אילוף בצפון

Benten

New member
אילוף בצפון

שלום אני צריכה למצוא מאלף באזור קרית שמונה-מישהו מכיר? יש לבוסים שלי האסקי זכר בן פחות משנה והם משחררים אותו (למרות שהסברתי שזה מסוכן והוא כבר הורעל בעבר-הוא קופץ מעל הגדר כאילו כלום) והוא הורג חתולים.-איך אפשר לפטור אותו מהמנהג הזה???

Benten

New member
אני יודעת...

הכלב הפרטי שלי מעולם לא יוצא מהבית ללא רצועה. אבל זה כלב לא שלי וניסיתי להסביר להם שזה מסוכן ולמרות שהוא כבר הורעל, לא אכפת להם לשחרר אותו (בטענה המגוחכת שהוא לא ינשך אנשים) כאילו זה מה שיעזור כשהוא ידרס/יורעל/יאבד/יחטף/יעבור התעללות. כלב בבית לא מוכנים להכניס-זה טומאה (שומרי מסורת) ומהגדר הוא קופץ אז הם קושרים אותו בחצר לכבל 2 מטר וזה די אכזרי. אבל בקרוב יקשרו אותו לכבל ארוך יותר שהוא יוכל להתרוצץ בגינה בלי לצאת. אז לפחות שלא יהרוג חתולים.

lilithmm

New member
גם כאן אפשר לעשות משהו

כפי שנאמר כאן יש גדר בלתי נראית, אבל צריך לעבוד על הכלב שיקבל שוק חשמלי וידע לקשר אותו עם סוף החצר. אם לא עושים כך הכלב עלול לא לקשר את הזעץ עם סוף החצר ופשוט מרוב בהלה לברוח ולא לחזור. בכל אופן, עדיף על קשירה. מצד שני אפשר למתוח כבל רוצה לאורך כל החצר.

dogma12

New member
פתרון

גדר בלתי נראית היא הפיתרון זה עדיף ממוות מהרעלה או הרג חתולים. במידה וזה מעניין אותך פני לתיבה האישית

p a k a

New member
אני מכירה!!

במקרה גם אני מהאיזור המאוד קרוב לק"ש..
אממ הנה: הכלביה - עולם הכלבים: 050572736 (טלפון מועדף), 050831894, 051384885. בהצלחה!!

p a k a

New member
את המודעה מצאתי בעיתון "שישי ב-8"

תמיד יש בעיתון הזה פרסומים לכלבייה הזאת..

lilithmm

New member
אני לא מאמינה שאפשר לאלף

האסקי לא מסורס לא לברוח..

shirilik

New member
ניתן לאלף כלב לכל דבר

אך הכל עניין של זמן וכסף אפשר לאלף אותו בדרך הרגילה אבל זה הרבה זמן אפשר לבנות גדר יותר גבוהה זה עניין של כסף אפשר גדר חשמלית בלתי נראית כמו בארה"ב אבל זה יקר כל אחד עם האפשרויות שלו בהצלחה לי לא ניראה שמישהו יעשה שם משהו כי את מתעניינת כאילו שלהם לא איכפת מהכלב אם הוא יחיה או ידרס בכלל בכל מקרה שיהיה בהצלחה

למעלה