אילון בן יוסף

אילון בן יוסף

האם מישהו כאן היה אצלו? אפשר לדעת אם יצאתם ממנו מרוצים?

nafnaf11

New member
קרא את מה שכתבתי על .....

מה שכתבתי על מגלגלי העינים אני בדיוק מתכווןן לאילון בן יוסף . הוא האיש שמבין הכל ויודע הכל לפי המיסטיקה ורואה עתידות ויודע תשובות ומבין כל הבריאות הוא ואין בלתו . אין אפשרות לערער על קביעות שלו . אם הוא קבע שהאיש בעל יכולות אין סופיות אז אין בלתו. אם הוא קבע שהאיש חסר יכולת וחסר ביטחון עצמי מי יתנגד ומי יוכיח ההפך הא!!!!!!! אילון בן יוסף כל יכול!!!!! אם הוא קבע אין בלתו!!!!!!!

זה ביטוי שמתייחס בדרך כלל לאל

ומקורו בשמואל פר' ב', פס' ב': אֵין-קָדוֹשׁ כַּיהוָה, כִּי אֵין בִּלְתֶּךָ; וְאֵין צוּר, כֵּאלֹהֵינוּ סגנון הכתיבה הוא של בחור דתי, שאמון על המקורות של כתבי הקודש.

nafnaf11

New member
כל הכבוד על ההסבר

אני מודה לך על ההסבר המדויק ואני מבין שגם אתה ....קרוב לדת.

sneakers

New member
כלומר: בלתו=כמוהו. שייקה ../images/Emo51.gif

וגם נפנף הוא יהודי מאמין. אוווף, למה אנשים אוהבים לסבך במקום לפשט?

ליתר דיוק: אין בלתך=אין בלעדיך

ואולי זה בא מ"בלי אתה". הביטוי משמש גם בפיוטי תפילות שאומרים בבית הכנסת כל שבת. כמו "אפס בלתך ומי דומה לך, אין ערוך לך וכו'". מי אמר שחנפנות לא עוזרת?

תוכל למצוא בארכיון הפורום

אין ספור דיונים על אילון בן יוסף. וגם מאמר שלי על ספרו, כאן:

sneakers

New member
היי שייקה, שוב אב"י?

למה לא תרד פעם על ידידך הצפונית זו המכונה הכוהנת הגדולה של הגרפולוגיה ושאני בספק אם היא זוכרת משמעות שוליים מתחסרים. קראתי את הביקורת שלך לספרה הרדוד שיצא לאור לא מכבר. פשוט קשה לי להאמין שזו ביקורת פרי קולמוסך. הרגשתי לגביך היתה כאן של אחד בלב ואחד ב...עט. הספר שלה לטעמי הבלתי נחשב הוא בושה לגרפולוגיה. בדיוק כמו הספרים של אב"י. דפים משובחים ועיטורים לא עושים ספר. ההבדל כאן הוא שאת אב"י אתה מבקר מבלי שהתבקשת לעשות זאת חדשות לבקרים לעומת מצב הפוך בהקשר לידידתך הצפונית. מקטע הסיום של ביקורתך: ["הספר אינו מהווה מבוא שיטתי לגרפולוגיה, אבל הוא מוסיף פן שהיה חסר עד כה בספרות הגרפולוגית בשפה העברית. הוא מלמד את המתחיל לחוש את הכתב במקום ללכת לאיבוד בסבך הטבלאות של ספרי הלימוד. גם הדוגמאות הצבעוניות ומאירות העיניים המצויות בספר בשפע מקלות על המלאכה ומקרבות את הקורא לעבודתו של הגרפולוג המקצועי".] אני למד שאכן לבך לא היה בקצה הקולמוס. אבל גם לידידים אפשר לומר בנימוס לא על שטויות. המזל היחיד של ידידתך הוא שהיא היתה בין הראשונות לאבחן את הפוטנציאל המסחרי הגלום בגרפולוגיה ובעזרת חושה המסחרי וגם קצת מזל הגיעה לאן שהגיעה ועייני אינה צרה בה. אבל..... יש כל כל הרבה בשטח שגדולים וטובים ממנה והגיע הזמן להציב אותה במקומה ביחס לאלה.

כי19

New member
אני אישית סובר שאכן יש טובים

ממנה בהרבה בארצנו הקטנה.אבל גם כבודה במקומו מונח,כלומר יש לה המון וותק ונסיון גרפולוגי,גם מסלולי הלימוד שלה הם רציניים.כך שבס"ה היא רצינית ודי מעמיקה. בנוגע לספרים שלה,יש לה חוש מסחרי ושיערב לה ואני מפרגן לה.

nafnaf11

New member
בנקודה זאת אני לא מסכים אתך

אני בוגר קורס של ההיא מהצפון. אני רוצה להעיר לך שהיא העמיקה והרחיבה בנושא הסכיזופרנים . היא כתבה מחקר גדול על הנושא והוא מאד מעניין ומרתק. היא ידוע כגרפולוגית באנגליה ומבוקשת שם כמומחית לכתבי יד בבתי משפט . לא הייתי מציע לזלזל בידע שלה או בערך והאיכות שלה . אני הייתי שם אותה במקום הרבה יותר גבוה מאילון בן יוסף ומכל שאר ירקות. סליחה אם אני מפריע

sneakers

New member
נפנף, אינך מפריע. נהפוך הוא

אין אנו חייבים להסכים. לגבי מומחיותה בבתי משפט הרי זה שייך לתחום אחר שאינני בקיא בו כלל וכלל וזו גרפולוגיה משפטית. נדמה לי ששם גם משתמשים באמצעים כימיים שונים וזה לא רלוונטי למה שאנו עוסקים כאן בפורום.

nafnaf11

New member
רוצה להוסיף...

הייתי רוצה לציין שאילון בן יוסף מגיע אל הגרפולוגיה מממד אחר בדיוק כמו חיזרים שיודעים את החיים , אבל מנקודות שרק הם מבינים אותם . לנו קשה להתחבר אל האיבחונים שהוא המציא ועוד עתיד להמציא

למעלה