אילו מילים....

שונרא29

New member
אילו מילים....

אפרופו שירים שמזמינים דמעות, נזכרתי בשיר של דני רובס שאני מאוד אוהבת ורציתי לשתף בכמה שורות. נראה כאלילו כבר לא כותבים ככה... דני רובס/ניצן קייקוב - זה לא אני אם לא אני מי יאהב אותך עד לדמעות אם לא אני מי יימס בתוכך אם לא אני מה יזרום בדמך מי ירתח בדמי אם לא אני אז מי בברכת אהבה כה עזה לכולנו, ושבוע שמח, שונרא

Rtitan

New member
דני רובס... ../images/Emo47.gif

אחד היוצרים הכי מדהימים שאי פעם היו כאן. כשהייתי סטודנט בטכניון, הוא היה מגיע להמון הופעות שם, וה-X-ית שלי היינו הולכים לכל הופעה... ולא רק שם. זה הגיע לרמה של "היי RT, איך היה הפעם?" "כרגיל, נפלא... מתי רואים אותך שוב?..." הישירים "רכבות"... ו"כוחו של המשורר"... שני שירים שפשוט... גאון האיש - פשוט גאון!
.

שונרא29

New member
מסכימה עם כל מילה

לצערי לא הייתי בהופעה שלו למרות שהוא אחד היוצרים החביבים עלי (לצד מתי כספי ואחרים). בנתיים אני מסתפקת בלשים מידי פעם את התקליט "פנים ושמות" בפטיפון ולהאזין לקול הכל כך מלטף שלו (אפרורו מה גורם להרגיש בית). ומכיוון שאני לא מורידה מוזיקה ישראלית אני מאמינה שאני אפרגן לעצמי את הדיסק החדש שלו. איזה כיף לי. שונרא

Rtitan

New member
יש לדני רובס דיסק חדש????

לא שמעתי על זה... המעוות יתוקן כברהיום!

שונרא29

New member
קבל תיקון

לאחר בדיקה קצרה בנושא - אין דיסק יש הופעה. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף הנחתי שלאור השיר החדש יהיה גם דיסק חדש but you know what they say about assumptions: assumptions are the mother of all fuckups... מצטערת שונרא

../images/Emo45.gif אומן גדול (ואיש מקסים ונעים!)

...ומלבד שירי האהבה (והפרידה) המקסימים, שני שירים שעושים לי קווטצ' בלב -
מחר הוא יחזור, של ימי הזכרון
ו
אחי, של אהוד מנור ה
. מילים שעושות לי לקפוא במקום

אותו שכחתי...

"יש ודאי במקום נסתר תשובה לכל דבר אז למה דווקא לי נגמר הכל לפני שהתחיל"
אבל אני מרגישה קצת פארטי פופר נוכח איחולי האהבה שאיתם התחלת...

EFRATY10

New member
תמיד אהבתי את שיריו של דני רובס.יש לי גם את

הקלטות שלו משנות התשעים.

3 שרונית

New member
"זה לא אני זאת את , לא אני , לא לא

אם לא אני מי יאהב אותך עד לדמעות אם לא אני מי יימס בתוכך אם לא אני מה יזרום בדמך מי ירתח בדמי אם לא אני אז מי."

שונרא29

New member
למה אי לקיחת אחריות?

זה שיר על פרידה. זה שיר על אהבה עזה שנותרה בלב שלו בלבד. שונרא

3 שרונית

New member
מכירה את"עכשיו אתה חוזר בחזרה"

של מירי מסיקה? "קצת עצוב לי אתה איש כזה חכם ורק דבר אחד למדתי ממך עזבתי את הבית עברתי לדירה שכורה ועכשיו אתה חוזר בחזרה" על מה הוא מדבר??

שונרא29

New member
הממממממממ

יש לי התחושה שזאת שאלה רטורית.... אבל אני חושבת שגם השיר הזה (שהוא גם מדהים!!!!!) הוא על עזיבה רק ההפך - בשיר הזה הבחור הוא זה שעוזב.... לא על אי לקיחת אחריות (אם זאת היתה הכוונה). אני מפספסת פה משהו? חתול מבולבל

3 שרונית

New member
אכן שיר מדהים

הנקודה היא שבניגוד למה שחושבים מרבית האנשים, השיר לא מדבר על בחור שעוזב את בת זוגו, אלא על אבא וילדה.. לפעמים מילים הם מה שאנחנו עושים מהם....והתשובה לשאלה שלך, מנקודת המבט שלי , נמצאת במילים "זה לא אני זו את...." ,

אני

ניחשתי שזה אבא וילדה. למרות זאת השיר הזה ליווה אותי בתקופה מסויימת.

למעלה