בעקבות וולדרמור. ספר הרפתקאה! ואיזה חמודים רון והרמיוני רון הדמות האהובה עלי...חמודון! עשר שנים
וואו! מעניין עם היא אחרי איזה חמש שנים תחליט להמשיך עם ספר שמיני...

קידבו

New member
קראתי את השישי באנגלית

ב3 ימים לפני חודשיים בערך, וכשהגיע בעברית קראתי אותו תוך 8 שעות והעברתי לאחותי (קניתי אותו בעיקרון בשבילה מתנת יומולדת). ספר מרתק בצורה מטורפת. אני מוצא את השלישי והשישי הכי טובים. הרביעי גם מעולה, אומנם שחטו אותו בסרט אבל הסרט עדיין טוב. מת כבר שיגיע הספר השביעי. רולינג פשוט מעולה. אגב, אמרתם שהיא התחילה לכתוב את הספר רק עכשיו, היא כתבה את הסיום שלו כבר לפני כמה שנים, את הפרקים האחרונים, הם שמורים בכספת בבית שלה נראה לי, היא הראתה את זה בראיון שנערך איתה בBBC. כמובן היא לא הראתה את הטקסט עצמו אבל את המעטפה ואת הדפים בפנים. בקיצור, רולינג סופרת ענקית.

pigit22

New member
גם אני קראתי את ה-6 והוא נהדר אבל

ה-5 היה יותר טוב מבחינת סוג העלילה. מישהו יודע מה עם הסרט ה-5 כי היו שמועות שהיא חתמה רק על 4 סרטים ?

sprqy

New member
מבחינת סוג העלילה?

אפשר פירוט? הסרט החמישי מתחיל את הצילומים שלו אוטוטו כולל כל השחקנים הקבועים ומחפשים לונה! יש מישהי שדומה לה בפורום?

pigit22

New member
אני לא יודעת בדיוק איך להסביר אבל

בספר ה-5 היה איזה ניצןץ שלא היה באחרים . אולי כי הוא יותר ארוך אז היא הספיקה לגעת ביותר נושאים , ובו הכל בעצם מסתדר במקום הנכון (הכוונה לפרטים בסיפור שתמיד היו במין אפלה) וזה די נחמד לקרוא את זה ...

למעלה