"אילוף" נועד לחיות

איזו תמונה

UltraL

New member
חלום

נשלטת זוחלת לעברי כך. וחלק מאימון שתעשה אז זה יפה.

צודק! אלון לטיפולך !!

צריך לשמור על שפה נאותה בפורום ואחרי שנמחקה לי הודעה עקב שימוש במילה הגסה "חזוק" (סליחה אלון אבל אני חייב איכשהו לחדד את הנקודה העדינה והרגישה הזו) אני חושב שצריך לאכוף את אותה מדיניות הל הודעות שמכילות את המילה הזו שציינת ואיני רוצה לחזור עליה כאן משום שאם הצעתי הזו תתקבל יאלץ הצנזור למחוק גם את ההודעה הזו.
אגב אם לא הספקת לקרוא את הודעתי המקורית בתגובה לשאלתך האם האמריקאית נהנתה מהאונס האנאלי (ואני אנסה לנסח את זה שוב באמצעות שימוש בעזרת מילים מקובלות ונהוגות בפורום הזה) הצעתי לך לנעוץ דילדו עבה בישבנך כדי שתוכל להתנסות בחוויה הזו בעצמך.

חג חירות כשר ושמח לכו-לם:
מבוגרים על רמה, צעירים מתחת (אופס) לרמה, מלכות, שפחות, אדונים ומשרתים, מאולפות ומאומנות על שתיים ועל ארבע, בארונות ובכלובים. וזה מזכיר לי שבזמן ביעור החמץ מצאתי שלד בארון ואני לא כל כך יודע מה לעשות אתו.

A לוןA

New member
הערות בקשר להחלטות ניהוליות

יש להפנות למנהל הפורום בפרטי, ובמידה ולא מתקבלת תשובה נאותה או משביעת רצון- ניתן לפנות במסר או מייל להנהלת הפורומים.
לא יתנהלו דיונים כאלו על גבי הפורום- וזאת בכפוף לתקנון תפוז.

הודעה זו נשארת- הודעות דומות ימחקו.

Dan_Kap_

Active member
הועדה לתקינת בדסמ

תצרף את השגותיך לרשימת הנושאים העולים על שולחנה.

בדסמ בעיני הוא מרחב קסום שבו יש לכולנו את החופש להגדיר מחדש מה אירוטי עבורנו ולכן נראה לי שבשלב הזה איבדת את הקולות של כל מי שהמונח אילוף קוסם להם/ן.

A לוןA

New member
אני רוצה לקבול

על תדירות כינוסיה של הועדה.
כל כך הרבה השגות לתקינות בדסמית, וכל כך מעט כינוסי ועדה...

למעלה