אילו מן חיים אלה

sweetblue

New member
לילה טוב לך

אני יודעת שאלו חיים לא קלים אבל אין מה לעשות . יש כאלה שנולדים עם בעיות ולצערינו לנו יש את הבעייה הזו . בולימיה . אני חושבת שזו הפעם הראשונה מזה הרבה זמן שאשקרה אמרתי את זה בקול רם . . . אין מה לעשות מתוקה חוץ מלתמוך אחת בשנייה . זה המעט שאנו יכולות לעשות .

מתוקה כחולה...

אכן..אלו לא חיים קלים. אבל אני לא ממש מסכימה עם זה שאין מה לעשות. נכון - יש בחיינו דברים שצריך לקבלם כפי שהם, כי באמת אין מה לעשות בכדי לשנותם... אבל המחלה הזו אינה כזו. אולי אף מחלה לא כזו...תמיד מלחמה בחזרה יכולה להועיל ולשפר את המצב. אנחנו לא נולדנו עם המחלה הזו. ואנחנו גם יכולות להחליט שאנחנו לא הולכות איתה... לא מוותרות ומרימות ידיים כי אין טעם להמשיך להאבק... גם אם זה קשה ולפעמים נדמה כבילתי אפשרי... אפשר גם אחרת. אפשר להחליט שאנו לא נותנות למחלה להמשיך לשלוט בחיינו. ושאנחנו לוקחות את השליטה חזרה לידינו. וזה אפשרי. רק צריך לרצות מספיק. אכן - תמיכה אחת בשניה יכולה לעזור ולהועיל מעוד. אבל אסור לנו לוותר ולהסתפק בזאת. צריך לנסות ולחזק עצמנו יחד כדי להמשיך במלחמה ולא לוותר. ולזאת נדרשת המון תמיכה והבנה והקשבה ועזרה. ואפשר לקבל אותה כאן...תמיד תמיד. ובאמת...יחד נצליח להמשיך במאבק ולא לוותר. ולהמשיך וליחל לתקופות טובות יותר. ברוכה הבאה אלינו, חמודה. אני מזמינה אותך להשאר פה עימנו...שנוכל להכיר אותך קצת יותר. תמצאי כאן המון הבנה ותמיכה ואהבה...אולי לא כחולה כמו שלך אבל גם זה משהו. מאחלת לך המון בהצלחה... את צריכה את זה. כמו כולנו כאן. יחד נצליח לעבור הכל...ולהתגבר על כל המיכשולים. יד ביד ולב אל לב... נצליח במאבק הזה. שלך תמיד מאיה

למעלה