אילוסטרציה

Yaronimus

New member
אילוסטרציה

הנה קישור להודעה עם אילוסטרציה שעשיתי בפריהנד. תהנו

amitais

New member
מה עשית לנועה המסכנה?

מזעזע. ילדים, תפסיקו להעתיק תמונות בפריהנד. זה מפגר וזה יוצא לכם גרוע. ואין שום קשר בין זה לבין איור.

דווקא חושב שיש כאן משהו "שונה"

מבחינת הביצוע הכללי. החלוקה החדה לאיזורים, בחירת הצבעים והכביכול-קווי-מתאר זה לא משהו שרואים אצל "ילדים שמעתיקים תמונות בפריהנד". מה גם שאני יודע ש-Yaronimus הוא לא ילד. ובלי קשר, אני מוצא דמיון כלשהו בין השניים

SCaToPHaG

New member
גם אם הצבעוניות מזכירה משהו במעורפל

אין שום קשר. אתה משווה בין טרייס תפל, לאיור מלא חיים ואישיות.

danielevy

New member
צבעים מעולים, אבל..

האיור הזה שטוח בכוונה או מה? היד, למשל, בציור המלא מאוד קרטוֹנית, מה שמטיל את יכולת ההחזקה שלה במיכל מים בספק גדול
אני לא אוהב את זה. ויש לו חיוך מזויף. הוא מסתיר משהו

Yaronimus

New member
אני מאוד אוהב את כל

הקמפיין הזה של מי עדן. איור יפיפה ומלא חיות.

GodOfWar

New member
../images/Emo45.gif

1. נמאס לי שזורקים פה מושגים של איור, אילוסטרציה, רפרנס וכו' ומשייכים אותם לסגנון הספציפי הזה או לטרייסינג לחילופין. 2. הייתי מציע למנהל להוסיף כלל ברור לפורום בנוגע להצגת עבודות: לכתוב בברור באילו כלים נעשה שימוש, אם נעשה שימוש ברפרנס וכמה ואם נעשה טרייסינג. התוצאה הסופית היא אמנם חשובה ביותר והיכולת של אמן נראית מעבר לטרייסינג, אבל בשביל לא לרמות את הצופים ואף לגנוב זכויות יוצרים של אחרים, וכדי שיוכלו להגיב ולבקר בצורה רלוונטית זה דבר שיש לקחת בחשבון, מה גם שזה ימנע אי-נעימויות. -GoW-

oren*

New member
מאיזו סיבה הילדים צריכים להפסיק?

אפשר להבין תגובה כזו כשגולש פותח חמש הודעות חדשות בלי לשרשר ומציג עבודות שנעשו בטרייס אוטומטי ונשמרו כ-SWF תחת הכותרת "דחוףףףף !!!1". לכתוב למישהו "תפסיק" בפורום שעוסק באמנות, ועוד על עבודה שמוגשת לפי כל הכללים? אפשר להתווכח על אסתטיקה ומקוריות, בעיני אין פה CASE להתנפלות - ההשקעה ניכרת ויש פה הרבה מעבר למילוי שטחים בפריהאנד.

Yaronimus

New member
תודה רבה

לכל המחזקים והמצדדים. אני די אוהב את האילוסטרציה הזאת, ולמרות שמדובר באילוסטרציה (מהסוג הזה) הראשונה, יצא נחמד. הפנים אני חושב הכי פרובלמטיות. ואגב, לכל אוהבי האילוסטרציות, קיבלתי ממקום העבודה שלי במתנה חוברת אילוסטרציות royalty free של דיג'יטל ויז'ן, עם האילוסטרציות האחרונות והיפות שיש לדיג'יטל להציע. ממליץ בחום.

e m i l y

New member
אני חושבת שאמיתי

התכוון לנועה קסוטו? יכול להיות? (כשאמר נועה), בכל אופן את הקמפיין של מי עדן עשתה נועה קסוטו במסגרת עבודתה בסטודיו של ברוך נאה, אכן ישנו דמיון בין הסיגנונות אם כי מן הסתם נועה קצת יותר מנוסה. ואני כידוע כבר בפורום הזה, דוגלת בחופש היצירה...למה להכנס למישהו לתוך הנימים שכל אחד יצייר מה בא לו איך שבא לו, להתחיל עכשיו לפקד על כל כל המאיירים זו משימה קשה וגם קצת פאשיסטית.

למעלה