אילו הייתי ..............אז ......?

liz_liz

New member
אילו הייתי ..............אז ......?

תמשיכו........ מה היה קורה ומה היה משתנה? על מה לא היית חוזר ? ומה הכי היית רוצה שיקרה ? ליז.
הולכת לשתות
ולעשן
. עד שאחזור מקווה שיהי פה מישהו שאחזור ... ליז

שירז**

New member
הי ליז, אני רואה שיש לך המון שאלות

אבל לא ממש ראיתי שיש לך דיעה כל שהיא לגבי כל מה שהעלת כאן , אולי תשתפי אותנו בדעותייך ולא רק בשאלותייך . הרי לא ממש משנה מה הגיל שלנו ומה העיסוק שלנו כאן כולנו שווים ומה שאנו חולקים כאן זה הדיעות , והתתמכרות של כל אחד מחברי הפורום . ספרי קצת מצד אחר בלי שאלות

liz_liz

New member
לשירז .

אני מביעה כאן בדרך כלל דעה אם לא שמת לב . את יכולה לחזור אחורה ולבדוק . הגיל והעיסוק זה סתם לסקרנות את לא היית חייבת לענות . שירז אני מנסה להכיר מנסה לקלוט את דעותיכם ,זה לא אומר שאין לי דעות . אני מסתכלת מהצד , ורואה מה שמעניין את הפורום הזה ביומיים האחרונים זה למה ילד בן 10 גולש בפורום הזה ולמה הוא מכור ? ולמה ההורים שלו לא מתערבים ולמה ולמה ולמה ...... הבעתי דעה בעיניין הזה , וגם לגבי המון דברים אחרים. שיהיה לך לילה טוב .
ליז .

liz_liz

New member
כן מותר.

כתבתי כבר ואכתוב שוב . אני בת 28 וחצי . אני נשואה ואם לילדה בת שש.

liz_liz

New member
לא הייתי רוצה להיות מישהי אחרת ..../images/Emo39.gif

לא הייתי רוצה להיות מישהי אחרת ,לא הייתי בוחרת את המובן מאליו , אוהבת מאוד את מה שאני , עם כל הקשיים והשנויים שיש בחיים . אני מאמינה מאוד בדבר אחד , שכל מה שקורה לאדם באותו הרגע גם אם זה טוב או אם זה רע , זה היה אמור לקרות לאותו הרגע .וצריך ללמוד רק מטעיות או מהצלחות .

חוצמזה ליזי צריך לדאוג שהדברים

יתקשרו לנושא ההתמכרות לאינטרנט כי בשביל זה אנחנו פה ולא סתם בשביל הרהורים על החיים איך אני בשבילך אימגין? הפנמתי משהו סוף סוף?

lady_anne

New member
לא חבל

כי לכל אדם יש את התפקיד שלו בעולם הזה ובגלגול הזה גם אם הוא נפטר בדמי ימיו, אבל זה שייך יותר לפורום רוחניות. בוקר טוב בנות (ואימג´ין גם)

e-magine

New member
ליז אולי את מוכנה להסביר לי

למה העלית בפורום זה שאלות כגון: "מה היית לוקח לאי בודד, "מי היית רוצה להיות" וכמדומני "מה היא אהבה, שאלות, מעניינות ככל שתהיינה, שאינן קשורות לנושא הפורום.

liz_liz

New member
כן אני מוכנה להסביר .

הסברתי כבר ואחזור על זה שוב . בפורום התמכרות לאינטרנט אין כותרת קובעת שעל דבר מסויים צריך לדון או לדבר ,המשותף לכולנו הוא עצם ההתמכרות לאינטרנט אבל אני חושבת שאפשר לדבר כאן על כל דבר בלי כותרת נילוות . כך היא דעתי אם אתם חושבים שדעתי לא נכונה לא אדון איתכם יותר על נושאים אלו,אלה אך ורך על ההתמכרות . ליז .

liz_liz

New member
למאדאם שירז וכל השאר ...

דרך אגב כרגע אני בעבודה בהפסקה ,וזאת הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום הזה דרך העבודה . מה שרציתי להגיד הוא זה שאני כאן ואתם הוא כתוצאה של משהו .. לעומת אחרים שבאים לדון על משהו . יצא מבולבל אנסה להסביר מאוחר יותר יש לי ישיבה עוד חמש דקות ביי בינתיים .

שירז**

New member
אשמח לשמוע את תשובתך , קצת יותר

ברור ומדוייק למה בדיוק חתרת או התכוונת שהעלת את כל הדיונים האלה, חוץ מהתשובה שאמרת "אנשים מענינים אותך".....הרי סתם לא עולים דיונים מסוג זה, והאמת אני חושבת שדרך הדיונים האלה ליז את בעצמך למדת משהו ולקחת מזה משהו לתיקון משבר כל שהוא אולי בחייך , או דרך התשובות האלה את למדה איך להגיב לדברים מסויימים, מחכה לשמוע את דעתך לכל זה. ואולי יש תשובה הגיונית יותר ומסודרת יותר ליז אל תשכחי שכל מה שמחבר את החברים כאן זו ההתמכרות לנט ולא משנה לאיזה אתר או איזה סוג של פורום את מכורה.חלק מהשאלות או הדיונים שהצלחת לפתח כאן לא יכלו להתאים תמיד לנושא המקום ,ונכון שאנו מידי פעם מעלים כל מיני נושאים שאינם קשורים למקום אבל , באיזה שהוא מקום גם אותו דיון ניסגר אי שם , טוב פרשתי לעת עתה, מחכה לתשובתך.

soulbird

New member
טוב אני אענה

לו הייתיפחות שעות ברשתאז אולי הייתי קוראת יותר ספרים , עושה יותר ספורט , משקיעה יותר בלימודים מכה פשוט מכה האינטרנת
יש לי אותותו מבחנים ומה אני עושה ??? גולשת!! טוב מצאתי פיטרון חלקי וזה ללמןד בםפריה (למרות ששם גם יש מחשבים). there is NO ESCAPE!!

לרותם ליסה החמודה!!!!!! מתוקונת

אל תחששי להיכנס לכאן ולשאול דברים שמטרידים אותך בקשר להתמכרות לרשת ולנסות להיעזר מנסיונם של האנשים פה פסדר מתוקה????

למעלה