אילו הייתי בוש...

אילו הייתי בוש...

אבל אני לא. הייתי פונה לא לקהל האמריקאי שממש לא זקוק כרגע לדבריו, אלא... לעולם הערבי ולומר... מי שבצד שלנו שיודיע על כך תוך 24 שעות ומי שלא... ולפחות עיראק ואיראן בכלל קבוצה זו דמו בראשו ואני מדבר על הרתעה, התקפה חד פעמית, בונבוניירה אחת ולתמיד פצצה גרעינית על בגדאד וטהרן מי יגנה את ההתקפה? מעניין גם מי יצטער עליה אולי בעצם הם ילחמו שוב את מלחמתנו כמו במלחמת המפרץ

ולו אני שרון הלילה..

הייתי מפציץ את עזה-עד שעראפת יתפנה ממנה לתוניס ללא שום הפסקה. זה הזמן-זו השעה.. פעם במאה שנים.. מרק.

טיפה הגזמת עם הנושא הגרעיני...

פצצה גריעית במזרח התיכון בסופו של דבר גם תפגע בישראל..

_forever

New member
אני מצטערת...

אבל אתה יודע מי נמצא ממש לידם?! יפה... אנחנו! ואניגם מצטערת על זה שיש שם אולי איש אחד שלא רוצה בדבר הזה... בכל מה שקורה עכשיו,אתה יודע? יש אנשים שהם לא כאלו... אולי עכשיו יש קצת כאלה בצד שלהם... אבל עדיין, יש אותם... הדבר היחידי שהוא טוב מכל הדבר הזה שעכשיו אנשים יהיו לטובתינו ולא יקראו לנו נצאים! אלא יבינו אותנו... וממש לא יהיו נגדנו אלא לטובתינו!

queenfan

New member
תקשיבו שנייה

תקשיבו, בזמנים כאלה אנחנו לא צריכים לקרוא לעוד הרג... יש כל כך הרבה סבל מסביבינו, פיגועים בארץ, בחו"ל, תאונות דרכים, מחלות.. הגיע הזמן לסבלנות, ולא לכעס.. צריך להעניש את האחראים למעשה הנורא הזה. לא ילדים פלסטיניים שחיים לידך ולא קשורים בכלל..

למעלה