צודק! אלון לטיפולך !!
צריך לשמור על שפה נאותה בפורום ואחרי שנמחקה לי הודעה עקב שימוש במילה הגסה "חזוק" (סליחה אלון אבל אני חייב איכשהו לחדד את הנקודה העדינה והרגישה הזו) אני חושב שצריך לאכוף את אותה מדיניות הל הודעות שמכילות את המילה הזו שציינת ואיני רוצה לחזור עליה כאן משום שאם הצעתי הזו תתקבל יאלץ הצנזור למחוק גם את ההודעה הזו.
אגב אם לא הספקת לקרוא את הודעתי המקורית בתגובה לשאלתך האם האמריקאית נהנתה מהאונס האנאלי (ואני אנסה לנסח את זה שוב באמצעות שימוש בעזרת מילים מקובלות ונהוגות בפורום הזה) הצעתי לך לנעוץ דילדו עבה בישבנך כדי שתוכל להתנסות בחוויה הזו בעצמך.
חג חירות כשר ושמח לכו-לם:
מבוגרים על רמה, צעירים מתחת (אופס) לרמה, מלכות, שפחות, אדונים ומשרתים, מאולפות ומאומנות על שתיים ועל ארבע, בארונות ובכלובים. וזה מזכיר לי שבזמן ביעור החמץ מצאתי שלד בארון ואני לא כל כך יודע מה לעשות אתו.