אילוסטרטור אחי...

fireman

New member
אילוסטרטור אחי...../images/Emo13.gif

אתה לא רוצה להפסיק לעצבן אותי האאאא....
עד שתקבל ממני תלונה יא צעיר (אחחח הצבא הרס לי את השכל) מה קורה אחים ואחיות שלי? אילוסטרטור אני רואה או שאתה לא פה או שאתה מפציץ בלי סוף....אני בטוח שהשרתים של תפוז חרקו שהזרמת את הצרורות האלה של ההודעות...
תראה אין מצב שברגע זה אני אראה את כל התמונו ואקרא את הכל אבל זה יקרה...מתישהו... ותרים טלפון כבר יא קמצן!
ואנשים...אילוסטרטור עושה אצלי בפורומים פרסומות חופשי א גם לי מותר
מי שלא ידע אני מנהל את פורום מתגייסים ואת פורום כבאות ומניעת דליקות...כולכם מוזמנים... נ.ב - תתחיל לקרוא את המסרים יא....
נשתמע... תעשו חיים!

TheIllustrator

New member
מי אתה בכלל? ../images/Emo6.gif

שאתה מעז ככה לטנף פה את הפורום בשידול לערוק לפורומים נוכריים!? לרעות בשדות זרים? לא מקובל עלי, איש צעיר! LOL
האמת, השרת כמעט קרס... אבל לא נורא, התמונות שוות את זה - לפחות רובן. אתה מוזמן לראות אותן כבר(יא עצלן!), ולגיב.
ורק בגלל שאני במצב רוח טוב... אני מחלק גם לך
מלאה חומוס!
פיירמן, אתה מוזמן לחזור לפורום שלנו כבר... אנחנו מתגעגעים!
(לאן נעלמו הימים שהיית כותב פה כל יום?
). אני פוקד עליך לחזור לאלתר!
יאללה אחי... חג שמח ומלא נרות.

fireman

New member
you can run but you can´t hide

אל תשכח את זה
אני עוד אתפוס אותך זולל איזה סופגניית חומוס על הגג של שער העיר.... השבוע אני אתכם! חכו חכו אני חוזר ממסיבת החנוכה של כיבוי אש ואני בא להפציץ פה. חכו לי!

TheIllustrator

New member
על מי אתה חושב שאתה מאיים? הא?

בא... בא, אתה לעולם לא תתפוס אותי, מה גם שה
מלאת החומוס בכלל היית מיודעת בשבילך ואני לא אמנע ממך את התענוג שבלאכול אותה!
(תרתי משמע
) ואיש... יאללה, מה אתה עושה פה שבוע ON שבוע OFF... מתגעגעים אליך בפורום, אז בחייאת, תהיה פה יותר.
אני כבר לא יכול להמתין עד אשר תחל להגיב בפורום, השבוע.

fireman

New member
חרם מנהלי!

עיצבנת אותי!
חכה חכה עוד יבוא היום שתראה כבאי עצבני רודף אחריך עם חותך של איזה הולמטרו. אני אראה לך מה זה לא לענות למסרים שלי אחרי שאתה מצהיר שכן תענה! חוצפה! איפה שכחת את האמינות שלך? על איזה גג
? ראיתי שיש עכשיו סקר מספר 2....גם אותו אני מחרים! סתם אח שלי! הייתי אתמול במסיבה של כיבוי אש הייה פצצות והיה פול כוסיות...הכבאי ממש השתגע שם...(אני הולך לבקש העברה לכפר סבא, מסתבר שכל הכוסיות משם) אני אגיב להודעות עוד מחר אני מקווה כי יש לי המון נסיעות מחר תעשו חיים!

למעלה