מה ברור? היית ממשיכה להתאמן? לא הבנתי
בואי נאמר שהיו אומרים לך שאת חייבת להפסיק לטפל ולעסוק בהילינג זה או אחר, אחרת בעוד חודש תיפולנה לך הידיים, באמת היית ממשיכה? לא הבנתי. או שהיית מחפשת בתוך עצמך את הדבר הבא? לגבי השאלה השניה - ואני פותח פה דיון פנדורי אולי - אני לא דוגמא לשאול, אני לא מתלהב מגידול ילדים, מבחינתי הם רק המשך של המין האנושי\יקום ואני הכלי שצריך לתחזק אותם בשבילו. למרות זאת, אני אוהב את הבת שלי מאוד מאוד, ומעניק לה אהבה ותמיכה בכל מה שהיא עושה. אבל מבחינתי ילדים הם בדיוק כמו גורים של חיה. אנחנו החיה רק שלנו הכניסו פסיכולוגיות במשך האבולוציה, על מנת שלא נחשוב שאין צורך בילדים ועל מנת שנתחזק אותם כל עוד אנו חיים. אם היינו מתעמקים היינו מבינים שאין צורך בהרבה ילדים. האדם הקדמון הביא ילדים כמו שגורילה מביאה. המשמעות האמיתי של ילדים לא שונה משל גורי חיה או משל ילדים של אדם קדמון. הפסיכולוגיות שלנו משנות את התפיסה הטבעית של רבייה, וגורמות לה להיות בעלת משמעות. אני שומע שגבר אומר לי - אני גאה להביא ילד. מה גאה? אתה חומר ביד היוצר שאומר לך תביא ילד זו גאווה, כך אתה מצהיר על גבריותך. בטאו אומרים שהמנהיג הטוב אינו משאיר עקבות להנהגתו. שהוא גורם לעם לעשות מה שהוא רוצה, כשזה חושב שהוא עושה מה שבליבו ויודע שזה מה שטוב לו. אותו מנהיג קודם כל אוהב את העם, אחר כך דואג לצרכיו. כמו המנהיגים שלנו
. מי שצריך פרוש - היקום\טבע\טאו\האל הוא המנהיג, כמובן אלא מי; אנו העם כמובן; הוא הכניס לנו פסיכולוגיות מבלי שהשאיר עקבות; אנו מביאים ילדים בשבילו כשאנו חושבים שזה בשבילנו. אולי זה בשבילנו, אבל קודם כל בשבילו. אה... לגבי ילדים אומרים שם, בטאו....בטאו, ברור- הם לא שלנו להחזקה, הם כמו נשל הנחש, אותו אנו משאירים מאחורינו. nh athbu nchi zt, jh ctakhv/ x,o cshjv' kt kej, crmhbu,/ (זו לא טעות, זה קוד, לא ממש קשה לפיצוח, שמי שיצליח לפענח אותו - יוער ויואר...אולי). וסוף סוף תשובה לשאלה שלך - לאחר הרקע לתפיסתי, את יכולה להבין שזו שאלה קשה מבחינתי. אבל נראה לי שהייתי ממשיך. קבלה, המתמסרות - מכירה?
.