אילו ימים..

אילו ימים..../images/Emo10.gif

עברו עלינו ימים קשים. אחי לא יצר איתנו קשר שישי-שבת-ראשון, לא ידעתי מה לעשות עם עצמי מרוב דאגה. (תזכורת,הוא כבר 27 ימים במילואים בצפון, ורגיל לשלוח SMS שהוא בסדר כל יום), סופשבוע כזה,עם הרבה שמועות והרבה הרוגים ואח שלא זמין ולא עונה להודעות וכלום. החלטתי שזהו,אני מתקשרת ומחפשת אותו ו"מלשינה" על המצב בבית ,(הוא לא סיפר בצבא שלפני שנה וחצי אמא נפטרה) והחלטתי שאני מספרת ואגיד שאנחנו דואגים וכו' וכו', הגיע הזמן שישחררו אותו קצת הבייתה,לא? מצאתי את עצמי בפחד מוחלט מתקשרת לקצין העיר בעיר שלנו (וזה מאוד מפחידדדד-היו הרוגים אצלנו) ,סיפרתי את הסיפור וקיבלתי טלפון של קצינת המילואים שלו, התקשרנו אליה (אחותי ואני) וסיפרנו לה שאנחנו דואגות ולא ראינו אותו מזמן, ויש הרוגים וכו' וסיפרנו שאמא נפטרה והמצב עדיין רגיש ועדין . הקצינה (שמכירה אותו כבר כמה שנים) התפלאה ואמרה שלא ידעה על זה, ושהיא תנסה לראות מה אפשר לעשות בקשר לשחרור. ככה כל היום בטלפונים איתה ,היא אומרת שהוא בסדר, אבל אין אפשרות לדבר איתו ולא מוכנה להגיד איפה הוא. ביקשנו שלא תגיד לא כלום על שיחת הטלפון שלנו ועל זה שסיפרנו לה וביקשנו לראות אותו קצת... כל היום ככה, דואגים בטירוף (הוא בגולני..), החלטנו להתקשר שוב ולמסור לו שאנחנו מחפשים אותו ודואגים. בסוף,אחרי כמה שעות טובות ,קיבלתי SMS ממנו שאומר שהוא בסדר ולא יכול לדבר והוא אוהב אותנו
כמה בכיתי מאושר... אז עכשיו קצת יותר רגועים, ומחכים לשובו. (שיבוא כבר.....שיבוא כבר...) זה שאין לו אמא, לא מזיז להם הרבה?
סליחה על ההשתפכות, ותודה למי שקראה עד הסוף.

Darkmatter

New member
../images/Emo4.gif

נשמע ממש מורט עצבים. מקווה שהכל ייגמר בקרוב ושכולם יחזרו בשלום. כ"כ כואב על החיילים האלו... הכי חשוב בינתיים שהוא בסדר.
וגם הפסקת אש היום. אתמול היו 17 אזעקות והמון נפילות בקריות ובחיפה. ועכשיו בלי עין הרע שקט מוחלט. צילמתי היום את אחת הנפילות מאתמול מהקריה שלי [כמובן באותו הרחוב שנפל תמיד- פעם רביעית...]. מקווה שזה נגמר ושגם החיילים ייצאו כמה שיותר מהר הביתה... הוקוס, יהיה בסדר.

תודה חמודה

זה באמת היה מורט עצבים מקווה שגם עליכם יעברו ימים טובים ושקטים יותר. היום נחת קצת?

../images/Emo201.gif

את באמת אחות רחמניה ... איזה מותק. צר לי לקרוא כל פעם איך את נקרעת. שיחזור כבר! אוהבת ומחבקת.

../images/Emo24.gif

איך אפשר לא לדאוג? אח זה אח.. בינתיים יש לי ציפיות גבוהות מאוד לראות אותו כאן (יש לי כבר מאתמול), ובינתיים זה לא קורה

הוקוס יקרה...

נשמע מאווווד מפחיד הימים שעברו עליך.. ומאוווווווד שמחתי לקרוא בסוף על ה SMS ממנו.. אפילו אני הרגשתי הקלה כאן.. שולחת לך ים של חיזוקים וחיבוקים

עידן64

New member
נשמע בלי אפשרי לעמוד במתח הזה...

שמחה שקבלתן SMS שיעזור לשמור על שפיות, כל הכבוד על היוזמה וזה בהחלט נורמלי להרגיש ולפחד כך,כי זה נורא!!!! שולחת לך חיבוק גדול ומקווה שבקרוב יופיע ותוכלי לנוח קצת מהרגשות האלה ולהנות מזמן משותף וכייפי איתו

ymz

New member
יקירתי, כמה כוחות יש לך

כל הכבוד על התושיה. פשוט מדהים כמה כוחות את מוצאת בעצמך ומצליחה להפוך עולמות רק מדאגה לאחיך. שמחה שקיבלת SMS והכל בסדר, בטח בקרוב הוא יחזור הבייתה, לא?

אני כ"כ מזדהה...

עם המשפחות של החיילים, אני לא יכולה להפסיק לחשוב על הימים הקשים שעברו ועוברים עליהם... עשית בחוכמה שלקחת את העניינים לידיים ושהרמת טלפון לקצין העיר והסברת את המצב... מקווה שאחיך וכל שאר החיילים שנמצאים בלבנון יחזרו בהקדם...
שיהיה לנו שבוע שקט...

היום יש יום טוב ../images/Emo13.gif

נחשו מי בבית? נראה לי ששווה לבוא ולהתבכיין לכן,כי אז זה משפיע
בכל אופן,הוא בבית!!!!! כנראה שזה נגמר.. הסיוט הזה.. תודה לכן על העידוד, אוהבת אתכן.

כמה טוב!

תודה שעדכנת אותנו. רווח לי לשמוע שהוא חזר. אין כמוך, כל הכבוד לך על מה שעשית.

הוקוס יקרה../images/Emo24.gif

מצטערת לקרוא על כל התהפכויות הבטן...שתיגמר כבר המלחמה הזו! נשיקות

למעלה